Komt die Ferrari 550 Maranello!

Auteur: , 27 Reacties

Beter of slechter? Italianen houden er in ieder geval een andere rijstijl op na. Driften met die 550!

Waarom is dit een Italiaan (in Cannes)? Fransen hebben de voertuigbeheersing niet. Voor en achter heeft de auto witte platen, voor is het kenteken kleiner. Bovendien hebben die spaghetti-vreters natuurlijk een overschot aan 550 Maranello’s en zijn ze niet te beroerd het gas eens flink in te trappen.

Hoewel je het in de drift competities nog niet terugziet is een auto met 5,5 liter V12 voorin natuurlijk uitermate geschikt voor deze tak van ‘autosport’. Lekker veel gewicht op de vooras, lekker veel power op de achteras. Om precies te zijn: 492pk bij 7000 tpm en 568Nm bij 5000 tpm. Lekker.27 reacties

En bijna het muurtje aantikken aan het einde!
Bij deze auto moet ik altijd denken an Bad Boys 2, maar dat was volgens mij de 575M Maranello.
@agera: zowel de 550 als de 575M zijn in die film te zien. In bepaalde scenes werd een 550 gebruikt en in andere weer de 575M.
@lieberdick: Ow oke dat wist ik niet maar verder een prachtige auto. Sinds die film vind ik deze auto stiekem toch wel heel mooi.
Super vette bak!! mooi stukje stuurwerk ook, als zo’n auto had zou ik dat niet doen denk ik zo…
En plotseling komt er een meisje op een driewieler haar tuintje uit , wat een idioot is dit zeg.Als je zo’n auto kan betalen zoek je toch een circuit op .
@norge: Maar rijden kan hij iig wel ;) Je moet het durven met je peperdure Ferarri.
@agera: inderdaad, hij weet precies wanneer hij moet stoppen ook als de auto de verkeerde kant uit breekt stuurt hij behendig de auto weer recht, dat zie ik norge op zijn driewieler niet nadoen.
@tuning: Oh nee?
http://www.youtube.com/watch?v=HeufFfdb8Is
@norge: geniaal :)
@norge: zonder te botsen hea, lijkt me sterk dat je een ferrari even tegen de muur aan knalt, of wat voor een object dan ook.
@agera: Durven, durven, het ligt er ook aan hoeveel hersencellen je hebt/werken/aanstaan :D
@masterstig: Dat is ook wel zo, want ik zelf zou het nooit doen :) Vooral als je ziet dat hij toch rijdt in behoorlijk krappe straatjes met slecht uizicht op aankomend verkeer.
@agera: het is een fijne grens tussen genialiteit en idiotie. Meestal is het een idioot (die denkt een genie te zijn). Feit.

Zelfs al kan ie als de beste rijden, het is gewoon geen geschikte plek, kun je zo uitrekenen…
Ik zal zo iets niet snel doen als ik een Ferrari zou hebben :P.. Dit soort dingen moet je overlaten aan japanse tune cars en Amerikaanse mucle cars :D
Formidabel, onderschat ook niet het effect van een aflopende helling zoals hier. En dat met een muur vlak langs de weg, deze man verdient een huldiging voor deze actie!
@alcantara: Huldiging? Eerder steneging als je het mij vraagt… Idioot in dit op de openbare weg te doen. It’s allways funny untill someone gets hurt…
Vet om te zien maar ik zou het zelf nooit doen als ik een ferrari had. Dan alleen op een circuit waar ik genoeg uitwijkmogelijkheden heb.
@jordy14: en op een circuit is het weer niet de snelste manier om rond te komen… Eigenlijk is het alleen geschikt voor knettergekke Japanners die een kopie hebben van de sleutel van het Bridgestone bandenmagazijn.
-edit: nutteloze bijdrage-
@mrbones: Waarom? Deze tekst is gewoon slecht geschreven :S
@mrbones: klopt, onsamenhangend geheel van zinsdelen. Ik stel voor dat jij de tekst herschrijft zodat we het allemaal begrijpen.
baas!
Al die moraal ridders op autoblog?! Geniet lekker van het filmpje en stop met zeiken
Wanneer heeft ken block een bezoekje gebracht aan italiƫ? :-D
Gaaaaaf!
Like a boss!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).