Komt er een grotere Range Rover Evoque?

Auteur: , 16 Reacties

De Evoque is een enorm succesnummer voor Ranger Rover en mede daarom zou men Land Rover bezig zijn met een grotere versie van deze hippe SUV.

De codenaam voor de grotere Evoque is L560. Dit model is nog volop in ontwikkeling en zou pas na 2015 op de markt moeten verschijnen maar de schets die je hierboven ziet (bemachtigd door MotorBeam.com) laat in ieder geval iets zien wat lijkt op een Land Rover Discovery met een Evoque neus. Gelukkig is er nog tijd om er iets moois van te maken, zullen we maar zeggen.

Of de grotere variant van de vrouwenauto van het jaar ook daadwerkelijk de badge Evoque meekrijgt of dat er voor een andere naam wordt gekozen is nog niet duidelijk. Wat wel duidelijk lijkt is een langere wielbasis en meer ruimte achterin, met name door de hogere daklijn. Volgens de geruchten blijft het echter bij vijf zitplaatsen en is er geen plan om een zevenzits Evoque-achtige te ontwikkelen. Qua motorisering moeten we rekening houden met dezelfde line-up als de Evoque. Maar jongens, maak eerst die Evoque cabrio eens af!16 reacties

-edit: check, danku-
die schets is net een nissan cube met evoque neus, maarja zoals je zegt, ze hebben nog even de tijd..
@audi18: Nissan Cube?? Daar zie ik helemaal niks van hierin..
OT: Sja, het is een succes die Evoque, ik zie ze met regelmaat.
@kaasboerin: naja vooral omdat hij net zo vierkant is als, verder houdt het inderdaad wel op met de overeenkomsten als ik nog een keer kijk haha
In het Engelse Top Gear magazine (nummer van deze maand) werd gesproken over plannen voor een 7-zits Evoque en een cabriovariant.
Klopt, nog tijd genoeg. Maar meestal lijken de concepts van landrover sterk op de productie auto’s 7 jaar geleden had ik de persmap van de evoque( toen nog lrx) gekregen van piet boon. En er zit haast geen verschil in. Nu maar hopen dat hij niet zo blijft!
Ik betwijfel of hij nog mooier kan worden dan de Evoque. Als ik naar de schets kijk zie ik een Evoque neus met Freelander achterwerk. Lijkt me niet zo mooi….
Is dit niet gewoon de Discovery? Waarschijnlijk zullen ze het design van de Evoque wel vaker gebruiken in het gamma.
….lijkt op een Land Rover Discovery met een Evoque neus…

Freelander bedoel je zeker CasperH, Ik zie hier geen Disco in
Ik betwijfel overigens dat dit van LR komt. Ik heb daar gewerkt en dit is een erg slechte schets, dat kunnen ze daar beter. Als hij daar al gemaakt is dan door een stagiair of zo.

Dit is eerder een schets door een amateur van een Freelander facelift.
Dit gaat helemaal de verkeerde kant op, net als met de new Mini. En het ergste is ook nog dat de kopers in de rij staan. Waarom? Ik wil geen auto waarvan het interieur door Victoria Beckham is gestyled. Als ik dat mens zie, krijg ik al een vieze smaak in mijn mond.
Grande Gay ? :)
Idd, eerst de Evoque cabrio V8 maken en dan zien we wel verder.
De achterkant moet nog even verandert worden.
‘Goed’ of ‘boven verwachting’ is nooit goed genoeg voor een fabrikant. Uitmelken die hap! En wij maar hopen dat er iets toonbaars over blijft…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).