Koos Spee is zelf een Wegmisbruiker

Auteur: , 56 Reacties

Tsja meneer Spee, twee verschillende kentekens op je auto. Dat mag helemaal niet! Onze ouwe fietsfanaat Koos Spee zorgt voor lekker veel verwarring door op zijn Mercedes E270 CDI twee verschillende kentekens te hangen. Zo kan de politie toch nooit een boete sturen aan de juiste persoon?

Met gevaar voor eigen leven heeft iemand (die liever anoniem wil blijven) een foto weten te maken van de Mercedes van ome Koos. Achterop zijn fietsenrek heeft hij echter niet het kenteken van zijn Mercedes (03-NG-HV) hangen, maar het kenteken van een Bürstner camper (86-RFF-6). Verwarring alom!

Je zou kunnen stellen dat zolang er geen fietsen op het rek zitten er geen sprake is van een overtreding, want de gele plaat is immers zichtbaar. Maarrrr… heel duidelijk is die gele plaat nou ook weer niet leesbaar, er zit immers een dikke ijzeren staaf voor. Als jij en ik zoiets zouden flikken dan zouden we ongetwijfeld op de bon geslingerd worden.

Van zo’n brave man als meneer Spee hadden we zo’n verwarrende situatie natuurlijk nooit verwacht. Laten we wel hopen dat hij niet vergeet om zijn auto voor 3 september een APK keuring te geven. Dan zou hij pas echt een verkeerde baas zijn *wink* *wink*.

PS Tot wat voor problemen zo’n verkeerde witte plaat kan leiden kan je hier lezen.56 reacties

Zo die maakt het wel heel bont! levensgevaarlijk ook, het kan tenslotte andere oplettende weggebruikers afleiden. Die goed gaan kijken of de 2 platen wel hetzelfde zijn, en dan ondertusse een overstekend eendje platrije..
‘Sorry meneer agent, mijn zoon heeft dit zo allemaal bevestigd.’
Spee:

“Het kan niet zo zijn de een weggebruiker twee kentekens draagt. Het is door de wet verplicht om een correct kenteken te voeren op je voertuig. Hierdoor zouden de dienders… blablabla.”
Is dit wel de auto van Koos S… Meen me te herinneren dat hij overgestapt was naar de nieuwe E of een S…
@Emile_Benz:
Zal wel een S zijn
Sinds’ie voor zichzelf is begonnen
http://www.verkeerdebaas.nl/
@desjonnies: wat een kromme redenatie.
@desjonnies: Bwhahahaha, volgende subsidiepot gevonden??
@Emile_Benz: ja, dit is zijn auto. In april zei hij zelf ook nog dat hij in zijn E-Klasse uit 2003 reed (deze auto dus). En aangezien het kenteken sindsdien niet is overgezet op een andere naam is dit dus nog steeds zijn auto.
@Emile_Benz: Maakt Bürstner E en S klasses dan?
levensgevaarlijke situatie ..

voor hetzelfde geld steekt er een kind over ..
uit een onverwachte hoek uiteraard ..
flikker es lekker op met die +jes ..
was mijn slechtste grap ooit ..
@lincoln: +1 voor de zelf-reflectie !
@dawwg: Moet ik ook eens proberen, schijnt goed aan te slaan zulke achteloze reacties.
@lincoln:
Hoort deze reactie bij het artikel over 300kmh rijden door de tunel? ;-)
Zit een gekke vlek op de foto ;)
@betonstaal: in de vorm van een grote A waaronder staat: autoblog.nl
Ik weet al wat hij gaat doen, overall te hard rijden. (heeft hij altijd al willen doen.)
Gniffel, Spee is soms ook net een echt mens, hè, met bijbehorende fouten. Plaatst z’n zouteloze praatjes voor camera mooi in perspectief.
De ketel verwijt de pot …
Is toch gaaf : 1x geflitst is 2x boete ontvangen.
*klikt door naar www. telegraaf.nl om te checken hoe lang het duurt voor dat ze dit brekende nieuws overnemen*
Koos S.
En als meneer Spee de fietsendrager er nu eens net opgezet had en even naar binnen was gelopen om daarna de kentekenplaten te verwisselen?
@glashelder: nog steeds fout ;) Auto staat immers op de openbare weg.
Dat watermerk is zo overdreven groot…
Gelijk rijbewijs afpakken. Voorbeeldfunctie.
Ach, ik word kotsmisselijk van die kabouter van Wegmisbruikers en het belerende praatje van Spee erbij. Nog erger was de zinloze flitsterreur en criminaliseren van de kleine snelheidsovertreder die onder zijn bewind werd ingevoerd.

Maar 1 ding moet ik hem nageven, hij is toen een keer een week lang gevolgd door een team van Peter R. de Vries. Geen enkele keer overtrad hij de snelheid, nergens. Terwijl de woordvoerder van VVN genadeloos door de mand viel.

Ik ben het zeker niet altijd met hem eens, maar je bent dan wel een vent die staat voor wat hij zegt.
Tsja jongens, ook de dominee is een zondaar… wie zonder zonde is mag de eerste steen naar meneer spee gooien ;)
@splitsecond:
Mooi dan ga ik nu gooien…
@jrk68: want, je hebt geen rijbewijs? ;)
@splitsecond:
Pas 26 jaar, mag ik daarom niet gooien?
Flauw hoor…
@splitsecond: Ja hoor moraalriddert, ga wegmisbruikers eens kijken..
De schijnheiligheid druipt ervan af, behandeld je als moordenaar als je pak ‘m beet 5km te hard rijdt.
Ik hoopte vroeger altijd dat die acteerde maar zo issie gewoon echt.
Dus.. Vanaf nu noem ik hem moordenaar(!).
@kaasboerin: Heeft niets met die presentator te maken, meer met het soort omroep. Laat het zelfde programma maken op een overheidszender (blik op de weg) en het ziet er al veel beter uit. Bovendien ben ik geen moraalridder, ik rijd dagelijks te hard, vooral op de snelweg. Maar dat komt doordat ik vind (en velen met mij) dat je hard moet kunnen rijden waar het mogelijk is. maarre ik wijk af :)
@splitsecond: Splitsecond, ben jij niet toevallig ……… Je bent het echt hè? André van der Toor was het toch, kan niet missen: Koos, we zagen net in het filmpje een hele aardige man die per ongeluk het verkeerde kenteken op zijn fietsendrager had. Maar dat geeft niet hè Koos, want de dominee is ook niet zonder zonden… Even een brutale vraag aan je André, maar hoe smaken Koos zijn hielen eigenlijk?
@geengeldvooreennieuwe: ik heb je geplust.
-edit: dank u, dat was al gefixt. Eerst refreshen-
270 cdi? Waarom rijd die geen 200 cdi.. Is ‘snel’ zat voor hem
@isobmw: Hij moet wel een dikke camper sleuren hè.
@Vinny_93:
Het idee van een camper is dat hij zelf kan rijden jij bent in de war met een caravan, een camper.us zegmaar een caravan zonder dissel waar een busje aan vast is gemaakt
@undifined1: Ik doelde op het voertuig dat het witte kenteken voorstelt.
Als je kampioen mag geloven is de beste caravan trek auto een ford c max of opel meriva of iets dergelijks. Heb je toch geen merc voor nodig ;) laat staan 270 cdi
Een gewone Wegmisbruikers aflevering:
”Nou Koos, wat deed deze bestuurder fout?”
”Dat zal ik je vertellen, André: Hij haalde links in ipv rechts.”
De volgende wegmisbruikers aflevering:
”Nou Koos, wat deed je verkeerd?”
Koos (met rood hoofd): ”Niks hoor”
@mercedesclk350: Schijt het moet rechts ipv links zijn. Sorry mensen, foutje, neem het mij niet kwalijk (verteld met een rood hoofd)
Oh, wat erger ik me toch bont en blauw aan dit type personen. Er zijn inderdaad echte wegpiraten die van mijn part zo snel mogelijk van de weg mogen geplukt worden, maar als je hem aan het woord laat, is iedereen een volstrekte idioot die nog nooit van het verkeersreglement heeft gehoord… Eigenlijk net goed, deze post: zo blijkt dat ook hij niet onfeilbaar is.
@escher93: Ik weet wat je bedoeld. Laatst ook met mij: haal ik iemand rechts in die in zo’n Polo BlueMotion rijdt, omdat hij enorm aan het linkshangen was, steekt ie z’n middelvinger naar me op! Rij ik even later weer achter een linkshanger, en wie komt mij rechts voorbij? Juist, de Polo. Helaas voor hem kwam oom agent er ook achteraan =D
Ach, als Spee de houder is van beide kentekens dan loopt het wel los. Naar de regel van de wet misschien fout maar de juiste persoon krijgt wel de bekeuring bij een snelheidsovertreding. Wat is belangrijker: het middel of het doel?
@Woestijnridder: nou, daar ben ik ook benieuwd naar want volgens mij zijn er genoeg agenten die het daar niet mee eens zijn.
Zou echt geweldig zijn als die Spee een keer bij wegmisbruikers word opgepakt.
@jordy14: Zal dr wel uitgeknipt worden. Alhoewel mr. Peter r. er wel een paar van die bobo’s tussen had zitten.
Ik vind het zo raar dat als er een video online geplaatst wordt waarin iemand even lekker volhard knalt hij gelijk wordt opgepakt, verhoord en afgevoerd en als we keiharde foto’s maken er niks gebeurd?
Kabouter:
“Koos, de bestuurder die we net zagen had 2 verschillende kentekenplaten. Waarom mag dat eigenlijk niet?”
Zo poste ik laatst ook een Volvo met precies deze fout….
Mijn ouders wonen in het zelfde dorp als Spee, ik heb hem al een keer bellend in de auto gezien, nee niet handsfree. OOk kwam hij een keer bijna onder mijn LR omdat hij op zijn fiets met een kistje bloemen op zijn stuur reed. Dus dit verbaast me niets!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).