Kopen! De beruchte 1.250 pk Gallardo-vlammenwerper

Auteur: , 47 Reacties

Altijd al een door Underground Racing opgekietelde twin-turbo Gallardo willen hebben? Dan is dit je kans. Razzi-oprichter Robert Himler (what's in a name) doet zijn groene ragbak voor een *ahem* zacht prijsje in de verkoop.

Voor een nog onbekend bedrag mag de Ithaca Verde Gallardo met handbak (!) op eBay van de hand. Gisteren stond het hoogste bod op een ton in dollars, momenteel op dik 175.000 USD, maar de reserve (het minimumbod) is nog niet gehaald.

Let wel: de geclaimde 1.250 pk haal je alleen met racebrandstof met een bikkelhoog octaangetal. Gooi je er gewone Euro ongelood in, dan komt de Italiaan niet verder dan 975 pk. Matig… De auto in actie zien? Kijk dan HIER.

Voor de seat sniffers onder jullie: er heeft ook nog een fijne MILF op de passagiersstoel gezeten, maar als dat een argument is, dan kan je beter wachten tot de de heren van hightechcorvette hun exemplaar zat zijn. Daar is echter wel iets ruiger mee gereden..

Met dank aan iedereen voor de tips!47 reacties

Kek kleurtje
Uberuber vette wagen.
Ja die wil ik wel.
Ik zou constant zonder achterbuurt rondrijden.
@mikkeloentje: Achterbumper, damn you autocorrect. Maar ach die achterbuurt is wel een goede plek om die achterbumper kwijt te raken denk ik.
Komt bij mij de straat niet in, sowieso alleen maar een speelgoedje voor een circuit .
@norge: En toch schijnt hij nog nooit op circuit gereden te hebben. Best zonde, vooral als je jezelf een enorme lambo fan noemt.
@m19nl: is dit niet veel te veel pk om op het circuit zo kwijt te kunnen? met 1250 pk is de kans dat je een fout maakt volgens mij te groot
Ik bied 2 ton.
@bbroek: Roepia’s?
@norge: Poep van Nigeriaanse sprinkhanen natuurlijk…
hoelang blijft deze het doen? Volgende week artikel dat hij ergens in de sloot ligt of dat z’n motorblok het begeeft. Leuk om hem zo vol te proppen met pk’s, maar op langere termijn lijkt me een normale Gallardo toch comfortabeler en duurzamer + minder onderhoudskosten.
@reinier73: vooroordeel. Deze Gallardo is al een aantal jaar zo getuned. Nooit in de sloot gelegen of gecrashed. Als de nieuwe eigenaar er ook niet te gek mee doet kan er weining gebeuren. UR is echt wel een kwaliteitsbedrijf.
@reinier73: bij niveau 1 blijft het motorblok standaard. Bij niveau 2 wordt het motorblok licht aangepakt. Maar bij niveau 3, zoals dit exemplaar als ik me niet vergis, wordt de motor compleet versterkt en aangepast. Als ik het me goed herrinner wordt elk niveau zelfs afgeleverd met een zéér redelijke garantieperiode. Bij niveau 4 geldt hetzelfde, en dat is zelfs tot 1.500 whp (race brandstof). Bij UGR hoef je geen angst te hebben voor de betrouwbaarheid.
@reinier73:
Dit is dan geen filmpje over UGR, maar Heffner, maar die doen ook hetzelfde als UGR. Luister maar zelf naar Heffner over “reliability” en “warranty”. Ik neem aan dat UGR het niet anders doet.
http://www.youtube.com/watch?v=IppGw5Pa_as&list=UU5rBpVgv83gYPZ593XwQUsA&index=31&feature=plcp
Bruut!
Best fijn wagentje en die marshmallow smelterij is ideaal als je kinderen hebt. Nu nog hopen dat ik straks een koffer met geld vind en er benzine gratis kan worden afgehaald. *kwijl*
ligt het aan mij of zitten er gewoon nog de orginele remmen onder? ik zou wel eventjes in betere remmen investeren namelijk als ik het aantal pk’s in mijn gallardo verdubbel!
Leuk wagentje om te hebben op je 21ste……
@Ferry_76: In Monaco kwam ik in gesprek met een gozer die op z’n 19 al Koenigsegg rijdt. Hele aardige knul overigens.
@sir_smokalot: Wat heeft Robert Himler van RAZZI te maken met de nazi Reichsführer van de SS Heinrich Himmler? RazziA was ook ‘leuk’ geweest.
Ik ga ervan uit dat je dat als ‘leuke’ woordspeling bedoeld hebt. NOT. Je moet je schamen
Redactie Autoblog: haal deze ‘leuk bedoelde opmerking’weg en controleer wat jullie ‘redacteuren’ op het web plempen.
Voor diegenen die meer willen weten over Robert Himler.
http://razzi.me/Robert
@ixjeer1300: Je weet toch dat dit soort ‘verontwaardeging’ nogal gedateerd is en je nogal truttig doet overkomen in een ‘kijk mij hier geweldig zijn’ manier? Just checking.
@heidekonijn:
Op de eerste plaats bepaalt niemand of mijn opvattingen ten aanzien van het naziverleden gedateerd zijn of niet. En op de tweede plaats horen dit soort tekstuele escapades van de heer Feitsma niet thuis op een Autogerelateerde site.
Ik kan het jou als konijn zijnde niet kwalijk nemen.
Jouw IQ is ook wat aan de lage kant.
Controleer even het woord ‘verontwaardeging’ wil je?
Just checking.
@ixjeer1300: ‘Nee’ had volstaan. En dat voor een taalnazi.
@ixjeer1300: U is geschiedenisleraar? Niet zo aanstellerig doen, anders kunt u beter naar een politiek correcte auto-website surfen.
@awesome: U is moderator van deze site? En wat heeft het benoemen van toespelingen naar een nazi met politiek correctheid te maken? Je weet niet eens wat dat is.
@ixjeer1300: ok, laat ik het dan anders zeggen: Je moet niet zo lopen janken. Autoblog is simpelweg geen ‘normale’ website die alleen maar informatief autonieuws brengt.
Jij vind het niet kunnen, dus moet het verwijderd worden?
Wie denk jij dat je bent? De koningin?
@awesome: hij is een beetje op zijn teentjes getrapt denk ik. Maar ik denk dat hij er goed aan had gedaan, indien hij dat niet gedaan heeft, om een tijdje mee te lezen op Autoblog voordat hij een account aanmaakte. Dan krijg je alvast een beetje het “gevoel” dat op Autoblog heerst, en leer je ook dat dit soort verwijzingen voor kunnen komen. En dan wist hij ook dat je reacties kunt krijgen dat je je niet aan moet stellen. Dus ik sluit me aan bij jou, awesome.
-edit: nutteloze bijdrage-
@awesome: Ik vind die verwijzing naar een nazi niet kunnen. Meer niet.
Maar ja, als de heer Herman Feitsma a.k.a. sir_smokalot (what’s in a name) zichzelf al een taalNAZI noemt, dan geef ik weinig om zijn goede smaak.
@ixjeer1300: ga je lekker?
@sir_smokalot: Dat vraag ik ook aan jou. Maar je maakt misbruik van je censuurmogelijkheid. Je zogenaamde journalistieke vrijheden heeft ook zijn grenzen. Verwijzingen naar het naziverleden om leuk te scoren kunnen gewoon niet. Tenzij je zelf dergelijke sympathieën op nahoudt. Maar daar ga ik niet vanuit.
Wees een vent en haal die verwijzing weg. Mijn schoonouders zijn in de oorlog door vlammenwerpers in Buchenwald verbrand. Nu weet je het! Capice?
Gooi je er gewone Euro ongelood in, dan komt de Italiaan niet verder dan 975 pk. Matig…
Dat is op octaan 93 (zie Ebay ad) met euro zal je over de 1000 pk gaan.
@pvs1: Octane 93 staat gelijk aan Euro 98, dus zal hij op normale benzine niet meer dan 975pk hebben.
die 975PK kan ik dus echt niet mee aan komen op de parkeerplaats van de Gamma @zaterdagavond.
Daar begint het leven pas bij 5000pk, aangesterkt door stickers en spoilers.
Vanaf de zijkant heeft hij eerder wat weg van de nieuwe Gallardo, nu is het toch 1 pot nat..
Zeer brute wagen, alleen vond ik dit filmpje er meer bij passen.
http://www.youtube.com/watch?v=nw-fgKuoiPA
@maseratizzzzzzzz: Die staat ook gewoon gelinkt in het artikel :)
@sir_smokalot: Nu je het zegt…,sorry niet gezien, mijn fout!
@maseratizzzzzzzz: Ik kon het niet laten om toch even te kijken. Die gast schreef
So I mounted up a hidden GoPro camera and took my mom for her first ride in my 1250WHP Twin Turbo Lamborghini Gallardo by Underground Racing.”


Eerste reactie van een reagluurder: “i want to fuck his mom

Wat is het leven toch heerlijk simpel…
Zeer brute wagen!! En UGR bouwt zeer betrouwbaar als ik het zo volg. Maar liever had ik dan niet een gebruikt exemplaar zoals dit, wie weet wat er mee gebeurd is.
Ik ben persoonlijk zeer bescheiden een standaard Lambo gallardo voldoet ruimschoots aan mij verwachtingen ;)
Pffff f*ckin dik met die kleur, LP-bumpers en velgen vind hem zo mooier dan een LP560-4.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).