Kopen? Ferrari F430 voâh wehnag.

Auteur: , 52 Reacties

Maar er ligt dan ook geen 4,3 liter V8 in, maar een 3 liter v6. U begrijpt het: we hebben met een replica te maken.

Basis voor deze F430 is een Peugeot 406 Coupé, in mijn ogen een auto die zeker de juiste looks had, maar de echte performance moest ontberen. Het zou dus niet mijn keuze zijn om een Ferrari van te boetseren, maar in grote lijnen komen de vormen enigszins overeen. Meer dan bij bijvoorbeeld een Suzuki Alto in ieder geval. Dezelfde tweedeurs 406 werd overigens eerder al tot 360 Modena omgetoverd. Zou het de Pininfarina-styling zijn?

Ferrari F430 replica

De 3.0 liter V6 24-klepper levert 210 pk en 285 Nm, en moet het dus met minder dan de helft van de pk’s van de F430 stellen. Maar daar gaat het natuurlijk niet om. Met deze replica moet je de aandacht van de chickies met een geldgleuf tussen hun benen (bedankt Def P.) trekken. Hopelijk heb je na de aanschaf hiervan nog wel een stapel 50 euro-biljetten over om je welvaart te tonen (bedankt Gino P.), dan is het kat in het bakkie. Of zoals de verkoper het zelf zegt: “met deze wagen kunt u de chow stelen” (??). Die Vlamingen toch..

Dan nog 1 ding: “funbieders gelieve zich te onthouden“. Maar daar houdt men zich gelukkig netjes aan. Oh, het hoogste bod staat overigens op 120.000 euro. Wie biedt er meer?

Met dank aan iedereen voor de tip!52 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
ik zou wel iets anders kopen voor 120 000 ;)
@veedub: inderdaad! GTR ofzo
@veedub: ferrari challenge stradale, direct een “zeldzame” gelimiteerde auto.
http://nl.autoscout24.be/Details.aspx?id=196125282&sbs=ListEne
@Nv: Dat is zo’n vette auto!!!
@veedub: denken jullie nu echt dat dat een serieus bod is? het is gewoon een 406 die niet meer origineel is end us minder waar dis dan een een gewone 406
@veedub: Iemand heeft er al 300000 euro voor geboden! Wie is nu zo gek om dat te betalen?!
In de fik er mee.
@Dev: Het is geen ferrari he!
Ik bied mijn buurmeisje.
120.000? welke gek geeft dat nou? kijk in de advertenties hiernaast.
@Ruben00: Ik vermoed dat dat allemaal onzinbiedingen zijn
voor 80.000 euro heb je al een tweedehands F430…
@xdoctorx: Ja? Import waar je nog btw en BPM over moet afdragen zeker???
@koluh: Ik zit even te kijken, ik zie dat je inderdaad gelijk hebt! Wat bizar joh! Ik dacht dat het prijs niveau voor de f430 een stuk hoger lag!
@koluh: Kopen is nog niet rijden !
Geweldig! dat mensen daartijd in steken EN denken dat een ander daar veel geld voor over heeft.
@hakenhaai: nou ja een 406 kost denk 10 ruggen en als jij met hoop kunstel doe het zelf werk dit er van kan maken en mensen er meer dan 120.000 euro voor geven dan tja wie zit er dan fout?
@mightymike:


“Dan nog 1 ding: “funbieders gelieve zich te onthouden“. Maar daar houdt men zich gelukkig netjes aan. Oh, het hoogste bod staat overigens op 120.000 euro. ”

En jij denkt nu nog dat er iemand oprecht 120K voor bied?
@Hupke: erm veel mensen willen alleen de looks aangezien de runningcosts van een ferrari zo ontiegelijk hoog liggen..
@spykerboy:

Ben ik me heel goed van bewust, dat een ferrari bezitten een duurder grapje is dan hem aankopen maar denk jij nu echt dat dit een serieus bod is?
@Hupke: nee maar je ziet replica’s vaak voor absurd hoge bedragen gaan, puur omdat ze een one off zijn altijd en veel tijd in gezeten is wat veel mensen niet hebben en zo nog altijd goedkoper is dan een turnkey…
Volgens mij klopt daar iets niet. Voor rond de ton heb je een F430 met nog niet heel veel km op de teller. Sommige mensen houden nu eenmaal van nep.
“ik verkoop em ivm tijdsgebrek” ..
wat is dat dan voor een argument ??

zal em meteen effe bellen ..
Ik ben geen ferrari kenner maar hij lijkt er volgens mij verdomd goed op.
Een ideaal ding voor iemand die wil gaan posen bij een nachtclub. (of om te mollen in een film, al kan je voor 120k natuurlijk wel een 2ehands gebruiken :P )


Wel zonde van de 406 coupé dat vond ik een vrij mooie wagen, iemand die in een niet verneukt exemplaar daarvan rondrijd krijgt sowieso meer respect van me dan iemand in een (nep)F430.
@Hupke:

likewise .. ik zou er ook intrappen en net zo min onder de indruk zijn ..
wederom fantastisch non-item
Ik denk dat ik ook van die triestige wagens ga bouwen, valt precies makkelijk geld mee te verdienen! 120 000 euro voor een Peugeot. ik denk dat Peugeot zelf nooit gedacht had dat een van hun auto’s zoveel zou opbrengen!
o.k. .. dan heb je eenmaal de chow gestolen .. en dan ??

heb bijna medelijden met Ferrari bezitters met hun garage vol gestolen chow ..
Staat al eeuwen op marktplaats op deze advertentie…
Dus? Waarom heb je ‘m niet even getipt, als je er al eeuwen weet van hebt? Volgende keer dan maar? Bvd!
Ik zou liever een replica kopen van de volgende mensen, steken er direct ook zware motor in en voor een redelijke goedkope prijs.
http://www.youtube.com/watch?v=3T1f24JVaMU
@Nv: als ik zo een replica tegenkwam zou ik echt denken dat het een echte is! mooi gedaan!
@Nv: Ik begrijp echt totaal niet hoe die mannen zo een Lamborghini perfect kunnen nabouwen en dan nog kunnen verkopen voor 38.000 dollar (+- 28.000 euro). Ze gebruiken kevlar en carbon, dus de materiaalkosten liggen volgens mij al los boven de 70.000 euro als het de correcte materialen en hoeveelheden zijn. Daarnaast zitten er heel wat manuren in zo’n replica. Trouwens “has the exact same performance as the Bugatti Veyron” –> Bull. Shit.
@Nv: Grappenmaker. Ga voor de lol even “supereplicas” oid googelen. Het zijn de grootste criminelen op internet met hun zogenaamde replica’s. Dit is een echte Lambo. Net als al die andere zogenaamde replica’s van hen. Ze hebben 1 keer een gedrocht van een Reventon gemaakt. Ik heb Youtube vaak gemeld dat het hier om een scam gaat, maar de video’s staan er nog steeds op.
@midasracer: Voor de lol eens opgezocht, en moet zeggen dat mensen die 20.000 dollar storten bij een bedrijf wat niet eens even investeert in een fatsoenlijke camera met statief het bijna verdienen gescamd te worden. De ongeloofwaardigheid druipt er vanaf. Pagani zonda replica met originele V12 op basis van een peugeot 406 voor 40.000? Juist ja…
@fant: Ja het is eigenlijk wel grappig. Ik stuur ze af en toe een email dat het allemaal knap zielig is wat ze doen, maar aan de andere kant wel weer lachwekkend, dus of ze er alsjeblieft mee door willen gaan. Wellicht dat ik een keer met wat vrienden een spoof video over dit volk ga maken. Lekker overdrijven, veel thumbs up, bordkartonnen Chip Foose erbij (die naam misbruiken ze ook steeds), hoe een Kia Rio als donor voor een Ferrari 458 gebruikt kan worden, dan wat rommelen met buizen, een shotje op een sloperij hoe je een deur demonteert en klaar! Uiteraard einde shot waar je je geld moet storten via Paypal op email “[email protected]”.
@midasracer: Haha, dat moet ik zien :P Niet vergeten de originele motor aan te bieden voor een duizendje of 10 extra. Want dat is compleet geloofwaardig!
Die Vlamingen toch? 120k krijgen van een F430 replica, niet slecht vind ik…
@comadM: Die Nederlanders toch, denken dat 120K een serieus bod is.
haha, heerlijk dat er mensen zijn die serieus denken dat dat een serieus bod is!
@breakingpoint: Je weet nooit, het is niet dat alle rijke mensen ook slimme mensen zijn. Ik kan me goed voorstellen dat een randdebiel met enkele miljoenen daarop een bod doet just for fun.
@Nv:
Yeah right…
en zo komt zo iemand zeker aan al die miljoenen.

Die hoge biedingen (120k) zijn gewoon gedaan door grappemakers.
Bij zo’n ombouwkit kan je trouwens kiezen voor een fake motor onder de achterruit of de achterbank behouden.
Als het goed gedaan is en je pept de motor een beetje op zou ik dat niet zo erg vinden om er één te hebben, sterker nog, lijkt me echt wel grappig om met 4 man uit een F430 stappen :D Je kan meer dan 250pk toch amper gebruiken, deze auto is nog lekker bruikbaar :)
Maar uiteraard niet voor 120k, zoiets moet je tussen 20k en 35k hebben
Ook leuk om te zien hoe goed dat stukje geschreven is. (op marktplaats) Lijkt wel geschreven door een kleuter van 3.
Die 120.000 is gewoon om mensen een beetje optejutten dat ze hoger moeten bieden, die prijs is natuurlijk bullshit. Makelaars gebruiken soms ook deze truc.
die adverteerder is wel érg dyslectisch… man man, héb je eindelijk een ferrari (sort of) te koop staan, brabbel je zo maar een eind raak.. kerl is zo analfabeet als een peuter van 4..
Dit zijn replica’s om bedroefd van te worden. Op UK Ebay en Pistonheads worden ze nog steeds aangeboden voor rond de 25 mille. Niet vaak deze, maar veelal de replica’s op basis van de Toyota MR2. Het zijn lachwekkende auto’s met een stompzinnig geluid en zelfs grote nep remschijven waarachter de kleine echte schijven zitten verstopt. Hiermee rijdt je echt voor lul.
De replica’s op basis van de 406 zien er over het algemeen zeer goed uit (ga maar een googlen). De ombouwkit kost 10.000 pond een 406 coupe. Je kunt uhm ook kant en klaar kopen voor plusminus 35.000 pond.
@nv in die lambo replica zat volgens mij een v12 BMW motor in ofniet?

OT: 120 rooien? Zou je een dikke 360 modena kunnen halen en nog dik geld over houden
Een kameraad van mij handeld in auto’s, en hij heeft ook een f430 staan cabrio ook nog voor rond de 40 rooien
120.000 ? Twaalfduizend lijkt me meer op zijn plaats.
Wel leuk hoor maar het blijft een copie.
gezien op youtube hoe zoiets gebouwd word erg veel las en plakwerk 120000 euro erg veel koop liever een echte ferrari van een ouder type dan deze ziet erg erg gaaf uit maar de wegligging is net een zwabber een vriend van mij heeft zo n coupe gehad
Laatste stand 9,9miljoen.
Gelukkig had hij er bij gezet om geen fun-biedingen te doen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).