Kunst(on)zinnige Opel Adam

Auteur: , 23 Reacties

Als het een concurrent voor de schattige Fiat 500 betreft, kun je er donder op zeggen dat er iets met kunst gedaan moet worden. De vrouwelijke bestuurder moet natuurlijk wel de blits kunnen maken in haar nieuwe Opel Adam.

Het is zeker niet van de laatste jaren dat er een vrouwelijke doelgroep wordt aangesproken bij de promotie van een bepaald model, maar om nou kleuren, of in dit geval “kunst”, hier op af te stemmen gaat me toch een beetje te ver. Nou ja, als het werkt…

Het nieuwe kleintje van Opel werd door Fred Butler, Louise Gray en James Small opgeleukt en gepresenteerd op de London Fashion Week. Met het lieve neusje en de schattige kleurtjes zullen er hordes dames op af komen rennen. Voor het extra d’aaaaw-effect kregen de drie wagentjes hun eigen naam: Adam&Louise, Adam&James and finally Adam&Fred. Erg origineel.

Adam&Louise is gebaseerd op de Adam Jam en kreeg een gordijntje van stroken gekleurd plastic over de voor- en achterruit. Adam&James is de Adam Glam met een zwart-roze wrap. Adam&Fred is een Adam Slam verscholen onder een geometrisch aluminium figuur op de motorkap en kont.

Deze “Car Couture” is weer eens wat anders dan een autostring of trekhaakballen, maar voor gebruik toch maar even verwijderen. Ook al heb je parkeersensoren, het rijdt zo kut als je niet door de voorruit kunt kijken.23 reacties

Ik zou graag een Adam&Eve versie willen maken!
@betonstaal: in appeltjes groen zeker!
Staat er toch net een Fiat 500 op de achtergrond. En Vauxhall Adam, ook dat klinkt niet. Verzin een betere modelnaam!
Ze hebben gewoon wat slingers over de auto gegooid, er is in ieder geval meer over nagedacht dan bij de bouw van de Audi A1.
Die zwart roze is gewoon een normale adam met een vrolijk kleurtje er op. Zou je (als vrouw zijnde) nog gewoon in kunne rijden, die andere slaan werkelijk nergens op… Wat een rare opvatting van kunst is er tegenwoordig toch… Pak een auto gooi er wat troep op en je bent klaar..
@darrock: wat vindt opa dan mooie kunst?
Kunst is trouwens nooit onzin. Kunst is een uiting van een maatschappij waar in de vrede bestaat om het te kunnen maken. Wees blij dat het er is. Mooi vinden is natuurlijk niet verplicht.
-edit: nutteloze bijdrage-
@mikkeloentje: opel doet te veel zn best
haha ben er gisteren nog langs gelopen in Londen :-)
Dit ding gaat zo hard floppen ben ik bang…
Verschrikkelijk lelijk..
@betonstaal: ben 15, en ik vind dit gwn nergens op slaan. Laatst op school een documantaire over iemand die zijn hoofd in een doos stak, er een foto van maakte, en hoppa kunst…
Hier zie ik nou totaal het nut niet van in!
het is een vauxhall
Wel jammer dat het niet de Opel Adam en Vauxhall Eva zijn :(
Die laatste is mooi! Er hadden alleen nog wel wat meer slingers overheen gemogen, zodat je hem helemaal niet meer ziet.
zelfs een kameleon krijgt hierbij een hartaanval
Zo zag mijn RUF RT12 eruit in TDU2 (online spel, google maar), kreeg alleen maar kritiek over hoe lelijk dat ding wel niet was.

Kan je nagaan wat je te horen krijgt als je dit in het echt verzint ..

It’s a sad day for mankind ..
@JaxDryke: tdu2 is echt gaaf
@Reggie-Boy Rood: i know ;)
Speel het al sinds de releasedatum van 2011 (28 feb 2011 om pietje precies te zijn), en de beta al sinds ergens in 2010.

Speel ook nog steeds TDU1 btw, heb nog een kekke ‘goodbye TDU1’ video online staan, aangezien de servers van TDU1 op 29 september 2012 offline gaan (mss dat we dan een wat beter serverbereik op tdu2 krijgen):

http://www.youtube.com/watch?v=c-XjnHG5jiI
Die wrap doet me denken aan die house-broeken uit de jaren 90. Die hadden ook van die motiefjes. Die met origami en slingers slaan helemaal nergens op.
Kan niet wachten op de Euro-NCAP score op voetgangersveiligheid voor die Adampiramide

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).