Lamborghini Aventador: driften, uitlaatherrie en hete Berlusconi-chicks!

Auteur: , 24 Reacties

Stel, je hebt een 700 pk sterke Italiaanse met Duits bloed en aandrijving op alle vier de giga-wielen. Kun je zulks dan makkelijk in een drift gooien? Het antwoord: Neen! Oh, en we hebben een video van de eerste Aventador met een aftermarket uitlaat en beelden van Berlusconi die met zijn chicks over een witte LP700-4 hangt. WTF-momentje, inderdaad.

Nu de verkoop van de Aventador op gang komt, steeds meer journo’s met de supercar mogen rijden en bijna elke Lambo-dealer wel voorzien is van één of meer exemplaren stroomt dat internet van tegenwoordig maar vol met heerlijke LP700-4-content. Laten we daarom maar meteen goed beginnen, met een driftsessie. Althans, een poging daartoe. Deze oranje Lambo mag dan ongekend veel grip lijken te hebben, heel af en toe zet ‘ie een stapje zijwaarst. Op een drift-event zul je echter geen prijzen in de wacht slepen. GLIJDEN MAAR!
Lamborghini Aventador drifts

Gaan we verder met een witte die bij de Lambo-dealer in Newport Beach geparkeerd staat. Zij schijnen een nieuw uitlaatsysteem te hebben verzonnen voor de supercar. Wat dit met het vermogen doet moet nog maar blijken, de pijp zit nu nog in de testfase, maar degelijk herrie schoppen kan ‘ie zeker. VROEMFILMPJE! (Hoedtik voor Martijn)
VROEEEEEMBLAMBKABAMKNETERKEDDENG!

Hier nogmaals de Lambo met uitlaatmodificaties, alleen dan niet gefilmd met een aardappel, maar met een fatsoenlijke camera.

Tot slot, een wat-heb-ik-zojuist-in-godsnaam-bekeken video van twee Aventadors in Londen. We zien politieagenten, Silvio Berlusconi, Bunga Bunga-meisjes en wat fotografen. Daar zult u het mee moeten doen. U kunt vanmiddag bij de vrimibo terecht voor Autoblog Nazorg indien het WTF-gehalte te hoog was.24 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
GVD, dat hebben ze toch weer goed voor elkaar bij Audi AG ….
ik weet niet.. vind het geluid niet zo super. Wat is dat toch de laatste tijd? de Pagani HJuryea ook al. LP670 SV vind ik toch stukkie beter klinken :D
@rubenpriest: ja, is bij alle nieuwe lamborghini modellen het geval. De lp 560-4 klinkt ook een pak beschaafder dan de originele gallardo en de lp570-4 superleggera al helemaal.
@rubenpriest: pagani hoe-aira zul je bedoel :P
tja ,k ving het eigenlijk niet zo’n mooie auto.en het geluid is ook niet evcht lekker. dit vind ik wel eem mooie geluid. vooral de f50

http://www.youtube.com/watch?v=AsXTS0hDxjE
@ferrari94tr: dat is eht #1 geluid evah!
@ferrari94tr: klassieker dat filmpje :P
waarom moet er gedrift worden met Zo’n supersporter? zonde van dat dure rubber.
@TDI-goeroe:

tsja, zou de eigenaar daar nu echt van wakker liggen ?
Wel jammer van dat Audi onderstuur, hij moet echt de hooligan uithangen om hem dwars te krijgen. Dat was met de Diablo wel anders.
@E34M5Touring:

Ik zou me voor zo’n bedrag ook liever laten verleiden tot een Diablo Spyder (of Roadster?) met RWD en handbak, maar that’s just me :)
@Jesper: Oh ik vind het wel een erg mooie auto. Alleen heeft Audi veel van de listigheid eruit gefilterd. De Murcielago was listiger maar daarmee denk ik wel meer rewarding als je er echt hard mee kunt rijden. Deze is misschien wel iets te soft en daardoor voor een breder publiek bereikbaar. Maar de “echte” supercar kamikaze handling is er wel uitgehaald, daardoor is ie (net zoals de meeste sportieve Audi’s) een beetje klinisch en voorspelbaar (zoals je bijv. bij de R8 toch wel vaak hoort).
Beetje een erg beschaafd geluidje heeft die Aventador.

Old school Countach klinkt beter: http://youtu.be/JySkhBO7bi8
Ik ben eigenlijk meer onder de indruk van die plak asfalt waar hij op aan het spelen is.. heerlijk.. daar kan je lekker los gaan met je auto zonder gevaar dat je wat raakt of wat dan ook. Super!
@Freewarefreak: Precies! Wie legt ff zo’n ‘rotonde'(?) bij mij om de hoek?
vind het geluid mooi, maar vergeleken met de andere lamborghini’s is deze er niet beter op geworden!
Goedzooo, oproken dat rubber! Zo hoort het! :D
Die F50 in dat filmpje van ferrari94tr. is niet normaal. Oh heerlijk dat maakt mijn dag helemaal goed!!!!
Dat driften ziet er werkelijk niet uit! Verder is het geluid voor zo’n beest ook niet echt top, had wat scherper gemogen.
@masterstig:
Worden van die 4-wheel drifts, zie Chris Harris.
http://www.youtube.com/watch?v=sv3SVZtET1k
@walter: Klopt, en dat is niet echt mijn smaak, kan je ook eigenlijk bijna geen driften meer noemen.
Super hard hoor zo’n Aventador echt ik zou zelf ook wel heel graag een Aventador hebben!!!’
Net met dit monster wezen racen(FM4) en zag toen tot mijn verbazing dat de Aventador erg veel weg heeft van een Audi A8, waarom? De koplampen vielen het eerste op, deze zijn wat vervormd maar zijn of lijken hetzelfde, LED, stukje mattig, dikke streep en boos kijkend. En dan de achterkant, net zo eentonig als zijn broerte en concept broer de Gallardo en Miura. Misschien wat vergezocht maar ze lijken echt op elkaar.
@The360box:
Echt vergezocht, dan lijkt alles op 4 wielen op elkaar.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).