Lamborghini Aventador kopt een motorfiets

Auteur: , 27 Reacties

Een motorfietsje en een Lamborghini Aventador botsen. Drie keer raden over welke van de twee Italianen zich het eerste ontfermen?

Die vervelende brommertjes, de hele tijd overal tussendoor racen, dat wil nog wel eens verongelukken. In Italië is dat niet anders, waarschijnlijk gaat het daar nog wel wat vaker mis. Minder vaak botst dat brommertje op een Lamborghini Aventador. Misschien omdat Lamborghini-eigenaren wel uitkijken voor hun precious, het kan ook zijn omdat er simpelweg niet zo veel Lamborghini’s rondrijden.

In ieder geval liet het publiek in Imola de verongelukte motorrijder even liggen. De kostbare schade op het oranje gevaarte met vreemde deuren was veel interessanter.

Gelukkig lagen snelheden in dit geval vrij laag. De leer-piloot kwam met wat schrammen vrij en op de Lamborghini is alleen plaatwerk vervormd. Dat gezegd hebbende was de straat wel een dagdeel geblokkeerd zodat de politie een nauwkeurige reconstructie kon maken. Een groep passerende schoolkinderen kon het evenmin laten hun tijd te nemen bij het bekijken van deze deze Aventador. (bron: romagnanoi.it)27 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
dat is heel jammer van de Aventador!
De kans dat de schuld hier bij de motorrijder lag is anders wel enorm klein. Zoals ik het begrijp (niet dat ik veel Italiaans) begrijp reed de lambo tegen de motorrijder op die hij niet gezien had.
@Hupke: Hoezo enorm klein? Want zoals het er op lijkt is het dat de motorrijder spookreed. Dan is het niet vreemd dat hij tegen de motor op reed. Zoals de Lambo staat en de motor ligt en de rijrichting is. Ook is het zo dat als het super overduidelijk is dat het de lambo zijn fout is waarom zouden ze de straat afzetten voor sporen onderzoek? Dus dat de kans klein is valt in mijn ogen wel mee.
@sjaakk:

En hoe denk je er nu over?
http://www.romagnanoi.it/upload/thumbtrue1336828567458_220_170.jpg

Die lambo reed buiten bij een benzine station zonder te kijken zat daardoor ineens in de weg van een rechtdoor rijdende motorfiets.
Zoals het altijd is. Automobilisten die niet motor rijden kijken NOOIT of er een motor rijder is. De meesten kijken eens heel vlug over hun schouder voor ze ergens een straat, parking of oprit afrijden en zien ze daarbij geen wagen of camion rijden ze op.
Blijkbaar is een motor zelfs met z’n licht aan niet te zien omdat de randdebielen niet kijken naar iets dat niet een heel rijvak inneemt.
@Hupke: Ja, je hebt gelijk. Dit schept een ander beeld.
“Die vervelende brommertjeS” en in de laatste zin “deze deze” *Grammar nazi mode off*

Het lijkt alsof de Lambo de voorrangsweg opdraaide en de brommer nog probeerde uit te wijken (want ligt op de verkeerde weghelft).
@zlinx: eerste alinea staat ook ergens een woord te weinig in ;)
To hell met dat stuk (carbon) blik, eerst gewonden verzorgen!
“Niente di particolare, se la macchina in questione non fosse stata una Lamborghini Diablo.” Bij de redactie zitten alleszins geen petrolheads…
@trigger565: Triestig he ;-), zeker als het dan nog eens mannen zijn in die redactie :mrgreen:
2 fouten in een tekst. lijkt hier wel nu.nl :P
@rubenpriest: Dat kan geen toeval zijn, he @Sacha? ;)
“…de verongelukte motorrijder even liggen. ” Uuhh dus een geschramde knie meer niet maar toch dood? :P
@coosbmw:

Is ook niet de eerste keer dat het fout gebruikt wordt >_<
Gelukkig weinig schade voor de lambo. Al zou ik in een stad in Italië liever op een brommertje zitten, lekker overal tussendoor knarren!
Dat gejank moet je toch horen aankomen als bromfietser ?
@c63amgvos: Als je hoort wat voor takkeherrie zo’n brommert kan maken (zonder ook maar enigszins van de plaats te komen)zou het me verbazen als ‘ie überhaupt IETS hoorde.
Ouch, that had to hurt. Tja vind het wel bizar dat ze niet eerst het slachtoffer helpen. Hoe hoog mijn “Autoliefhebber” gehalte ook is, ik zal altijd eerst het slachtoffer hulp bieden.
Weet eentje Aventador minder!
@siaram2: een krasje, stel je niet zo aan!
algoed dat de lambo niet zwaar beschadigd is.
Auto boven medemens? Serieus?
@norge: Ik weet nu dus wat een mensenleven zo ongeveer waard is hedendaags.. :lol:
@kaasboerin: 50 USD op de foutste plekken ter wereld.
De mooiste manier om aangereden te worden…. (;
Hij had even een ruk aan z’n stuur moeten geven, dan was ie er overheen gegaan
Hmm geen link zodat ik hem kan kijken op mijn mobiel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).