Lamborghini Gallardo is te heet voor parkeergarages?

Auteur: , 29 Reacties

Hallo en goedemiddag, of je maar even opflikkert met je aso-geparkeerde Lamborghini want het brandalarm gaat steeds af. Bedankt.

Een vrij gewone auto om te spotten in een vrij ongewone situatie. Dan doel ik niet zo zeer op het ‘aso-parkeren‘ want met moderne parkeervakken en garages krijg je een breed voertuig met beperkte draaicirkel amper recht tussen de strepen. Om nog maar niet te spreken van de deuken en krassen die je oploopt als iemand zijn Astra in het vak naast je probeert te duwen. Ongewoon is vooral het briefje dat volgens spotter spottertinus92 achter de ruitenwisser zat.

Zou u de volgende keer uw auto niet in de parkeergarage kunnen zetten? Er komt veel warmte van uw auto af, door hem elders te parkeren zorgt u dat het brandalarm niet steeds voor niets af gaat.

Een Lamborghini-eigenaar die zijn/haar auto naar behoren gebruikt? Dan komt er met de 500+ pk een flinke bak hitte vanaf, dat geloof ik graag. Tenzij de Gallardo vlammend binnenrijdt lijkt het echter een situatie waar ieder parkeergarage veiligheidssysteem moeiteloos mee om moet kunnen gaan. Wellicht is hier iets anders aan de hand en is Q-Park gewoon bang dat de Gallardo op een gegeven moment echt afbrandt. Foto’s van de brutale Gallardo Spyder op autojunk.nl.29 reacties

Komen ze nu mee ;-) Die Gallardo staat daar zo’n beetje iedere week.

Only in Maastricht…
@Mielie: en zo’n beetje iedere week gaat het brandalarm af… ;)
@Mielie: Onzin want de eigenaar van deze woont in Maasmechelen ;) toevallig ken ik hem!
@spottertinus92: en toch staat ie zelf iederedag in de Q-Park garage onder het vrijthof….
@brennie-1994: Typisch want hij heeft een schadezaak in Heerlen. En is zeg maar nu in Amerika
@spottertinus92: Hij neemt z’n Gallardo steeds mee zeker? Dit lijkt me juist een reden ‘m in een garage te zetten.
Wat een onzin, moeten ze ook alle diesels daar verbieden want die stralen waarschijnlijk nog meer warmte uit.
@alcantara:

wat is onzin ??
@alcantara:
Kan je die onzin ook onderbouwen?

OT dat hoor ik nou nooit van uit Monaco, barst daar van de supercars in die ondergrondse parkings.
@alcantara: 150pk diesel of 500pk benzine…
Vermogen = warmte, het rendement kan een paar % verschillen, maar de gallardo geeft nog steeds meer dan het dubbele aan warmte af (als hij goed gereden heeft).
haha, zalig die boofschap.
Gewoon verbieden om mee in de stad te rijden, levensgevaarlijk die Vaghini’s…
@norge: ja zeker verbieden want door die warmte die eraf komt word dplots iedereen verbrand. Dat moeten we natuurlijk niet hebben. Dus verbieden die lamborghini! :)
dat verhaaltje vandat brandalarm gelooft toch niemand , komaan zeg …
@cossie300: nee maar je kunt ook moeilijk op het briefje schrijven: “u heeft uw mooie auto compleet ver****t met die matzwarte wrap en kun klaarblijkelijk ook niet niet eens fatsoenlijk parkeren”.
Lijkt me wel een stoer verhaal voor in de kroeg te vertellen !
het 1e wat ze over in NL moeten doen parkeervakken verbreeden
Bij mij thuis gaat het alarm nooit af, maar ik heb ook geen lamborghini staan.
Het brandalarm had een visioen…?
Jeetje wat een reacties allemaal zeg het is gewoon een leuk grapje maar dat iedereen zeikt over dat ze af brande… Alsof ferarri’s en audi r8 en nie afbrande. Mense zeiken over lambo’s maar als je durf te wedde als je een aventador als cadeau krijgt dat je dan los gaat!
@spottertinus92 Dat is mooi dat je ‘m kent, toch staat ‘ie heel regelmatig in Maastricht. Sla er AutoJunk en AutoGespot (bezoeken op eigen risisco) maar op na. Stond voorheen op kenteken HIU-767. :-)
@Mielie: Erg raar, vooral omdat hij in Maasmechelen woont en zijn zaak in Heerlen heeft ;)
Ja ja special car parkeerplaatsen lijkt me een goeie! Kan ik eindelijk met een gerust hard dat ding ergens achter laten!
Toevallig ook gespot, deze stond verleden donderdag in de
Q-park onder het Vrijthof, Maastricht.
Misschien dan maar het brandalarm aanpassen. Doet me denken aan een collega van mij in de jaren 80 die met zijn sigaarrook geregeld het brandalarm van ons kantoor activeerde. Als de brandweer chagrijnig naar boven was geklotst in hun zware pakken, zat mijn collega heerlijk te grijnzen.
Of zou de eigenaar van de garage bang zijn dat zulke dure auto’s niet gedekt worden door zijn verzekering? Hij is immers verantwoordelijk voor auto’s die tegen betaling in de garage staan.
“Om nog maar niet te spreken van de deuken en krassen die je oploopt als iemand zijn Astra in het vak naast je probeert te duwen”
=> Overschot van gelijk, dan betaal je omdat je denkt dat je “veilig” staat, je komt terug, *bam weer enkele blutsen bij in de deuren!!!
Ding ziet er trouwens al zwart geblakerd uit.
Lachen, had deze ook gespot in Maastricht! Mooie wrap moet ik zeggen. Oog voor detail.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).