Lamborghini Gallardo LP570-4 met kinderzitje

Auteur: , 28 Reacties

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen om die kleintjes een liefde voor snelheid bij te brengen. Deze vader heeft het goed begrepen met zijn oranje Lamborghini Gallardo LP570-4. Hij zette het matchende kinderzitje gewoon op de bijrijdersstoel. Problem, officer?

Meestal moeten kersverse vaders hun tweedeurs speeltje inleveren voor iets meer praktisch. Vroeger was dit de stationwagon, tegenwoordig is de MPV zeer in trek om de kinderzitjes in te hangen. Maar niet voor deze twee geluksvogels! De baby is met een topsnelheid van 325 km/u beduidend sneller thuis dan per ooievaar (72 km/u). Nu nog een helm voor de baby en de kleine snelheidsduivel is klaar om te gaan.

Bekijk de foto’s HIER op Autojunk.28 reacties

Moet kunnen… die man moet ook zijn kinders ophalen aan de schoolpoort.
Tja, Lamborghini is onder VAG een echte kinderwagen fabrikant geworden.
ik ben blij dat ik die kleuter niet ben die daarin zou zitten: stel je voor dat je hersens de hele tijd rondzwengelen van de ene naar de andere kant van je schedel, je hasens zouden niet kunnen functioneren man..
vergelijk het met een wasmachine

mijn hersens functioneren gelukkig, dankzij de ‘terughoudende rijgedrag’ van mijn vader, waar ik overigens zeer dankbaar voor ben.
@bigcar: haha is dit een grap?
@bigcar: Ik had ook een groot hoofd vroeger, maar zet mij maar in dat stoeltje!
@bigcar: als ik sommige van jou reacties lees ben ik inderdaad blij dat je niet teveel ben rondgeschud als kind.. had niet willen weten wat je dan wel niet zou posten (A)
@bigcar:

vertel nog eens hoe dat zat met wielbouten en moeren ..
Is dat het Mini logo op dat zitje?
@bigcar : Iets wat je niet hebt kan niet rammelen ook. Zon auto rij je ook niet op de manier zoals je een prius zou rijden ! ..
@bigcar : Iets wat je niet hebt kan niet rammelen ook. Zon auto rij je ook niet op de manier zoals je een prius zou rijden ! .
@stefanbier: zoveel bier op dat je ht 2x post
Een Mini logo vind ik niet echt matchen!!
@leuiken: Ik heb het even nagekeken. Er is géén kinderzitje te bestellen bij Lamborghini! Tja, dan moet je toch iets anders kopen…
Er is laatst ook een Lamborghini Aventador LP700-4 gespot met kinderzitje!
http://www.autogespot.nl/lamborghini-aventador-lp700-4/2012/07/27#img3
@bigcar iets wat je ouders je helaas niet hebben meegegeven (blijkt) dat je niet zo ver komt met je aannames.
@leuiken: supercars prima, maar niet voor kleine kleuters, het enige dat ze doen is janken en kotsen. petrolhead gehalte zit er bij mij in, met name dat laatste. in mijn hoofd zit namelijk geen stro of gras, maar een goed stel ontwikkelde hersenen.

ik denk na over de gevolgen mede-blogger..

’t is net als een achtbaanrit: je bent super opgewonden enthousiast om erin te gaan, maar éénmaal erin, ga je kotsen, word je misselijk en krijg je koppijn (al dan niet achteraf). dus weet waar je aan begint

laat het me middels deze afbeelding:
http://justdwl.net/images/2012/May/3/4fa31978d292f.jpg
@leuiken: en voor een kind kleiner dan 8 is het voor de ontwikkeling van de hersens geen goed idee als die de hele tijd middels de zware G-froces heen en weer worden geslingerd, mocht dat kind meer dan 3 hersencellen hebben..
@bigcar: hoe kom je erop dat je moet kotsen na een ritje in een supercar? Oja en misschien rijd deze meneer gewoon normaal/rustig met zijn kind naar de crèche, dat kan namelijk ook met een supercar..
@bigcar: aan jouw onzin te zien heb je toch misschien zonder dat je weet in een supercar gezeten…. Je kan ook rustig rijden met een supercar…. Feit dat je zegt dat je allemaal G krachten gaat voelen slaat nergens op. Zolang je een fluwelen voet hebt kan je rustig ermee cruisen. Jij ziet elke supercar met 200 de bocht omvliegen?
Aaah wat lief!
Is inderdaad een Mini-logo. Dit is een kinderzitje van mini zelf.
Wat is het doel van dit topic? Dit is geen probleem en mag (nog) gewoon…. Het enige wat discutabel is de passagiersairbag. De meeste familie autos hebben een aan/uit functie en dat heeft deze Lambo waarschijnlijk niet. De meningen zijn daar echter verdeeld over of dit gevaarlijk kan zijn icm een kinderzitje. De wet is hier niet duidelijk in. Zeer waarschijnlijk vind de peuter/kleuter het wel erg leuk.
Ik mis nog van die kekke plakplaatjes op de zijruit… Dat zou het helemaal af maken! ;)
liever een mini kinderzitje als één van ferrari in m’n lambo.
Ik vind mini niet echt matchend?
@snorris: Het was me eerlijk gezegd niet eens opgevallen dat het een MINI stoeltje is. :p De kleur staat er in ieder geval wel goed bij.
Mijn kids rijden regelmatig met me mee in de Murena.
Lekker gezellig met z’n drie’tjes naast elkaar.
Gezelliger kan het echt niet worden…! ;o)

http://www.autojunk.nl/2012/10/noortje-en-stef-in-de-murena

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).