Lamborghini Gallardo LP570-4 Super Trofeo: Lelijk!

Auteur: , 26 Reacties

Lamborghini heeft blijkbaar niet alleen besloten om de 'reguliere' Gallardo LP560-4 op te frissen lelijker te maken door vreemde bumpers met driehoekjes te monteren. Ze hebben ook de raceversie voorzien van een nieuw bodywork. Mooier is het er niet op geworden, maar wellicht wel sneller?

Is het heel gek als ik zeg dat ze bij Lamborghini volledig de weg kwijt zijn? In Parijs stond CEO Stephan Winkelmann vol trots te vertellen dat ze een manier bedacht hadden om de verschillende Gallardo modellen (LP550-2, LP560-4 & LP570-4) gemakkelijker uit elkaar te houden. Dat deden ze door de LP560-4 te voorzien van nieuwe bumpers (met driehoekjes) en de naam “New Gallardo”.

Allemaal leuk en aardig, maar waarom gooien ze die lelijke bumpers dan ook op de Gallardo LP570-4 Super Trofeo? Een auto die gerelateerd is aan de Gallardo LP570-4 Superleggera. Heel onlogisch als je het mij vraagt.

Feit is in elk geval wel dat afgelopen weekend op het circuit van Navarra alvast de nieuwe auto voor 2013 werd onthuld. Deze New Gallardo LP570-4 Super Trofeo is voorzien van veel nieuw bodywork, maar onderhuids zal de boel naar verwachting redelijk bij het oude gebleven zijn.

Extra informatie ontbreekt momenteel nog, maar zal ongetwijfeld volgen in aanloop naar het nieuwe seizoen. (bron: Super Trofeo)

Met dank aan Zapp voor de tip!26 reacties

Jaja, dikke NFS Underground zooi….met dikke strepen en neonverlichting voor het woordje ”zooi”.
Spreekt is voor u zelf ,gij zijd lelijk !
eigenlijk is hij best wel cool.
ik denk dat Lamborghini zijn waren aanpast aan de chinese (wan)smaak.
Als je toch zo een gallardo koopt dan zou ik gelijk dat stukje wat er een driehoek van maakt zwart maken (valt het op zn minst minder op).
@MAB: roze is logischer.
@bungabungastig: vertell, waarom is dat logischer?
@MAB:
Volgende keer niet in slaap vallen bij geschiedenis….
Misschien hoor je dan het antwoord op je eigen vraag.
Lelijk? Dit is gewoon een gestripte straatauto, ook wel racewagen genoemd!
Toch vind ik de Gallardo mooi. Alleen zijn dit natuurlijk wel VAG praktijken, iets nieuw noemen terwijl het eigenlijk gewoon oud is.
@rufctr01: ja ik zat al te wachten op de eerste die VAG noemt.
als het VAG praktijken zouden zijn dan was de gallardo niet zo verneukt geweest, maar meer een saaie facilift
@eindbaasje: waarom het de New Gallardo noemen terwijl je alleen andere bumpers erop schroeft?
Lamborghini Gallardo LP570-4 Super Trofeo: VET!
Ik heb net in mijn mond overgegeven… en ik verwijs hierbij naar de nummerplaat van de Ferrari bij dat hysterisch kind… dat zou hier erg passend zijn…
nah ik vind dit niet echt lelijk om eerlijk te zijn :P bumpertjes van de nieuwe Gallardo ogen een beetje vreemd, maaaaar nog steeds mooier dan de meeste andere autos :)
Lambo\’s zijn toch altijd lekker schreeuwerig?? Waarom dit niet dan? Die nieuwe Ferrari F12 heeft toch ook rare vormen aangenomen en een versmolten achter kant
Die rooie puntjes aan de achterkant helemaal af :s
Wat doen ze die mooie gallardo toch aan de laatste tijd!
Automishandeling wordt onderschat
AutoBlog.NL commentaren bij hun via tips verkregen gecopieerde content: eentonige nutteloze zever!!!

Lambo maakt tenmiste auto’s met verschillende looks. Wat maak jij? Niet eens de fotos ervan. En de meeste mensen komen hier voor die fotos. Net als de meeste mensen niet naar Top Gear kijken voor de humor – maar voor de drum&bass en de super slo mo. Tenminste dat hoop ik toch van mijn medemens. En zo niet dan wil ik door schaamte en de illusie van meerderheid&autoriteit die standaard creëeren.

Of betalen de sponsors voor de duizenend kliks gegenereerd door een tiental VAG bashers ingezogen door het Clarkson-populisme (een soort neoliberaal snobbisme met een verwaterde saus van ironie omdat het stoer wil doen maar eigenlijk geen ruggegraat heeft) die deze paginas de hele dag door herladen om het gevoel van suprematie te herbeleven dat duidelijk zo karig ontbreekt uit hun dagelijkse realiteit? Betalen jullie de auteurs van alle media hier voor het sponsorgeld dat je ermee genereert? Moet je JC betalen om zijn al-lang-niet-meer-provoceerdende opinies oneindig te kopiëren?
@Pieter-Jan Catteeuw: Pietertje, kom maar efkes wisselen jongen, gaat steeds beter…
@Pieter-Jan: Gast…..die auto is gewoon lelijk, thats it

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).