Lamborghini teaser voor jubileummodel

Auteur: , 39 Reacties

Lamborghini heeft een filmpje live gezet dat eindigt met een eerste glimp van het jubileummodel dat dit jaar onthuld gaat worden. Maar wat is het?

In het filmpje kijkt Lamborghini terug op de afgelopen 50 jaar, waarin het claimt 100 jaar ontwikkeling te hebben gerealiseerd. We zien de iconen uit de Lamborghini historie voorbij komen. De Miura, de Countach, de Diablo, ze komen allemaal voorbij. Het laatste shot zie je bovenaan deze pagina: een silhouet van een nieuwe Lamborghini, de koplampen duidelijk van de laatste generatie Gallardo of Aventador, gezien de antieke status van de Gallardo gokken wij op een Aventador. Maar verder blijft er eigenlijk vooral veel onduidelijk, ook als we het plaatje kunstmatig oplichten.

Lamborghini teaser opgelicht

Hoewel Stephan Winkelmann bevestigd heeft dát er een auto komt om het jubileum te vieren is het nog zeer onduidelijk wat voor auto dat wordt. De geruchten gaan van one-of-a-kind tot gelimiteerde oplage en het wordt in ieder geval geen retro-design. Het ligt voor de hand dat het een showcase wordt van de lichtgewicht technieken waar Lamborghini de afgelopen tijd de nadruk op legt. Zou het net zo’n legendarisch model worden als de eerdere anniversary modellen van Lamborghini zoals de 25th Anniversary Countach of de Lamborghini Murciélago 40th Anniversary? Check het (verder ook zeer fraaie) filmpje op Autojunk!39 reacties

Ik vind de auto op het plaatje meer weg hebben van de Gallardo…
Niet weer een Gallardo -____-
@wolfssjrd: Gallardo doe je zo Y______Y
jubileum .. teaser ..bla bla filmpje ..

hoe gay wil je je als auto-fabrikant profileren ..
Aan de koplampen te zien is het een gallardo
Jullie vergeten nog de SE30 te vermelden, voor mij persoonlijk de allerknapste Diablo ooit.
een teaser is net zo stop als ….geen idee eigelijk
@sandervolvo: stop = stom
….het gebrek aan een edit-knop? :-)
Zoveelste Gallardo, al zou een insider WCF hebben gemeld dat het om een carbon Aventador ging.

Waarschijnlijk wordt dit de drager van de langste naam voor een Lambo.
Het lijk inderdaad meer op een Gallardo. de Y vorm van de ledjes bij de gallardo is duidelijk zichtbaar. Bij de aventador hebben de leds meer een V vorm.
zie hier:

http://www.goldenrider.com/wp-content/uploads/2010/03/Lamborghini-Gallardo-LP570-4-Superleggera-Front-View.jpg

http://sportcarmagz.com/wp-content/uploads/2012/11/Lamborghini-Aventador-LP700-4-front.jpg
@bashjuh: best ironisch dat je daarachter een groot Audi logo ziet…

OT: elke autofreak ziet daarin een Gallardo. Niet alleen de LEDjes van de Aventador zijn anders maar ook de vorm van de koplampen…
@mercedesclk350: en de spiegels lijken ook meer op die van een gallardo
@raceface: nee, daar hadik al naar gekeken, maar vond ik nog redelijk ”the same”. Bovendien zie je die niet op dat plaatje.
@bashjuh: Je kunt het ook aan het silhouet zien. De voorruit van de Gallardo staat gewoon rechter op, de hele Aventador is platter/lager. De spiegels, die staan bij een Aventador veel dichter op de A-stijl. De breedte, in combinatie met de eerder genoemde hoogte. Op jouw foto’s kun je niet anders concluderen dan dat het een Gallardo is.

Maar de Supertrofeo Stradale was al een uitzwaaier… Nu is er de facelift van de Gallardo. Ik zou heel, heel, heel diep teleurgesteld zijn als Lamborghini niet de Aventador zou gebruiken. De Countach en Murcielago etc. hebben ze als topmodel gebruikt, en nu zouden ze een volumemodel pakken dat al 10 jaar op de markt is? Zo’n gemiste kanst…
@phaeton: Ook de contouren van de voorkant zijn duidelijk in lijn met een Gallordo en niet met een Aventador.
Een gallardo met een idioot grote spoiler xD
Wat een prachtig filmpje! Die dingen zijn toch o zo veel spannender en mooier dan de hedendaagse Ferrari’s!
Oh nee toch niet weer een Gallardo, en dan zeker ook nog die spuuglelijke facelift versie.
Een Gallardo met vleugeldeuren (fabriek af) zou wel leuk zijn
Dit is zonder twijfel een Gallardo, ik had toch meer verwacht van Lamborghini. Zeker omdat 50 jaar toch nog net even wat specialer is dan bijvoorbeeld 40.
@vincent_995: ja inderdaad. Het moet een auto zijn waaraan je ooit moet kunnen terugdenken waar Lamborghini was na 50 jaar. Dus zouden ze geen modelletje van inmiddels 10 jaar met enkele aanpassingen gebruiken.
@aventadorsv: *moeten gebruiken
@vincent_995: van Lamborghini wel, maar we hebben het hier over Audi/VAG. En dan is dit het spannendste wat ze kunnen bedenken….
@Rick-dos: offtopic, domzinnig en niet onderbouwd fanboy-bashing. Lambo heeft een reputatie van lange lifecycles (~10 jaar) voor haar modellen en special-editions na special-editions.
@dawwg: Ja, hebben ze van Audi/VAG afgekeken. Stomste fout die ze hebben gemaakt. Daarom is Lamborghini ook failliet gegaan.
Wie zegt dat het om een teaser gaat? Het kan gewoon een Gallardo zijn om het filmpje te beeindigen. Of een productie-versie van de Seisto-Elemento kan ook. Geneve wordt weer druk dit jaar!!!!
Om het 50 jarige bestaan te vieren: de 50ste Gallardo…
Ik hoop op een stijlvolle opvolger van de Gallardo en niet een bespoilerde Aventador.
Je rijdt ze beide neem ik aan?
Wordt duidelijk weer een gallardo!!
Ik heb niets met de huidige onder Audi gebouwde Lambo’s maar wat een prachtig filmpje!
ja das sowieso een Gallardo, waarschijnlijke de LP570-4 SuperLeggera Performante Coupe ofso!
Ben erg benieuwd
geuw… weeral een vag-lambo.
Ik zou lekker de Gallardo teaseren en met een Aventador jubileum model komen. Iedereen lekker op het verkeerde been zetten en dit soort topics keihard uitlachen.
Je ziet duidelijk dat dit een Gallardo is… Ookal ben ik die-hard Lamborghini-fan, ik begin nu wel een beetje moe te worden van al die limited editions.
zo te zien is het weer een gallardo.
Productieversie van de Sesto Elemento.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).