Lamborghini viert Aventador Roadster met optocht

Auteur: , 46 Reacties

Eind 2012 onthulde Lamborghini zijn sexy dakloze V12, de Aventador Roadster. Nu de eerste klantleveringen beginnen, organiseert het merk een 10-daags lanceerevenement. Dat kan maar een ding betekenen: Lambo-optocht!

Een geschikte locatie vinden was niet zo moeilijk: zulks vier je in Miami Beach (FL), want de zon schijnt daar altijd, en bovendien gaan de Lamborghini’s er nog harder over de toonbank dan de Golfjes hier. Twaalf open Aventadors, onder aanvoering van de grote baas Stephan Winkelmann, pronkten door de straten, aangevuld met 38 overige Lambo’s, om op een totaal van 50 supercars te komen. Heel toepasselijk, in dit jubileumjaar, je zou haast denken dat het opzet was.

Na de optocht mochten de heren eigenaars zich nog even uitleven met hun nieuwe Italiaanse speelgoed. En waar laat je je 700 pk V12 vol lichtgewicht technologie, en met superplakkerig Pirelli-rubber nou het beste uit? Op een heerlijk bochtig circuit, of een mooie bergweg zegt u? Ja, dat lijkt ons ook, maar dit is Amerika, en dus werd er heel hard rechtdoor gereden op een vliegveld (*zucht*). Ach, het is vanuit een PR-oogpunt wel zo veilig, qua potentiële brokkenmakerij.

Vol trots meldt Lambo dat de Aventador Roadsters, met hun lichtgewicht dakjes, maar liefst 210 mph haalden! Geweldig zeg, maar de rest van de wereld denkt in kilometers, reken maar om dus.

Exotenverhuurder Lou La Vie reed mee in de optocht, en schoot daar de volgende sfeerbeelden van. VIDEO!

KLIK!

KLIK!46 reacties

Groen=doen en geel=geil. that is all
@jipino: Ik vind Blauw wel wauw!
@motoragent:
Ik vind rood wel een stoot!
@JamesBond007: Die in het wit heeft wel pit!
@Kvgorp: grijs is wijs
@motoragent: t blauw wat de babes aanhebben?
@jipino: waar slaat die op als ik het mag vragen?
@r32turbo: hij slaat nergens op. Ik had zin in basisschool niveau rijmen, dus dan moet ik dat toch doen?
@jipino: oke als jij dat wilt
@jipino: ik vind rijmen maar kudt. De lambo daarentegen is fantastische!
Heb je lambo, ga je vrijwillig ik de file rijden…..
@leandro:
Is toch kicken jongen.
Waarom vieren ze nooit zoiets hier in Nederland? #kijkt naar buiten# aah daarom -___-‘
@wolfssjrd: 3 redenen..

1. Zoals je zelf al zegt, het is hier 90% van de tijd geen cabrioweer..
2. Iemand in Den Haag vindt dat als je een duurdere auto kan permitteren, je hem dan bijna 2 keer moet aftikken
3. Wij Nederlanders gunnen een ander geen dikke auto!
@roberto:

Haha ! Vooral dat laatste is zo keihard de waarheid.
@roberto: punt 3 is denk ik nog het meeste waar van allemaal!
@roberto:
90% van de tijd geen cabrioweer? Dan heb je nooit cabrio gereden of je bent gewoon een watje….
Gisteren nog heerlijk met de zon op mijn bolletje gereden.
@jrk68: aaah, je zat dus precies in de 10% zone ;) overigens denk ik dat ik meer cabrio’s heb gereden dan de gemiddelde autoblog bezoeker!
@roberto: reden 3 vooral voor de mensen die zelf ik een kut auto rijden..
Allemaal leuk en aardig, maar dat is wel de laatste plek waar ik met een Lambo zou willen rijden. Geef mij maar een mooie bergpas.
@j00rs: Lijkt mij ook leuker op dit moment om ergens in de Rocky Mountains te gaan rijden, maar daar kun je niet zo paraderen he.
Ik vind Monaco of Madrid of Parijs een betere locatie voor de Aventador Roadster. Miami ziet er te goedkoop uit. Ik moet altijd denken aan siliconen bitchess op rolschaatsen in bikini’s die ff zwaaien. Trash.
@bempi: Het is wel een hele grote markt. Daar is het hen natuurlijk om te doen.
@adyton:

Dat sowiezo en de meeste rijders zullen Miami ook als voorkeurs meeting point.
@bempi: Een stad is zowiezo niet de meest geschikte locatie voor een supercar, helaas blijkt niet iedereen dat te begrijpen.
@motoragent:

Grappig dat jij dat zegt, want de meeste supercars zie je juist in de stad. Daarbij als je wilt opvallen dan doe je dat niet op een snelweg rond en in Miami, maar eerder in de stad waar je juist veel bekijks krijgt van mensen. Zo’n colonne werkt prima als je het goed coördineert.
@bempi: “Grappig dat jij dat zegt, want de meeste supercars zie je juist in de stad.”

Ik zeg juist dat supercars daar niet thuis horen, maar dat weinig mensen dat echt blijken te begrijpen. Jij bent er blijkbaar één van…

De snelste sportwagens in het langzaamste verkeer?! Zo’n sportwagens horen toch eigenlijk op bochtige bergweggetjes thuis?
@motoragent:

Zoals in mijn eerdere berichten. Heb ik aangegeven dat als je een route goed coördineert een toer in de stad prima en zelfs beter uitpakt dan op een bergpas of snelweg. Dat jij vindt dat supercars daar niet thuis horen ( is jouw mening ), terwijl de meeste zich daar ( in de stad ) bevinden is een feit.
En wat jij vindt of hoort is geheel aan jezelf en ik heb daar mijn mening over wat duidelijk afwijkt en in mijn voordeel werkt, omdat ik mijn mening baseer op feiten. Om concrete voorbeelden te noemen ( PC hoofdstraat & Boulevards van Nederland kom je ook vaker een supercar tegen dan op de A4, A10, A12 enz ).
Ik vraag me af of jij dit wel begrijpt. Zoniet dan is een discussie met jouw niet relevant genoeg omdat jij om de feiten heen praat. En jezelf niet eens kan onderbouwen met feiten en voorbeelden.
@bempi: Miami goedkoop? Ben je ooit in Miami geweest dan, niks goedkoop aan hoor. Het woord dat het best bij Miami past is ‘epic’!
@kapiteinaudi:

Ja 2x op vakantie. Tuurlijk heb je mooie plaatsen / winkels enz. Maar het complete plaatje oogt goedkoop om daar rond te rijden. Wat ooit een trendsetting / booming stad was voor de wereld, is nu veranderd in een 2de Los Angeles.
@bempi: Iets mis mee? Vind trouwens dat Miami meer te vergelijken valt met San Diego.

Heb trouwens nooit begrepen waarom men in Europa altijd maar de VS vergelijkt met nepheid en silicone (zoals je al zei). Onzin vind ik dat.

En even terug naar supercars in de stad: probeer maar eens in Parijs, Milaan, Londen, Brussel (maar Brussel is een shithole) of een andere Europese metropool met een supercar rond the rijden. Na 1 dag staat ie vol deuken en krassen. Minder zo in de VS. En ik koop geen supercar om op te vallen maar omdat ik het leuk vind om er een te rijden.
@fkbmw:
Dan hoor jij tot de minderheid, de meeste worden helaas gebruikt om te patsen op één of andere boulevard.
Eigenlijk hebben ze genoeg aan een 2 cilinder daar ze toch zelden harder rijden dan 30….
@fkbmw:

Simpel weg omdat alles daar nep is. Shirtjes dragen een westers kenmerk maar op de label staat made in china / india enz.
Veel van die amerikanen houden van nep kwaliteit, wat wij hier hebben met doorsnee hollanders die van kaas houden. Kicken zij daar op een oranje huidskleur, siliconen tieten, botox & witte tanden.
Je overdrijft wel sterk met deuken / krassen enz, maar ik sluit het niet uit dat de kans daar wel groter op is. En ja jij wilt er graag mee rijden, maar de meeste mensen die het kunnen betalen zien het als een status symbool, waarvan ze er ook nog meerdere en verschillende van hebben. Kortom puur voor de show.
@bempi:
-Zucht- twee keer op vakantie, en dan denken dat je de plaats kent. Mooi voor elkaar zeg.
Kom er eens maar een jaartje of vijf wonen. Wellicht dat je er dan anders over denkt.
Dit is net als een Amerikaan die ooit eens een keertje naar Amsterdam is gegaan om vervolgens te zeggen dat de stad alleen bestaat uit koffie shops en grachten. Jou persoonlijke ervaring is misschien niet de complete ervaring.
Hebben, hebben, hebben!!!!!!!!!!! <3
Dit is echt de mooiste en vetste auto ooit!
@kapiteinaudi: Wat? de carnavals optocht??
Begin februari is er hier ook weer een optocht. Ook bonte kleurtjes en sjaaltjes.
heel erg gaaf! dit is wat een lamborghini moet zijn, luid, opvallend, breed en snel. waar ik bij de murc de coupe mooier vond moet ik toegeven dat bij de aventador de roadster echt prachtig is!
wat een heerlijk ding!
vind zelf die lichtblauw-achtige erg mooi.
*kwijlt*
File? nee hoor, hier is het rustig waar ik rij…
Kan iemand mij vertellen wat er zo mooi is aan zo’n Aventador ?
Want mijns inziens is dit het zoveelste uitgemolken concept van de oer[DAMN BOY]auto, de Murciélago.

Ik ben helemaal gek van de Murciélago, maar vind de Aventador ontzettend lelijk (de achterkant dan, de rest kán er enigszins mee door).
Topless is niet vaak verkeerd maar toch… De dichte is mooier..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).