Lapo Elkann ligt op een auto

Auteur: , 22 Reacties

En hij staat er ook naast met een heleboel kaarsen. Waarom? OMDAT HIJ LAPO ELKANN IS, DAAROM!

We hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat we Lapo Elkann in alles precies het tegenovergestelde vinden van die enorme zaadpaal van een Kapitein Francesco Schettino. Maar met al zijn coolheid moet zelfs Lapo heel hard zijn best doen om alle fails van deze nepkapitein zonder eer, die ontzettende held op sokken, wat te doen vergeten.

Lapo houdt van kaarsen

Maar dat lukt aardig. Lapo verstoort potjes basketball, Lapo blokkeert het tramverkeer, Lapo viert graag drugsfeestjes met transsexuele hoeren, kortom: Lapo doet waar Lapo zin aan heeft. Volgens mij moet hij eens een avondje gaan stappen met Mario Balotelli, dan kan je lachen.

Lapo in een winkelwagen

Aangezien Lapo een Agnelli-telg is, kreeg hij van jongs af aan al kruiwagens vol met geld in de schoot geworpen, en met dat geld heeft hij onder andere wat aardige auto’s gekocht. Zoals je in de volgende video kunt zien. Gezien zijn werkzaamheden voor het Fiat-concern moet het natuurlijk wel allemaal Italiaans zijn, hoewel Chrysler-producten tegenwoordig ook mogen.

Lapo slingert met telefoons

Check ook hoe populair de leger-wrap kennelijk is bij Lapo, die met zijn enorme collectie aan maatpakken mooi wat tegenwicht biedt aan de immer zwarte trui van opperbaas Sergio Marchionne. Video HIERRRRR. (via leblogauto)22 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
WTF!!!!
Chille gast zo te zien :D Hoewel ik zn camouflagefetish niet deel!
lijpo wie ?
CooL? Tja ,als je veel geld hebt zal dit wel door de meeste als cool aangezien worden …….Fluistert ..idioot .
Lapo(or) is echt een baas van de buitencategorie!
Dezelfde kerel die achter het Taylor-made programma van Ferrari zit? Het levende bewijs dat familie en geld nog erg veel invloed hebben in Italië…
Vage kerel, gevalletje tijd en geld te veel, verstand te kort.
@cheetacars: Volledig mee oneens! Vaak is dit zo bij rijkgeboren ventjes, maar bij Elkann écht niet. Is een marketing-goeroe van de buitencatagorie. Heeft verstand van Stijl met een hoofdletter S. Als je je er wat meer in verdiept zul je het zien. Begin maar eens bij z’n eigen modelijn: http://www.italiaindependent.com/
@Svenska_Aeroplan_AB: Laten we beginnen dat stijl een persoonlijke opvatting is, want zijn mode vind ik net niet. Die site scoort ook niet op gebruiksvriendelijkheid, maar dat terzijde.
Als het bovenstaande en het grootste deel van de Taylor-made voorbeelden zijn stijl ook zijn, dan ben ik het niet met je eens. Wat ik er wel bij moet zeggen is dat ik vrij klassiek ingesteld ben, liever een 250 GT dan een 599. Ik ben dan ook alles behalve een marketeer en liever hebber van. Hij krijgt aandacht op deze manier, maar dit kan niet zonder genoeg geld te besteden te hebben. En zelfs als marketeer verklaar ik je voor gek als je dit soort acties met auto’s doet.
@cheetacars: uiteraard, helemaal persoonlijk. Maar Fiat is blij met hem! Alles wat hij aanraakt veranderd in goud, en dat verdient respect.
Batshit insane!
Geval apart? Ja zeker! Maar dat is ook de reden waarom deze man een briljant marketeer is. En met succes. Lapo Elkann is mede verantwoordelijk geweest voor de introductie van de nieuwe fiat 500. Ja tuurlijk zit er geld in die familie. Ook niet zonder reden lijkt me. Mensen die dit soort figuren als idioot bestempelen zijn slecht geïnformeerd of nogal kleinburgerlijk. Elkann maakt de (auto) wereld kleurrijk. Period.
@djansen: precies! Zie mijn reactie hierboven… Vooral slecht geïnformeerd schijnt hier het geval te zijn. Hij heeft inmiddels al zoveel centjes voor het bedrijf verdient dat hij het respect waard is. Zeker als marketeer kan ik genieten van hij geniaal creatief hij is…
@Svenska_Aeroplan_AB: Creatief en succesvol? Vast wel


Maar ook batshit insane? Zonder enige twijfel! :D
Lapo Elkan. Tja. Nooit van gehoord, had van mij gerust zo mogen blijven, maar goed, nu ik hem toch gezien heb ben ik blij dat ik hem met kaarsen naast een auto heb zien poseren.
Haha! Geniale kerel.
Euhm… Vraagje, wie is dit?
LEIPO ELKANN heet ie eigenlijk…
Ubercool. Alles oogt ook heel natuurlijk bij hem. Dat geforceerde wat sommige dandy’s hebben zie ik bij hem totaal niet. Mooie combinaties van man & auto.
Typisch gevalletje “over het paard getilt pleuris joch”
Nog steeds té veel tijd en té veel centen. Niks cools aan.
(Wil hij soms ruilen ?…. )
@TSI-tje: lees de reacties nog eens hierboven…. Onzin wat je nu schrijft!
Uit de reacties blijkt maar weer: of je vind zijn acties geweldig, óf helemaal niks. Zonder dit soort mensen zou de wereld maar saaaaai zijn!!
@Svenska_Aeroplan_AB: Ik denk dat dat de beste conclusie is. :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).