Lexani Toyota Sequoia: zeer luxe en zwaar gepantserd

Auteur: , 43 Reacties

Even voor de kenners onder ons: het dak en alle verticale delen van de auto bieden bescherming tegen M80 NATO Ball munitie. Dergelijke kogels zijn flinke jongens. De onderkant is bestand tegen STANAG 4569 Level 1 granaten en landmijnen. Een lekker veilig wagentje dus.

De auto biedt niet uitsluitend een veilig onderkomen in penibele omgevingen. Hoewel de buitenkant van de auto het niet direct doet vermoeden, baad je van binnen in luxe en kom je werkelijk niets tekort. Het lederen en houten interieur werd grotendeels met de hand vervaardigd. Vanuit een luxe fauteuil kijk je ontspannen een filmpje op een enorm flatscreen en drink je een glaasje champagne, terwijl je chauffeur zich een weg baant door vijandelijk gebied. Verantwoordelijk voor deze creatie is Lexani Executive Vehicles die veel meer fraaie creaties op hun naam hebben staan.43 reacties

Wat is de wegenbelasting? Denk iets duurder dan me prius..
@celica89: Als deze als hybride komt, dan is er hij met 14% bijtelling!
@Nico94: Dan ruil ik me prius wel in. Mits er een dakkoffer mogelijk is uiteraard.
@celica89: Nou, hij heeft dakrails dus dat moet wel lukken! ;)
@celica89: Prius? Is dat een auto?
@dordtstar: Jup met heel veel ruimte en veel comfort.. een hele zuinige auto die de meeste auto’s een blauwtje bezorgd als het op acceleratie komt.
@celica89: Heel zuinig en goeie acceleratie? Maar niet tegelijk dan toch?
@Esprit_de_Flandre: Ja… tegelijk! Knap he, van die Jappen ;)
@G-Ammo: Serieus? Geloof ik niets van. Acceleratie en zuinigheid gaan nooit samen. Ik wil harde cijfers zien!
@celica89: Ze trekken echt rete snel op… heb een keer een stukje mogen rijden in die van mijn pa (gen. III) (had hij voor maar 4 weekjes nodig voor z’n werk, geen paniek!!) en ik reed 80km/u en toen zei-ie: ”Trap het gaspedaal maar eens in”. Ik zat binnen een paar seconden op 150km/u. Niet verwacht!
@G-Ammo: kan ik beamen. Heb een 2010 prius. Met een bepaald combinatie kun je zelfs met bijna 800Nm koppel een knallende start maken. Wel is uitgeprobeerd tegen een 335i. De eerste 60-70 km/h met spinnende voorwielen op winterbanden en de prius neus voor de BMW. Die dingen zijn echt super snel als het moet. Afgelopen zomer vakantie gedaan met de prius ca. 7000km geleden. 4 volwassenen. Volle achterklep. En dakkoffer. Gemiddelde van 4,7L/100km. Inclusief 140-150 cruise snelheid door Duitsland en de up and downs door oostenrijk. En bergbeklimmen naar 2400m hoogte..
@celica89: ze zijn alsnog lelijk
@volvov70: Volvo’s ook maar daar zeggen we ook niets van :)
@celica89: werd je toen wakker uit je natte droom?
@G-Ammo:

Je hebt gelijk, ze zijn idd vrij snel. Heb vandaag nog in een Yaris Hybrid gereden, de acceleratie is goed, MAAR de rest is wel serieus minder. Vooral die CVT vond ik echt niets. En daar heb je toch een serieuze last aan als je die topprestaties wilt hebben ;) daarbij waren de stoelen ook absoluut niet fijn, met andere woorden: dit wordt hem niet voor ons…
@lovethecar: Ik zou nooit een automaat nemen… en ik denk dat ik dat moet zeggen als: een automaat van Toyota… ik hoor altijd van mensen dat die niet zo goed zijn.
Er zijn wel eens uitzonderingen.
Nieuwe bak voor dictaturen in het buitenland, champagne drinken en beschoten worden. Klinkt als een feestje
Dé auto voor Assad om zich weer eens tussen het plebs te begeven. Of een goede voor Bea. Voor het geval er weer iets word gegooid. Denk aan waxinelichthoudertjes.
Mooi hoor! Een neushoorn in schaapskleren.
Bagage gaat alleen lastig worden.
Een bom onder deze auto en dat ding ligt op zijn dak. Dan breek je je nek en dan ben je ook dood. Volkomen nutteloos dus.
@ferrari94tr: Welk bom? Heb je een aardige bom voor nodig om dit ding op zijn dak te leggen hoor!
@celica89: 5 kilo semtex is genoeg
@ferrari94tr: Klikvast, ook achterin…
Minder films kijken, met zo’n auto gebeurt er niet zo heel veel met een bom eronder.
@lutser: ik weet niet maar het Amerikaanse is gestopt met de humvee omdat de dat ding door bermbommen op zijn dak neerkomt.
@ferrari94tr: De standaard Humvee is zelfs niet bestand tegen een simpele AK47. Niet echt een referentie dus…
@Esprit_de_Flandre: Ligt eraan welke versie je neemt. De M1114 kan bijvoorbeeld wel tegen een AK47.
@ferrari94tr: bron? Nog nooit gezien! Hij desintegreerd namelijk eerder…
Dikste toyota ever!
Damn wat een luxe ding zeg, lijkt me heerlijk vertoeven achter in :)
Interessante auto voor onze leiders alhoewel er nog geen prijskaartje hangt aan deze auto. Maar ik kan me voorstellen dat je op deze manier prima door kunt werken.
Dang wat DIK! Zeer luxe, goeie bescherming en toch ook ruimte voor je crew! (Een Sequoia heeft als het goed is 8 zitplaatsen) *droomt verder over hebben*
@toyotafortuner: alleen jammer van die naam: ‘Lexani’ doet me denken aan een heule vaute velgboer
@toyotafortuner: ik weet niet wat je doet in het dagelijks leven, maar ik ga er vanuit dat een “normale sequoia” zonder bepanstering ook wel volstaat voor jou.
@desoper: jazeker ;)
Dikke bak jonguuuuh!
Ik wist niet dat Toyota nog mooie auto’s maakte.
Als ik ooit nog eens een Toyota koop, staat deze bovenaan de lijst
@desoper: bij mij de Tundra
Mooie bak
Alleen als het echt moeilijk word doe mij dan maar een echte APC zijn orgineel gebouwd voor het doel en je komt nog eens ergens als het echt moeilijk wordt
en zo beschermen de rijken zich tegen de armen
Ziet er mooi uit van binnen
Lol @ 2de foto -Low fuel level-

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).