Liefdeskind van Infiniti & Wald: de G37 Black Bison

Auteur: , 20 Reacties

Het muurbloempje van Infiniti heeft een verse dosis aandacht gekregen van Wald, de velgen-, LED'jes- en bumperkoning uit Japan.

In Nederland werd de G37 nooit het verkoopsucces waarop gehoopt werd, en dat geldt evenmin voor de cabrioletversie. Allen verdoemt tot een eeuwig bestaan in de marge van het autolandschap. Voor degenen die wél de stap durfden te zetten om eens iets anders te kiezen qua sedan, betekent het dat ze een weinig voorkomende auto rijden. Wil je ‘m nog exclusiever maken? Dan heeft Wald vanaf heden een Black Bison-kitje klaarliggen (met goud bekleden is natuurlijk ook een optie).

Ook voor ze is het standaard Wald-recept gebruikt. Een voor- en achterbumper van carbonfiber, sideskirts van hetzelfde lichtgewicht materiaal en een diffuser op z’n achterwerk. Op het kofferdeksel is een subtiel lipje aangebracht.

Overigens doen de vier uitlaatpijpen heel wat vermoeden, maar meestal laat Wald het motorvermogen met rust. De auto werd dankzij een ander ophangingssetje verlaagd en Wald biedt verder een ruime keuze aan velgen aan. Van vijfspaaks tot multispaaks en in verschillende tinten. Gokje: die grootste is een 20-incher. Wat het pretpakket voor je Japanse sedan moet gaan kosten is verder niet bekend.20 reacties

Front kan nog wel, velgen, sideskirt en diffusor kunnen van mij weggelaten worden. De auto is op zich zelf al bijzonder genoeg, frontbumper maakt hem wel wat sportiever.
Ook van deze Infiniti krijg ik het niet warm. Ik moet wel zeggen dat ik dit de mooiste Infiniti vind. Verder snap ik niet waarom mensen zoveel willen betalen voor zulke gedrochten.
velgen doen mij sterk aan amg denken….
@nicktexel: dat dacht ik ook al.
Heerlijke velgen, ledjes kunnen weg.
mtorvermogen ophanginssetje
Verder : dik ding!
Ja maar d’r zal maar net een spelend kind de straat oversteken….
Geile bak! Me gusta Wald tuning, niet overdreven, maar ondertussen wel een dikke bak neerzetten. Wel de velgen uit het plaatje aub.
@gforce: Jammer dat je buurman nog steeds denkt dat het een geimporteerde Kia of Hyundai is met Halfords spul erop …
Ziet eruit alsof ze zijn vergeten het camouflageplastic van de grille te halen.
Dik! Ledjes mogen inderdaad weg..
@weiqunw: Amen! Lilluk…
Yep, ledjes weg.. Bumpers mogen ietsje strakker, graag de knalpijpen ook in zwart net als de grille, aub folie van de achterruiten trekken, schuif-kanteldak ontbreekt en compliment voor de heerlyke zilveren meerspaaks velgen!
Vette shit ouwe!
Die voorbumper is wel een hele erg kopie van de bmw m3.
Maar overall, dikke bak zeg.
Ik vind hem best strak hoor.. Helemaal niet slecht!
Mooi, nu heeft de Yakuza ook een passende company car.
@mopar: Zou er ook een speciaal humidortje in zitten voor afgehakte pinken? ;)
Dikke bak. Vooral met die 5 spaaks. Ledjes idd weg.
Doe dit design op een chrysler/cadillac ofzo maar niet op een infiniti!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).