Liveshots: Ford Ecosport, Fiesta ST, Kuga & Mondeo

Auteur: , 32 Reacties

Het lijkt wel Ford-dag vandaag, maar dat krijg je, wanneer er door het merk met de blauwe ovaal in Amsterdam een groots evenement bomvol nieuwtjes wordt georganiseerd. Als afsluiter voor al dat nieuws hebben we een viertal live-galleries voor je.

Recapitulerend: de Mondeo is getoond, zowel als 5-deurs hatch, 4-deurs sedan, maar ook als Wagon. De Mustang komt naar Europa, en u mag raden met welke motoriseringen, en ook zagen we de nieuwe Kuga (in de VS beter bekend als Escape), een EU-versie van de EcoSport en de Edge-SUV, en natuurlijk het feest-bommetje, de 182 pk sterke Fiesta ST.

Onze razende reporter deed met zijn camera een rap rondje langs al het nieuws dat op het Go Further-evenement in de Ziggo Dome werd getoond, het resultaat hiervan zie je in de galleries hieronder!


32 reacties

Je krijgt aardige zetels in die ST!
@meneersander: Dat was ook bij mij het eerste wat opviel.
Wat doet die bejaarde dame bij de Fiesta ST, leidt zij de rondleiding door de Ziggo Dome en roept ze de groep weer bij elkaar ?? ….
the-budel-guy via iPhone app
Wat is er met dat dak gebeurt.
@the-budel-guy: idd wat is dat?
@the-budel-guy: Geen idee, maar het ziet er heel raar uit :S
Moet dat een sunroof voorstellen? Ik denk dat ze dan maar ff aan de fransen moeten gaan vragen hoe dat werkt, want dit lijkt nergens op.

Erg stoere sedan verder die rode Mondeo :9
Met de EcoSport train je wel elke keer je armen als je de kofferbak opent…
@barchetta: Denk dat de die achterklep als een normale deur opent.
@moondustfocus: Jammer, dan is gelijk het hele sportaspect verdwenen.
@barchetta: daar ergerde ik me ook al aan, waarom heet die suv nou weer sport… en als er eco voorstaat dan weet je al helemaal zeker dat het marketing gelul is.
Bij die mondeo’s zit er een vreemde coating op de achterruit, lijkt mij dat die alleen maar een extra grote dode hoek creëerd.
mooie auto die ford mondeo gaat zeker goed verkopen!

da tbovenste ding is een beetje vreemd .helemaal met die kleine wieltjes :lol:
Sorry maar wat een belachelijk wagentje die Ecosport, dit moet een grap zijn toch? Bijna net zo lelijk als een Fabia Combi.
Ik wil een huidige retro Mustang, niet de volgende met een totaal nieuw design.
Ik wil een huidige Ford Edge, niet de volgende met een Europees design.
Ik wil een ST-versie van de huidige Fiesta, niet van de facelift.
Ik wil de huidige Mondeo en Kuga niet, de volgende ook niet.
Ik wil een mooie wagen, niet de Ecosport.

Nou, ik denk dat Ford gewoon niets voor mij is…
Ik kan alleen maar respect blijven hebben voor Ford als een van de eerste automerken. Maaaarrrrr…… Alleen die Fiesta (st) vind ik mooi.
De US modellen vind ik over het algemeen ook mooier
Sorry hoor, maar stuur de volgende keer iemand met een fatsoenlijk fototoestel, deze lijken wel met een telefoon gemaakt…
De huidige Mondeo was al een nette auto. Maar dit is toch echt mijn favoriet!

Benieuwd hoe de testen gaan worden met de Europese onderstelinstellingen! Echt een prachtige goed
Gelijnde sportieve auto!

Topper!!
Die ecosport is zo lelijk als het maar zijn kan. Dat wiel achterop doet me denken aan een Renault Senic 4×4 ofzoiets. De Mondeo daar in tegen is netjes, zakelijk met sportieve looks! Well done. En de ST.. Vet!
@michelyman: haha idd de meeste kopers van die auto kunnen toch niet eens een wiel verwisselen
Wat een oerlelijke auto’s! Allemaal! Zit totaal geen lijn in, geen enkele consequente gedachte die zich verbind met het Ford dat ik ken.
Gaan ze nu opeens Aston Martin lampen en grill jatten?! En waarom van die hoekige Japanse achterkanten?
Schande voor het merk. Had net zo goed een Kia kunnen zijn.
De Ecosport is normaal bedoeld als een dacia-achtige wagen in India zoals de Ford Figo. Hij is bedoeld om goedkoop te zijn. Zie het dus als de Dacia Duster van Ford.
De Mondeo is echt mooi geworden, maar dat wisten we al door zijn Amerikaanse broer, de Fusion. Jammer dat het nog een jaar wachten is op de productie.
Het is net of Ford zijn hele gamma heeft vernieuwd en uitgebreid. Ze zijn goed bezig.
De eco sport ziet eruit alsof ze de huid van de Ka om een Kuga hebben getrokken. Het idee is leuk maar de uitvoering kut

De Kuga is verder mooi.

De ST ziet er super uit alleen het neusje wat ik bij de Mondeo juist veel beter vind passen staat hem niet zo.
Ik vind de nieuwe mondeo best wel te pruimen. Dat wit staat hem goed! Interieur is er, voor zover ik ford ken, ook wel serieus op vooruit gegaan precies? Best een mooie auto geworden! Denk dat die wel een fleet succes kan worden :)
@voytekbe:

Interieur is idd erg netjes en opgeruimd! Ziet er bijna BMW’achtig uit.

Toch vind ik dat zo’n grote auto rwd of 4wd moet hebben.
Zo orgineel als Ford was in New Edge ontwerpen, zo saai en bij elkaar geraapt vind ik de laatste ontwerpen; wel aardig maar weinig orgineel.
Uitrusting is bij ford idd minimaal zoals dat nu ook weer is (s-max uitgezonderd) met kleine wieltjes, goedkope materialen en minimale motoren….

@kwakmare: knap dat je de materialen op basis van deze foto’s kunt inschatten :s
En volgens mij biedt Ford prima uitrusting voor de prijs? Zegt overigens n Ford-fan hoor, en ik vind t ook niet allemaal fantastisch. Maar n mondeo moet betaalbaar zijn, en ik denk dat ze wat dat betreft een knappe auto neer zetten die qua rij eigenschappen weer kan tippen aan bijv. BMW? Het is in ieder geval geen gevalletje ‘nieuwe’ Golf…
Die ecosport wordt weer net zo’n flater als de Fusion (gebasseerd op de fiesta die er in 2009 uitging)
Ik stem ervoor om de EcoSport terug te sturen naar waar ‘ie ook vandaan mag komen. En Ford, maak de Evos! De nieuwe Fiesta vond ik al mooi, maar de Mondeo is echt prachtig! Hele nette en sportieve wagen.
Aanschouw hier de, Aston Mondeo! Nu ook als gezinswagen beschikbaar..
de mondeo ziet en bijna premium uit
Mondeo best mooi in dat grijs! Alleen die achterwisser op de hatchback is LELIJK, wat een lullig ding, lijkt wel zo van de 90er jaren mondeo getrokken!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).