Londense filmstudent maakt gelikt Cygnet-filmpje

Auteur: , 19 Reacties

Mooie lokaties, charmant filmwerk, beetje humor, en een auto die heel duur is per vierkante meter. Lekker premium dus. Ja, dit filmpje kan onze waardering wel verdragen.

Khurrum M. Sultan, student aan de London Film School had een afstudeerproject nodig, en het leek hem wel aardig om Aston Martin als onderwerp te nemen. Aston Martin had zelf nog een opgekalefaterde Toyota iQ staan, waarvan het niet zo erg was als deze nog eens extra onder de aandacht werd gebracht, et voilà: een samenwerking was geboren.

En de Sultan heeft hier uiteindelijk een deftige video van gemaakt. Daar kan je wel mee ankomen bij je scriptiebegeleiders, of hoe die mensen op de filmschool dan ook mogen heten. Filmpje!

Cygnet video19 reacties

Holy shit! Hoe spannend is dit filmpje zeg! NOT!
Klopt wel aardig. Zelfs in het filmpje wil iedereen hem alleen als ie gratis is.
Leuk als hobbyproject, maar als afstudeerproject? Moeilijkheidsniveau ligt ook niet echt hoog hmm..
@jzaero: overigens wel heel mooie kwaliteit, daar niet van..
wat een cheesy pornomuziek erbij :)
Oe! Dat muziekje..en dat op de vrijdagmiddag!
Leuk gedaan als hij het allemaal op z’n eentje gedaan heeft. Maar het kan toch niet tippen aan de echte reclamefilm zoals deze:
http://www.autojunk.nl/2011/09/jaguar-c-x16-concept#activity-813366
Man man man, wat een gigantische kans laten lopen. Prachtig camera werk, mooie mensen, de hulp van een merk als Aston Martin en dan zet je er een soort mislukt liftmuziekje op. Zonde zeg, begon bij 30 seconden al door te bladeren.

Ik krijg trouwens elke keer weer last van plaatsvervangende schaamte als ik een Aston Martin executive hoor praten over de Cygnet. ‘Weerspiegeld de Aston Martin waarden, staat voor elegantie blablabla. Heel sneu.
als hij een virage of vantage had gehad had het mooie mevrouwtje een stuk minder lang hoeven wachten!
@lambo4all: hahaha
wat een saai filmpje
Krijg sterk de nijging door te zappen.
Wat dit filmpje schokkend duidelijk maakt, is dat de ‘echte’ Aston Martins anno 2012 volkomen irrelevant zijn. Dit is de toekomst en voor de voorhoede is dit zelfs het heden. Alle ballen op de Mini Goodwood en de Cygnet. Hier gaan er meer van komen.
@case: De Mini Inspired By Goodwood verkoopt goed… Zo stond ik bij die wagen op het autosalon van Brussel om er uitleg over te geven en de interesse was wel redelijk groot. In de Belux alleen zijn er 30 beschikbaar en op zondag waren er nog maar 3 meer beschikbaar… (er was al een groot deel voor het autosalon verkocht…)Als je weet dat ie begint bij 47 700 en als je dan nog de opties navigatie en automaat aanvinkt op het totaal van 49 450 euro komt… dan vind ik dat toch niet slecht…
Bij de aftiteling ‘Special thanks too’?
Typefoutje?

Verder duurt het filmpje te lang…
@gerwinw: volgens mij niet. Hij bedankt OOK die mensen.
Leuk gedaan! Al was het pas echt humor geweest als de 2e cygnet gewoon een iQ was geweest!
Precies, had eerder wat humor in gemogen omdat het ook een auto is waar je om moet lachen
Het muziekje dat in dit filmpje draait komt rechtstreeks uit garageband.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).