Lorinser CLS heeft verschilllende velgen aangetrokken

Auteur: , 9 Reacties

Ze zijn in ieder geval consequent, want op de studiofoto's was dit ook al het geval.

In plaats van een matgrijs exemplaar heeft Lorinser een blinkend zwarte CLS op de beursvloer in Essen neergezet. Aan de linkerkant heb je goed zicht op de geprerforeerde remschijf, rechts is het thema meer black-on-black, en belemmeren de meer vullende lichtmetalo’s met sierpopnageltjes het zicht op de remmerij.

Even sammenvattend: blikvangers zijn de forse 20 inch velgen, in verschillende designs, waaromheen een paar flinke schlappen van 255/30ZR20 en 295/25ZR20 worden geplakt. De bodykit kost je 8.230 euro en desgewenst legt Lorinser je CLS 25 mm lager.

Mercedes CLS Lorinser

Wil je ook wat meer prestaties bij het andere uiterlijk, dan kan dit, maar verwacht geen aardverschuivingen. Je CLS 350 CGI wordt door Lorinser naar 322 pk opgeschroefd, met een maximum koppel van 400 Nm (standaard 306pk / 370Nm). De begrenzer gaat er dan ook af, hoewel de Vmax van 265 km/u marginaal hoger is dan de elektronisch begrensde 250. Aftermarket-einddempers moeten het geluid tot slot wat extra body geven.

Wat zeg je er van, zo in het zwart? En zou je er de zwarte of de lichte velgen bij nemen? Of lijkt het je juist wel stoer om met verschillende sloffen te rijden?
9 reacties

Het ziet er wel leuk uit, en vind het ook wel stijl om 2 verschillende velgen erop te gooien.
Standaard is veul mooier.
Doe mij maar gewoon de CLS63 /////AMG. 8)
Ze hadden het mercedes logo er op moeten laten zitten, dat is veel mooier. Als ik tussen de velgen moest kiezen zou ik de zilveren pakken.
Stel dat dit niet slechts voor de show is, maar je er erg echt mee zou kunnen/mogen/willen rijden. Ga je dat dan merken, trekt de auto naar 1 kant bij het remmen als 1 type velg een tikkie zwaarder is dan de andere?
@mashell nou ik denk dat daar van tevoren al over nagedacht is, lijkt me nogal raar om zoiets bv af te leveren?
Ik zou de auto in het donkerblauw neerzetten, met het design van die zwarte velgen maar dan wel afgewerkt in hoogglans alu :)
semi-dichte velgen = niet doen! Die andere zijn veel mooier!
Zonde van zo’n statige wagen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).