Los Angeles Autoshow: de primeurs

Auteur: , 13 Reacties

Vertoef je volgende week toevallig aan de Amerikaanse westkust, en heb je even een dagje niets te doen? Wellicht is de LA Autoshow een optie. Maar is het wel de moeite waard? We zetten de primeurs even op een rijtje.

Acura RLX
Audi: diesel-offensief – A6, A7, A8 en Q5 met 3.0 TDI
BMW i Coupe Concept (i4 Coupe?)
Chevrolet Spark EV
Dodge Dart Aero (2013)
Fiat 500e
Honda Accord PHEV
Jaguar XFR-S
Lamborghini Aventador Roadster
Mercedes-Benz SLS AMG Black Series
Mercedes Ener-G-Force Concept
Nissan Pathfinder
Porsche Cayman
Subaru Forester
Toyota RAV4
Volvo S60 Polestar

Veel SUV- en geëlectrificeerd spul dus dit jaar, maar voor ons is toch voornamelijk, naast de XFR-S, het Duitse spul nieuw en interessant. Het probleem van L.A. is dat al over anderhalve maand de NAIAS (Detroit) plaats vindt. De echte klappers (Corvette C7, Quattroporte) blijven voor deze show bewaard.

Een ander hoogtepunt is de jaarlijkse L.A. Design Challenge, met dit jaar een hele sleep aan futuristische politiewagens.

Naast bovenstaand lijstje, zien we verder een aantal auto’s die eerder elders hun opwachting maakten, maar wel de moeite waard zijn om te bekijken, zoals de BMW i8 Spyder, de Lexus LF-LC Blue, en de Lamborghini LP560-4 Nova Gallardo Spyder.

Of Mila dit jaar weer van de partij is, betwijfelen we. Het ligt meer voor de hand dat Lana del Rey Ian Callum dit jaar flankeert.13 reacties

« Video: Justin Bieber legt verkeer lam in 458 Italia

Justin Bibber ligt lam in 458 Italia verkeer…
@reobnednab: Anders plaats je het gewoon bij het juiste artikel…

Of beter nog, helemaal niet.
@motoragent: 11:13

Justin artikel heb je gelijk in, ging iets niet goed…

@Motoragent: 11:21

Generaliserend en twijfelachtig gedrag, ongetwijfeld ook over je seksuele geaardheid.
@reobnednab: Eh, wat?
Gaaf man die lambo! Als ik nu 10 miljoen zou winnen denk ik dat er vandaag nog een order naar Italie vertrekt.
Wat een overgestyled ding, die Aventator roadster. Daar kun je als man eigenlijk niet zonder zonnebankbruin huidje, veel te strak wit t-shirt, gouden kettinkjes en gucci zonnebril in gezien worden.

Nou vooruit, is toch wel gaaf eigenlijk…
@motoragent: wat verwacht je dan van een v12 lamborghini roadster? Als je niet wilt opvallen koop je maar lekker een golf cabrio.
@lambo4all: Zeg nou zelf, als jij een Lamborghini aan ziet komen, verwacht jij dan dat er een liefhebber met een blouse en spijkerbroek uit stapt? Iemand die echt van zijn auto wil genieten?
@motoragent: Ja waarom zou dat niet kunnen, was in Monaco dit jaar kwam er een man met slippers en spijkerbroek uit een Veyron stappen..
@motoragent: een lamborghini, met name de carbio’s zijn altijd al voor posers en mensen die willen opvallen geweest. wil je echt rijden dan koop je een ferrari, wil je opvallen, herriemaken en lekker keihard scheuren af en toe (wat mij helemaal niet verkeerd lijkt) dan koop je een lamborghini.
@lambo4all: Zoiets zeggen met een naam ‘lambo4all’, dan moet het wel waar zijn… :)
@lambo4all: dus een Ferrari is niet voor posers? Geef mij maar een 911 of een mp4-12c, daar wordt ook effectief mee gereden.
@lambo4all: Dat slaat nergens op, in een ferrari wil je ook gewoon opvallen.. Koop dan een porsche of gtr

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).