Malloot gooit stoeptegel door ruit rijdende BMW M5

Auteur: , 114 Reacties

Stel, je rijdt op je dooie gemak naar huis en een of andere debiel gooit een steen door de ruit van je M5. Hoe zou jij reageren?

Eric’s jongensdroom is dan eindelijk werkelijkheid geworden: hij heeft een donkerblauwe BMW M5 (E39). Helaas gunt niet iedereen hem dit plezier. Als hij terugrijdt van een bezoekje aan zijn vrienden, krijgt hij pardoes een stoeptegel door de zijruit.

De situatie die Eric beschrijft heeft wel iets weg van Opsporing Verzocht. Het is half elf als hij met 50 km/u door de Sumatrastraat in Groningen rijdt. Die avond had Eric herinneringen en souvenirs van zijn vakantie in Indonesië gedeeld met zijn vrienden, en is nu op weg naar huis. In de verte steekt een man over. Omdat deze aan de rand van de weg blijft staan, mindert Eric netjes vaart om bij onverwachte handelingen van de voetganger in te kunnen grijpen.

Wat er dan gebeurd is zeker onverwacht. Als Eric de man passeert, klinkt er een harde knal en vliegt het glas alle kanten op.

Ik schrik me te pletter en trap vol op de rem. Door de lage snelheid sta ik vrij snel stil. Staat die gozer op straat te juichen! Ik kijk op de achterbank en daar ligt een stoeptegel. Wagen vol in z’n achteruit gegooid om de man uit te schakelen, maar hij sprong tussen twee geparkeerde auto’s zodat ik hem niet kon raken. Hij maakte zich vervolgens uit de voeten. De achtervolging werd ingezet, die helaas tot een einde kwam bij een steegje waarin de man verdween.

Er wordt een proces-verbaal opgemaakt, maar Eric zal zelf voor de kosten op moeten draaien. Omdat hij de dader niet te pakken heeft kunnen krijgen, kan zijn rechtsbijstandverzekering de schade niet op de schurk verhalen. Ook is hij (nog) niet all-risk verzekerd. Erg zuur.

Gelukkig heeft Eric niets aan het voorval overgehouden, maar hij is wel flink geschrokken.

Vanochtend schoot het pas door me heen hoeveel geluk ik heb gehad. Als hij een seconde eerder gooide, had ik de stoeptegel gewoon tegen mijn hoofd gehad en had ik dit verhaal niet na kunnen vertellen.

Eric, wij van Autoblog wensen je heel veel sterkte.

Met dank aan Martijn voor de tip.114 reacties

Holyshit! Die vent kan toch nooit helemaal honderd zijn geweest? Dit is poging tot doodslag! Eric heeft geluk gehad, die vent moet gewoon opgepakt worden!
Hoop dat de stenengooier spontane aderverkalking in zijn kruis krijgt .
Sumatrastraat. daarna ben ik gestopt met lezen, ik wist genoeg…
@awesome: Zegt niet altijd wat.
Hier in Hengelo hebben we ook zo’n straat. Staan allemaal koophuizen van +3 ton euro.

Mensen met vooroordelen.. bah
@JaxDryke: Voordelen? Ik woon in de omgeving, dus lul niet zo dom.
@awesome: *vooroordelen
@awesome: Ik lul niet dom, ik zeg alleen dat die uitspraak in het verkeerde keelgat kan schieten. Dus ja, vooroordelen. Je komt uit de omgeving he ? Ik heb daar gewoond. Hele sociale en aardige mensen. In elke straat heb je wel een schoffie wonen, is in jouw straat vast niet anders. Dus lul een eind op.
@JaxDryke: ja of iemand zoals jij die zich overal mee bemoeid ook vrij k sterretje t
@styns: het is moeilijk voor jou om mensen niét uit te schelden hé ?
@JaxDryke: wysneus
@styns: analfabeet !
@awesome: Ik heb jaren daar in de buurt gewoond (de hoogte)en hoewel er vast wel wat rotte appels wonen is het merendeel een gezellige autoliefhebber ongeacht afkomst.(dit is een feit, ken daar iedereen) Heb ook in het rijkere zuiden van de stad een huis gehad en ben daar meerdere malen slachtoffer van vandalisme geweest,denk aan gesloopte fietsen, afgetrapte buitenspiegels en krassen op de lak van mijn mijn mooie maar weliswaar niet zo dure auto’s. (BMW Z3, Citroen DS23,Audi90)
@JaxDryke: Ik weet niet wat jij voor ogen hebt bij huizen van +3 ton maar die staan iig niet in de Sumatrastraat in Hengelo, LOL
@pier: Er staan een aantal witte huisjes in die straat. 2 jaar geleden is er een verkocht voor 260.000 euro. Iets verderop in de straat (met de rug naar de Bankastraat) aan de linkerkant, staan naast het laatste witte huis, twee twee-onder-1-kap huizen. Bij oplevering hebben de bewoners beiden €310.000 k.k. betaald. Dan staat er nog een vrijstaand huis naast. Die is in 1934 gebouwd en indertijd opgeleverd voor FL 38.000 gulden. In 2004, toen de eigenaresse en tevens de eerste bewoonster van dit huis, overleed, is het huis voor een kleine 100.000 euro verbouwd en vervolgens verkocht voor 350.000 euro, met name vanwege het zwembad in de kelder dat enigszins onder de achtertuin ligt.

De rest van de huizen in deze kleine straat, liggen rond de 100.000 en 200.000 euro. Vergeet niet dat deze straat pal naast het ‘grote’ centrum van deze stad ligt. Drukt de prijs enorm.

Ik weet dit soort dingen, omdat de verantwoordelijke makelaar voor deze huizen wijlen mijn oom was.

Nu jij weer.
@JaxDryke: LOL.. vind jij 3ton veel voor een huis?? Kom maar hier naar den haag waar het VAN AF 250,000 is (voor een redelijke huis in een ”normale” wijk)
@awesome: Zielig figuur! Waar staat de 3fm studio ook alweer?
@fred: ehm sinds deze week: Bart de Graaf weg
uh dan ben je ook niet helemaal lekker hoor als je vervolgens probeert die idioot dood te rijden
@Flamingo:

nou zodra iemand (een wildvreemde zelfs) probeerde mijn kop in te gooien met een stoeptegel denk ik toch dat het grootste deel van mijn geweten en gezond verstand spontaan was verdwenen.

en aangezien je toch amper gepakt wordt voor doorrijden… :twisted:
@timberleek:

he geen smiley’s meer?
@timberleek:

dat laatste was dus sarcastisch bedoelt
@timberleek: helemaal mee eens, ik denk dat mijn hersens dan ook ver van mijn kop te vinden zijn, die kan mooi de tyfus in z’n penis krijgen. ook al was die niet 100, boeit me nie

maargoed, dat waren de stoere mannen praatjes, in werkelijkheid zou ik hem niet pletten. ik denk meer dat ik masaal de autosleutel uit het contact had gehaald en achter de malafide steengooiende dronken idioot aan was gehold..
@Flamingo: Doodrijden hoeft niet. gewoon een goeie tik zodat ‘ie even niet meer opstaat, kun je rustig verhaal halen. En de tegel retourneren natuurlijk
@Flamingo: waar staat doodrijden???? Denk dat je even bij jezelf te raden moet gaan……
@205GTI16: Er staat “uitschakelen” dat is voor mij ook synoniem met doodmaken.
@mashell: Minder films kijken dus….
Uitschakelen is hem aanrijden zodat hij ten val komt en verdomd veel pijn heeft, dat geeft mij de gelegenheid om hem in de kofferbak te werpen en naar het politiebureau te rijden met de dader…
Afmaken is iemand doodmaken, inmiddels denk ik daar niet meer aan en ik hoop dat ik hem kan vinden en dan rustig de politie bellen.
Mooi artikel, jammer van de d/t fout in de tekst.
@alcantara: spellingsnazie
@norge: ha, twee vauten in 1 woort!
Ik had waarnschijlijk het zelfde gereageerd. Jammer van de prachtige E39. Sterkte jongen!!!
Hopen dat die vent zich ooit nog eens vrijwillig meld
Beetje jammer dat hij meteen na de actie zichzelf verlaagd tot het niveau van de steengooimeneer.
@GaIIardo: Bizar dat jij zo denkt, ik ben de Eric dus, ik was alleen en laat mijn auto niet onbeheerd achter als ik hem dus kon scheppen lag hij gewoon op de grond te kermen van de pijn en kon ik hem in de kofferbak smijten en naar het politieburo rijden……

Sumatralaan is GEEN fijne plek om je wagen even onbeheerd achter te laten om de achtervolging in te zetten. Was ik met 2 man kon 1 de achtervolging inzetten en de ander hem klemrijden…
@205GTI16: Je bent in een gevaarlijke buurt, bent alleen, aangevallen maar niet gewond, hebt alleen materiële schade en bent voorbereid want je hebt een razendsnelle vluchtauto; de logische optie is dan toch vluchten?
@mashell: Dat is voor mij niet de meest logische optie.Dader proberen te pakken is prio 1 voor mij, wegrijden en vluchten geeft voor dat soort gasten het signaal dat ze vaker met dit probleem weg kunnen komen……..

Als er ergens gevochten of onrecht aangedaan word ben ik dus het persoon wat wel ingrijpt, terwijl iedereen gewoon doorloopt………..
Indische buurt. Tja, niet de meest fijne buurt. Wel fijne herinneringen aan de Batavusstraat. Ze was javaans-surinaams…. Wat een lekkere combo… Zeg maar een kromowidjojo zonder nl-moeder…. Ik dwaal af….
Waarom zijn er zulke niksgunners op de wereld? Verdomme, ga is werk zoeken jo DHL! Wordt stratenmaker ofso, en rij dan met je eigen M5 over je zelfgemaakte straat! Kijk, dat zou pas leuk zijn. En geen F*cking steen door de ruit heen gooien. Hoe ONBESKOFT kun je zijn?
@VWTouran75:

het is nog niet eens het niks gunnen.
dan had hij nog gewoon zijn banden kunnen lek steken (ook verachtelijk overigens). Dit is gewoon poging tot doodslag
@timberleek: Dat weet je niet. In de tekst staat dat de man (naja man, eerder een kip zonder kop) juichend langs de weg stond. Dat betekent maar 1 ding: Ik gun je die auto niet, dus verniel ik het maar. (Admin, can you delete my wrong post please? En deze zin, nadat u het gelezen heeft.)
@VWTouran75:

dan nog, iemand gooit zojuist een stoeptegel naar je kop. Hij juicht waarschijnlijk omdat hij de auto raakte (Wat het doel was).

Als ik iemand zou betrappen op het leksteken van mijn banden zo ik al flink giftig worden, maar bij zoiets…
The right to bare arms?
@Benz65: iedereen heeft recht op ontblote armen!!!
@audir8v10: Haha, scherp gevonden.
@Benz65: valt mee hoor, is gewoon letterlijk wat er staat ;-) The right to bear arms lijkt me hier meer van toepassing…
Vreemd verhaal ook, waarschijnlijk was er geen dader en heeft hij die steen gewoon zelf uit de straat gereden met z’n M5.
Zonde van die stoeptegel ..
Dat weet je niet. In de tekst staat dat de man (naja man, eerder een kip zonder kop) juichend langs de weg stond. Dat betekent maar 1 ding: Ik gun je die auto niet, dus verniel ik het maar.
@VWTouran75: Nou, om precies te zijn, staat er in de tekst een negroïde man. Maar ja, het was donker dus dan lijkt elke zongebruinde Costa Brava kaaskop op een donker persoon.
mag blij wezen dan ie zijn schermpie omhoog heb
@Flamingo: op een of andere manier had ik die man toch opgeknapt… Oog om oog tand om tand…. Alleen hij heeft pech als ik hem dan wel goed raak!
Sterk zonnescherm heeft die M5
@the-budel-guy: Premium zonnescherm.
maareh waar is die dader nou? in het steegje nog steeds?
@Flamingo: ik bedoel eh dan pakt ie toch even z’n fiat panda 100hp dan kan ie er wel bij :S
Het was ook beter als ’t een normale bmw was geweest. Stel je voor, raampje stuk van een m5….
@MARS: Ramen zijn hetzelfde…dacht ik…
Dus de dader ziet in het donker dat het om een M5 gaat en dan pas pakt hij een stoeptegel? Bij een gewone 5-serie was de dader doorgelopen? Ik keur deze actie uiteraard niet goed, maar het verhaal wordt wel erg gedramatiseerd. Zo’n M5 kan geen jongensdroom zijn aangezien iedereen een E39 gewoon kan kopen, die zijn gewoon bereikbaar. Daar hoef je echt niet jaloers op te zijn, ga gewoon werken en je kunt ook in een M5 rijden.

Het slachtoffer heeft gewoon pech dat hij op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was.
@tampie:
Niet iedereen is zo verwend als jij en heeft onbereikbare jongensdromen.
Voor mij was een E39 M5 ook altijd een droomauto, tot ik hem kocht. Toen werd de droom realiteit.
@tampie: Ga jij het verbruik, verzekering, onderhoud, taksen etc. betalen? Ook al is ‘ie nu qua aanschaf niet meer zo duur, een E39 M5 was een peperdure wagen toen ‘ie nieuw was en is dat nog steeds.
@tampie: Ik snap je punt, dat het elke BMW zou kunnen overkomen, maar alsnog. Een M5 is geen goedkope auto. De onderdelen van die wagens zijn een stuk duurder dan de reguliere E39, het blijft een droomauto voor velen, een normale baan zou niet makkelijk die auto kunnen onderhouden. Vraag @E34M5Touring eens, hij heeft ervaring met het onderhouden van dure oude M5’s. Afgezien nog van het feit dat er telkens Euro 98 in moet met een verbruik van 1:6
@jzaero: LOL, ja kopen kan elke Harry met een paar 1000 op zijn rekening. Alleen het laten rijden van zo’n auto is andere koffie. De auto’s van mensen die zo denken, zie je meestal na een jaar op marktplaats staan als project/opknapper. Die trappen zo’n ding in tweeen en als de eerste rekening van de garage komt gaat ie op marktplaats. Want 2500/5000,- eu uitgeven aan een onderhoudsbeurt??? Meestal kost hun eerste auto minder dan de beurt aan een M. Nou is de E39 wel een stuk beter dan de E34. Zeker qua onderhoud. Maar vergis je niet, zo’n ding sturen is erg kostbaar.
@E34M5Touring: Die auto’s blijven ook alleen maar rijden puur door de liefhebbers die het er voor over hebben. Die auto’s zijn inderdaad in aankoop best goedkoop, rond de 6000-9000 heb je al een E39 M5, maar in de pre-facelift modellen heb je vaak motorstoringen, als je die niet zelf weet te traceren heb je toch een flinke kostenpost.
@jzaero: Het blijft risky business zo’n budget M5. Vaak zijn de bestuurders niet van het warmrijden (als je hard rijd wordt ie toch ook sneller warm….) en schromen ze een paar burn outs etc niet. Nou kan een E39 wel wat abuse hebben, maar dan moet je hem wel onderhouden. Dr zitten zat dingen aan zo’n auto waar niet elke garage zo maar aan kan werken. Vraag een BMW monteur maar is hoevaak ze de zooi van een ander staan op te knappen. De monteur die mijn BMW doet (Ekris Arnhem) heeft wel eens een E34 M5 binnen gehad waar nog nooit de kleppen van waren gestelt. Die klonk alsof ie op spijkers liep vertelde hij.
@E34M5Touring: Dat is dan precies de reden dat ik de voorkeur geef aan een BMW-specialist i.p.v. een algemeen Bovag-bedrijf of Beun de Haas…
@E34M5Touring: Nouja, als je het kan betalen moet je het vooral doen. Ik ben nog student, dus ik wacht er netjes mee, maar als ik ooit in de gelegenheid ben en het budget voor zo’n mooie M5 E39 met een lage kilometerstand, weet ik wel dat ik er een wil hebben. Qua zorg zit dat wel goed, aangezien ik zowat elk detail perfect wil hebben (mits ik de tijd heb of de kosten kan verantwoorden). Ondanks dat ik soms stevig rijd, check ik elke maand of twee keer per maand mijn oliepeil en zorg ik dat alles goed warm is gereden voor ik volgas geef.
@jzaero: “in de pre-facelift modellen heb je vaak motorstoringen”.

Denk dat dat voor de E39 nog wel meevalt. Die waren nog niet zo heel erg techno als bijv. E60. Denk dat dat probleem bij de huidige generatie modellen (niet alleen de fünfer) vaker voorkomt.
@Emile_Benz: Pre-facelift motoren hebben vaak wat meer VANOS geluid (soms reparatie) en een hoger olieverbruik, deze problemen zijn deels opgelost in de nieuwere blokken. Sowieso zou ik liever voor de FL versie gaan! Blijft een prachtige wagen, maar als je twijfelt of je het kan betalen moet je het sowieso niet doen, of je bent er gewoon niet op de hoogte van, -wijst even naar boven-
Ik wil hier een hoop scheldwoorden op loslaten maar mag niet
Jammer dat je m niet te pakken kreeg man echt dat zou toch de mooiste dag van je leven zijn een autovandaal te pakken krijgen maarja dan zit je zelf weer vast achter de tralies
Kortom mooi k#%ten
En terecht. Het is ten strengste verboden om met een BMW M5 E39 om 22.30 s’nachts maar 50 km/u te rijden. Rond die tijd is het verplicht 150 km/u en harder binnen en buiten bebouwde kom.
Ik mis toch wel een paar cruciale aanknopingspunten in de autoblog tekst die wel in de originele tekst staan… Verkleint het verdachtenlijstje met circa 90%!!
Ik zou hier een privédetective op zetten. Het valt best te achterhalen wie die kerel was, alleen is dat geen prioriteit voor de politie. Een pd kan bewijzen of aanwijzingen verzamelen die de politie de pap in de mond geven om ‘m te arresteren en te ondervragen. Kost wel wat, maar een M5 ook en je kan zulke sociopaten toch niet het gevoel geven dat ze op deze manier kunnen wegkomen met het gelijkmaken van de gehate bourgeoisie aan hun eigen proletariërsklasse?
@zoef: hahaha onze Inspector Gadget! Maar je hebt gelijk, deze verdient zeker pap in de mond.

http://www.kissthere.com/attachment.php?s=f6bbb1e66272a38cddcab32cb3263959&attachmentid=40&d=1338067766
@audir8v10: Wtf.. Als die je ondervraagt biecht je direct alles op..
@kaasboerin: Nee hoor, juist niet. Dan is ze zo weer weg.
@kaasboerin:

En haar niet de kans geven om dirty cop euhm bad cop te spelen?
@kaasboerin:
Ja, dan los ik direct maar opbiechten how maar…

OT triest dat een M5 dergelijk lot moet ondergaan. Gelukkig dat de bestuurder ongedeerd bleef.
@kaasboerin: ze mag mij wel even ondervragen hoor :O
@audir8v10: Haaglanden…Ik denk dat ik daar maar heen ga… Leuke collega’s; HEEL belangrijk!
FUBAR..
Sterkte Eric.
@VWTouran75: nou op zo\’n moment gun ik hem het leven niet en zou ik hem ook wel willen vernielen ;-)
@Flamingo: jazeker, daar heeft ie zn tentje opgezet en is daar gaan kamperen…
Pff wat een mongool, vanavond moet ik de baas ook rondrijden in Groningen met zijn 5serie :S
@civicfk3: In ieder geval beter dan een Civic… ;)
@320ci: Yep, behalve bij inparkeren :P
Ayayay, ik hoop zo erg dat hij gepakt wordt. Ik had hem echt doodgeslage als ik m tepakke kreeg
@MAB:

En jij niet alleen maar dan had je wel met de gebakken peren gezeten.
De eerste feestgangers en partycrashers worden dus al gesignaleerd in de buurt van Haren..
Heeft ie geluk dat die steen door z’n ruit vliegt. 15 cm lager of hoger en je hebt veel meer kosten.
@fapfap: Dat is het enige positieve. Wat denk je van al die glassplinters en de tegel op het leer…?
Achja, er zijn altijd gekken. Keertje naar carglass en nieuw zonneschermpje erin…..
Een E39 M5 moet je trouwens altijd all-risk verzekeren…. simpel
-edit: nutteloze bijdrage-
Maru, ik wil je niet afvallen, maar ik kan je nog niet helemaal plaatsen. Je hebt jezelf volgens mij ook nooit geïntroduceerd, bijvoorbeeld in je eerste blog. Opvallend vind ik je manier van schrijven, het lijkt een verhaal van medeleven in de verleden tijd, Opsporing Verzocht.. Autoblog kenmerkt zich juist door de scherpe manier van schrijven, een beetje provoceren maar met gevoel voor humor. Misschien dat dit vanzelf komt, maar de frequentie van je blogs ligt ook niet al te hoog. Ik hoop dat dit nog komt, want ik vind dit artikel weer een beetje vreemd staan op Autoblog. Zoals gezegd bedoel ik dit niet persoonlijk en ik wens je alle succes met bloggen.
Blij zijn dat ik een M5 had?
carglass repareert, carglass vervangt. Ook ’s avonds!
Wellicht een idee om eens te kijken bij het Waarborgfonds. Normaliter voor pakeerschade waar de dader niet bekend is maar niet geschoten is altijd mis… http://www.wbf.nl/wbf/home/Pages/Default.aspx
Goed……….

Dit ben ik dus, even voor de goede orde ik mag vandaag pas langskomen op het politiebureau om een proce-verbaal op te laten maken. Dit ga ik idd proberen als poging tot doodslag, want hij moet express met heel veel kracht gegooid zijn……..

De steen heb ik nog steeds in bezit en alhoewel de politie aangaf er geen forensisch onderzoek mee te willen doen (ik hoop dat het een veelpleger is en dat die in hun database staat)hoop ik dat het veranderd met poging tot doodslag……

Voor de mensen die vinden dat ik te aggresief/me tot het niveau van de stenengooier begeef. Dat is waar NL dus aan kapot gaat, je mag in jullie optiek andermans spullen beschadigen, maar dus niks terug doen. Mijn vrienden hebben een baby van 8 maanden en ze rijden regelmatig met me mee, denk even na wat er gebeurd zou zijn als ze bij mij thuis in het centrum waren en ik hun naar huis moest brengen…..

Ik heb hem idd geprobeerd te scheppen, als hij daarbij overleden was maakt me dat nog steeds geen zier uit, mist de wereld niks aan sterker nog toen ik op het politiebureau stond kwam er nog een melding binnen 2 straten verderop. Stel je voor dat jullie dat waren met je zoon en dochter die vervolgens de steen tegen de zijkant van hun gezicht had gehad, dan was je blij geweest dat ik hem wel had geraakt………..

Goed voor de rest wacht ik even af wat de politie vanmiddag gaat doen. Ik heb veel meer foto’s dan de ene die jullie geplaatst hebben. De stoeptegel heb ik nog steeds in bezit en mijn wagen staat momenteel ter reperatie bij een schadebedrijf….

Degene die poste dat je een E39M5 altijd All-Risk moet verzekeren heeft gelijk daar was ik ook mee bezig, echter voor mijn werk ben ik vaak lang weg en ik kan alleen zeer korte termijn plannnen voor een waardebepaling van de wagen, helaas kunnen de bedrijven die dit doen meestal niet op zeer kortetermijn (lees binnen 3 dagen)….

En droomauto is iets te overtrokken hahaha voor mijn werk sjouw ik veel koffers mee en daar moet plek voor zijn, verder wil ik ook weleens 270 per uur rijden, dat zijn mijn zoekcriteria voor een wagen. Hiervoor had ik ene Jaguar XJR, maar die beviel me niet helemaal vandaar dat ik een BMW E39 M5 heb aangechaft, omdat ik de E60 er echt niet vind uitzien. Een Audi RS6 heb ik mee proefgereden en dat was gewoon niet mijn ding……….

Verbruik en onderhoud vind ik niet belangerijk, ik wil genieten, dat daar een hoger prijskaartje aanhangt neem ik voor lief………
@205GTI16:

Compleet begrijpbare keuze zo’n e39 m5. Ik vind het ook de mooiste beemer sedan die gemaakt is.

Echt stom voor je. Misschien de schade aan je interieur laten repareren door iemand die oldtimers doet. Is waarschijnlijk goedkoper dan nieuw te laten plaatsen door ene bmw-garage.
@205GTI16: Super zuur man. Hopelijk is er wat te redden. Het forensische verhaal komt me maar al te bekend voor. Ze hebben mijne is proberen te stelen. Deurslot, achterklepslot en contactslot totaal gesloopt. Toen ze dankzij de startonderbreker niet weg konden komen zijn ze uitgestapt en hebben ze uit woede een enorme kras over mijn auto getrokken. Toen ik s’morgens bij de auto kwam, heb ik gelijk de politie gebeld, met het idee dat zij de auto op sporen wilden onderzoeken. Maar niks bleek minder waar, had toch geen zin zei de dienstdoende agent. Dan zakt de moed je wel even n de schoenen. NOgmaals heel veel succes met het verhaal. Ik hoop dat je alle schade vergoed krijgt.
@205GTI16: Met alle respect hoor, ik vind het belachelijk dat de politie dit niet als poging tot doodslag ziet.Maar om nou te gaan verdedigen dat je hem aan wilde rijden, en dat als hij dood was gegeaan het je ook geen zier uitmaakt geeft een wrange nasmaak. Als je in een opwelling hem probeert te raken,nadat hij een tegel in je ruit gooit kan ik begrijpen,maar dat je dit, uren later, nadat je even hebt kunnen bijkomen nog gaat verdedigen …enfin.Wel heel blij dat hij je niet geraakt heeft! En begrijp me niet verkeerd: Die gast moeten ze echt opsluiten en aanklagen voor poging tot doodslag!
Overigens ik vermoed dat als hij me deur of kont getroffen had de kosten lager waren geweest als nu…

Mijn lederen bank is beschadigd, de armsteun achter van leer is beschadigd, 2 sierlijsten zijn ontzet, aardig wat krassen in de deur (moet gespoten worden)……
@205GTI16: Kerel, wat zonde van je E39 M5. Ik ben zelf ook al een paar keer slachtoffer geworden van randdebielen die uit jaloezie of puur vermaak mijn auto hebben bewerkt… Radeloos word je er van!!

Even een tip van mijn kant. Ik heb in de korrewegwijk gewoont als student. Aan de Oosterhamrikkade zit een verslaafdenopvang, als je weet hoe hij er uit ziet, is het misschien de moeite waard om daar je verhaal te halen… is niet zo heel ver weg van de Sumatrastraat.. en die gekke vol gespoten debielen ben ik vaak genoeg tegen gekomen.

Succes met het (schade)herstel!
@JaxDryke: lol! Droge reactie, maar ben het met je eens. Het is niet zo moeilijk om iedereen in zijn waarden te laten.
Als hij die jongen te pakken kreeg, zou hij hem gewoon zonder pardon een steen tegen zn kop aan moeten slaan en meenemen naar huis voor een marteling ofzo. Vieze vieze afgunst op iemand die een dikke bak rijd! Bah
Njaaah, LIFE goes on!
Hoeft niet op autoblog
Erg kut voor die Eric.
Aangezien nog niemand heeft ‘geroepen’ dat het een Marokkaan is/was, zal ik het maar doen:
“Het is vast weer een Marokkaan geweest!!!”
Stem voortaan op wilders, en stuur ze allemaal de laan uit, dan kunnen we op zijn minst fatsoenlijk in onze BMW’s rijden.
@natos: wil niet bijdehand doen, maar de verkiezingen zijn pas over vier jaar, misschien over twee jaar… Okee, misschien volgend jaar alweer. Nou, als ome Geert dan weer zo\’n sterk onderbouwd programma heeft…..
Even een update:

Vandaag dus bij de politie geweest, waren zeer meewerkend, er is een proces/verbaal opgemaakt voor poging tot moord/doodslag……

Tevens hadden ze het goede nieuws dat er een getuige zich gemeld had, echter deze mocht pas aan het woord komen alsik aangifte gedaan had. Ik hoop dat deze getuige man/vrouw een zeer gedetailleerde omschrijving heeft, maar daar kom ik dus pas de aankomende dagen pas achter…..

Verder heeft RTV Noord vandaag contact met me opgenomen en die willen er een item overmaken in de nieuwszending van zaterdagavond, dus wie weet komt er dan nog wat meer naar voren….

Groeten,
Eric
@ferrari250gto: mooie bekleding!
Schade is overigens 3842 euro en ja dat moet uit mijn portemonnee komen……………
@205GTI16: Ik hoop voor je dat ze hem pakken en dat je de schade kan verhalen,tjeezus wat een eikel moet die vent zijn.
Leef met je mee. Heb zelf een E39 M5 gehad. Maar de schade zo hoog? Zou even rondkijken in het liefhebberscircuit voor een goedkopere oplossing dan de dealer!

Ik zal wel geen tips mogen geven, maar in Friesland zit een goede betaalbare BMW specialist die vrij veel met M’s doet ;)

En nee, ik heb er echt geen zakelijk belang bij!

Tevens hadden ze het goede nieuws dat er een getuige zich gemeld had, echter deze mocht pas aan het woord komen alsik aangifte gedaan had

Tja, als dader ben je in dit land nu eenmaal beter af dan als slachtoffer. Wat een belachelijke stelling!!
@johnny23:
Jij bedoeld Offenga vermoed ik :). De wagen staat niet ter reperatie bij een dealer overigens maar bij een schadebedrijf waar ik hele goede ervaringen mee heb…

Nu ben ik zelf een pietleut dus wil de schade gewoon goed en vooral mooi gerepareerd hebben. Mijn wagen zag er tiptop uit en moet dit na dit voorval ook gewoon weer zijn… Dan heb ik liever niet een gebruikte deur erin met kleurverschil (om even een voorbeeld te geven)…..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).