Man met hakbijl sloopt Ferrari 612 Scaglietti

Auteur: , 72 Reacties

We begrijpen dat niet iedereen de Ferrari 612 Scaglietti even mooi vindt, maar dat is toch nog geen reden om er eentje met een hakbijl te slopen?

Rajinder Singh bracht zijn zwarte Ferrari 612 Scaglietti onlangs naar Graypaul Ferrari vlakbij Edinburgh voor wat werkzaamheden. Hij was niet zo blij toen hij te horen krijgen dat een of andere gek ’s nachts zijn auto had bewerkt met een hakbijl en een mes.

Alle ruiten zijn gesneuveld en de banden waren ook nog eens lek gesneden. Ook is duidelijk te zien dat het plaatwerk vol deuken, krassen en butsen zit. Gelukkig hebben de camera’s van de garage de dader wel op beeld vast kunnen leggen, maar hij is nog niet aangehouden.

De eigenaar is in elk geval woest! Niet alleen op de dader, maar ook op de dealer. Hij is namelijk van mening dat de dealer te weinig doet voor hem, maar wij vragen ons af wat een dealer in dit geval zou kunnen doen. Gewoon een gevalletje verzekering lijkt ons.

“It is bad enough that this has happened but the garage have been useless. The whole thing is a bad joke.”

“I gave the garage a car worth more than £200,000 and they give me back a car that is effectively written off. The police asked me if there could be anyone who has a grudge against me but the garage is miles from my home.”

Een zuur verhaal is het natuurlijk wel. Overigens is dit niet de eerste keer dat we een verhaal horen over een auto die is bewerkt met hakbijlen. (via: dailyrecord.co.uk)72 reacties

Wel opmerkelijk dat die dealer die wagen buiten laat staan. De Ferrari-dealer hier in de buurt zet ze ’s nachts altijd binnen.
@Haakie: yep, dit soort autos moeten binnen slapen
@jmeverts: een auto is een auto en voor 3 ton zou je toch wel hopen dat die buiten kan blijven staan? Het is maar een auto hoor, verzekerings geval en raj koothrappalj moet niet zo zeiken zeg
@Haakie: inderdaad, dat had deze garagist ook moeten doen! Dan had hij nu geen ontevreden klant!
@Haakie: misschien is een Ferrari daar in de buurt niet zo speciaal.
@meneersander: Edinburgh?


Tis Monaco niet…
@Haakie: Vind ik ook niet kunnen. Dat zou toch moeten als service.
Dan maar die Panamera erachter als vervangend vervoer.. :D
@kaasboerin: Ik denk niet dat die er al naast stond tijdens de feiten, anders wist de dader wel welke auto hij moest slopen ;)
@adyton: Die Panamera is effe wat meer ‘incognito’ he.. “;)”
Misschien een of andere schreeuwlelijk die boos wordt wanneer iemand zijn V12, afkomstig uit Sant’Agata Bolognese, laat hoesten (jaloezie)? Of een GreenPeace (waar niks vredig aan is) aanhanger?
@gijsso: Die baardaap bij die Murcie? ;-)
@xilver: You’ve got it my friend.
Waarom stond die niet binnen.. Tja, niet de fout van de dealer. Hij had er zelf naar moeten vragen. Lijkt me dat dat het eerste is wat in je opkomt als blijkt dat je ferrari een nachtje moet blijven. Staat hij binnen.
@jeffreym3: Een klant die moet vragen of zijn auto binnen gaat slapen lijkt mij niet erg professioneel. Een garage met gezond verstand snapt zelf wel dat zo’n klanten auto naar binnen moet ’s nachts!!
@VeniVidiVici: Uhh ja. Lijkt me niet vanzelfsprekend dat je auto bij een autogarage altijd maar binnen staat. Ook niet als het een ferrari is.
@jeffreym3: Hij moet in ieder geval achter een hek. Dat is bij bijna alle dealers het geval.
@jzaero: Dat zal hier ook wel het geval zijn gezien een stuk hek links op de foto.
@jeffreym3: De vraag is of die ervoor of erachter stond.
@jzaero: Ik denk dat ‘ie er gewoon overheen is geklommen, dat die Ferrari gewoon ‘keurig’ achter de hekken stond. Er zijn immers beelden van hem opgenomen.
Pfff een grof schandaal vast een of ander jaloerse gek.
De doodstraf voor de dader!! ;)
Persoonlijk zou ik eisen van de dealer als mijn wagen daar in onderhoud was dat de auto ten aller tijden binnen staat.
Lijkt me geen probleem voor dat uurtarief daar.
Mooie dt fout, robbie! Kruip eens snel terug achter die schoolbank ;)
Zal wel weer een doen voor groenidioot zijn. Het probleem is dat deze mensen niet de waarde bevatten van zo’n wagen… Het zou hetzelfde zijn of ik ga met een bijl iemand zijn huis volledig kort en klein slaan, de waardering is gewoon exact dezelfde. Ik hoop dat ze hem te pakken krijgen en de schadevergoeding volledig kunnen opeisen zonder tussenkomst van een verzekering…
Misschien hebben ze daar ook steuntrekkende sandaaldragende CO2 hatende kunstenaars rondlopen.
@midasracer: Hahaha +1, die heb je overal helaas.
@midasracer: ho ho, niets tegen kunstenaars!
@rotarypowah: Laat me niet beginnen…
@rotarypowah: nou ik wel. Overgesubsidieerde uitkeringstrekkers. Weg met dat volk. Een goede kunstenaar is een ondernemer en kan van zijn produkten rondkomen. Helaas is 99,9% van het type luie loser met een vaag verhaal en dito dromen. En dan worden ze jaloers als jij wel gewoon geld verdient, succesvol bent en er bijv. een mooie Ferrari van koopt.
@midasracer: Handje schudden graag… +1 m’n beste!
@midasracer: Haha, so right.. Helaas ken ik er nogal wat (via een persoon).. Die gasten willen allemaal regisseur/kunstenaar/muzikant/artiest worden, makkelijk geld verdienen, hopen op dé bingo, op dat gouden lotje.. Maar helaas, die komt niet vanzelf.
Beetje zwak om hierin boos op de garage te worden. Die heeft hier ook niet om gevraagd. Slechts een gevalletje van verzekeringswerk. Als garagist zou je een mooie bos bloemen kunnen sturen uit medeleven. Er zijn altijd van die mensen die de garage betichten van ‘slechte service’ als ze niet bij het minste geringste voor alle kosten bereid zijn op te draaien…
Met de crisis in het achterhoofd misschien verzekeringsfraude… Misschien zelf geen all risk verzekering wegens de hoge kost… effe wagen bij dealer neerzetten, ’s nachts (laten) bewerken en ’s morgens gaan claimen dat hij total loss is en (verzekering) garage dient te betalen…
Onnodig Revven en je uitlaat laten brullen in Londen en je krijgt een grote mond
Doe dit in Schotland en dit is het resultaat………?
Volgens mij stond de wagen zelfs niet op de openbare weg… Op de fotos van het artikel staat hij op een afgesloten terrein onder camerabewaking… Bijna alle dealers zetten wagens buiten op een afgesloten gedeelte (zelfs Ferrari hier in BE) indien nodig dat de wagens “overnachten” (ken BMW dealer en mercedes waar er minstens 200 buiten staan)
Zonde…

Wie irriteert zich ook aan die plastic interieur van Ferrari?
@panasonic:
Ik ERGER mij niet aan DAT plastic interieur maar wel aan jouw kromme taalgebruik.
@panasonic: daar irriteer ik me al jaren aan. Ferrari’s hebben echt geen mooie afwerkingskwaliteit. Lijkt wel alsof ze echt geen enkele moeite steken daarin. Heb de laatste jaren ook nog geen enkel mooi interieur design gezien. Dat van de 458 in het bijzonder is echt afschuwelijk.
@adyton: Dan heb jij andere Ferrari’s gezien dan ik. Ik heb het genoegen gehad om in een California, 458 en een 430 te zitten en ik vond dat die afwerking nochtans zeer puik was, zeker vergelijkbaar met de afwerking van de Duitse topmodellen.
@panasonic:

nee .. ik heb daar geen last van ..
@panasonic:

Ik zie niet veel plastic. Hele dashboard is met leer bekleed.
Er begint volgens mij een beetje een collectieve haat tegen miljonairs te ontstaan, sinds ‘de crisis’ zijn het opeens allemaal graaiers en hebben ze ‘ons’ geld gepikt.
Gevaarlijk geschreeuw.
@arno1: Crisis of geen crisis, zolang ’n ander meer heb moet ‘ie dood..
@kaasboerin: Jij werkt niet toevallig voor onze overheid, of wel?
@Jesper: Ik denk dat hij dat sarcastisch bedoelde…
@arno1: Ik vind het tegenwoordig ook de spuigaten uitkomen… het wordt als schandalig beschouwd wanneer men geld heeft en onmiddellijk zijn die mensen profiteurs, zakkenrollers, oplichters en fraudeurs. Er is idd een klein deeltje dat dit doet, maar de overgrote meerderheid van de miljonairs heeft er godverdomme zijn hele leven keihard voor gewerkt, waarschijnlijk nog een huwelijk of 2 of de klippen zien lopen en geen sociaal leven gehad.
Daarenboven vergeten héél veel mensen dat het uiteindelijk wel de rijken/succesvollen zijn die er voor zorgen dat de normale plebejer een job en inkomen heeft want het zijn zij die werk creëren, niet Jan met de pet van op de hoek!
@xilver: De mensen die haten op degene die meer hebben dan hen zijn degene die dan ook nooit zelf “rijk” zullen worden. Daarom zal die kloof tussen arm en rijk altijd blijven bestaan, al hef je 99% belasting aan de boven-modale inkomens.
@kaasboerin: Dat is het grote probleem, de armen hebben geen idee wat de (meeste) rijken hebben moeten doen om aan hun geld te komen. Ze vergeten vaak dat de normale mens werkt van 9uur tot 17uur… Mijn overbuur daarentegen die vertrekt ’s morgens om 5u30 en komt terug thuis rond 21-22 uur, hij vertrekt weliswaar in een Porsche Panamera maar hij werkt ook wel dubbel zo lang als een normale mens, zoiets verdient dan ook rijkdom…
@xilver: Helemaal correct, mijn buurman heeft ook zulke werktijden, we hebben het er vaak over en hij herkent het ook heel erg, als men jou ter plekke met jouw 530 touring zien en een mooie vrijstaande huis met een relatief grote tuin trekken ze al hun conclusie, wat ze vergeten is dat hij al z’n hele leven keihard werkt, ze denken alleen aan dat moment dat ze dat waarnemen. Zelf heb ik een E90 en wordt ik ook vaak genoeg vies aangekeken (gebeurt al gauw dus), ik heb zelfs zomaar opmerkingen gekregen van vreemden zoals “doe je voorzichtig met je papa’s auto?!” met een vieze ondertoon.. Vooral in de randstad.. Je hebt gelijk hoor, ik trek me er niets van aan, mijn buurman ook niet.. Graag of niet, maar vandaar dat ik zei dat die kloof áltijd zal blijven..
@xilver: Bovendien, wat is arm, wat is rijk.. Ik zie zat meisjes van 12 met iPhones van 500,- lopen, ik zie zat gezinnetjes met 2 auto’s.. Zo kan ik nog wel een tijd doorgaan..
@kaasboerin: Rijk wordt volgens mij gedefinieerd wanneer je in het bezig bent van goederen die de meeste andere mensen niet hebben. Een Iphone/Ipad maakt je niet rijk hoewel die dingen belachelijk duur zijn. Een Audi A8 maakt je daarentegen wel rijk want de meeste mensen hebben dit niet.
Mocht jij als miljardair rondrijden in een Citroën C1 dan benaderen de mensen je als 1 van hen, kom je de dag erop in een Bugatti Veyron en plots wordt je behandeld als een geldwolf.
@xilver: bezit*
@xilver:
En als een pauper in een BMW rijdt blijft het voor mij een pauper.
Zo lust ik er nog wel een paar.
@xilver:


Rijke mensen creeren banen voor het plebs?


Ha-ha-ha…

Rijke mensen maken geen banen, rijke mensen doen banen verdwijnen…


how do you think they got rich in the first place….
@bozewolf: En daarmee bedoel ik niet de hardwerkende aannemer die op z’n 40e zichzelf verwend met een leuke auto voor erbij…dat is small fry
@arno1:
Waar lees je dat?
@geertjan: Dat lees je ook niet in artikels, maar wel in op de fora en dat merk je ook in het dagelijkse leven. Op verschillende nieuwsfora is er een enorme euforie onder het gewone volk als er een nieuwe belasting wordt ingevoerd ENKEL naar de rijken toe. De overheden belasten tegenwoordig ENKEL de middenklasse en de rijken. Als je over het straat rijdt met een duurdere wagen (klasse Range Rover,…) dan bekijken de mensen je enorm vies (heb het al zelf meegemaakt).

Ik las overlaatst een artikel over Warren Buffett dat hij van plan is om quasi alles weg te schenken aan goede doelen van wat hij bezit wanneer hij sterft. Er was haast geen enkele positieve comment te lezen op dit artikel hoewel dit getuigt van een enorme grote daad van menselijkheid!
@xilver: Mooi voorbeeld v.w.b. Warren Buffett, als jij een anonieme poll zou starten met de vraag: ‘zou jij willen dat de rijken hun geld in de fik wordt gestoken?’ Ik denk dat je weinig ‘nee’ stemmers gaat krijgen. Ik heb zelf wel eens tussen die gasten gezeten (stage). Jij wilt niet weten hoe zo’n gedachtegang in elkaar zit.. “Ja hij koopt die dikke SUV maar rijdt er maar 3x per week in, geef hem dan aan mij, wat een asociale tokkie”… Dat soort gedachtes.. En elkaar natuurlijk lekker opstoken, het gevaarlijkste is nog dat ze overtuigd zijn van hun eigen gelijk.
@kaasboerin: Dat is het ergste dat je jezelf kan voorstellen… mensen die denken dat ze het weten hoewel ze geen flauw idee hebben over wat ze bezig zijn. En in jou voorbeeld vergeten die lui wel dat ze daar werken en hun huis kunnen huren/afbetalen omdat die ‘asociale tokkie’ besloten heeft van een firma op te richten…Ik vind het tegenwoordig triestig gesteld en ik heb geen idee hoe dit gaat aflopen door de middenklasse en de rijken…
@xilver: jouw*… voor*… en zo zijn er nog een aantal dingen, niet te veel op letten :mrgreen:
@xilver:

die tomtom knakkers die effe 100 miljoen in liefdadigheid propte werden in NL ook weggezet als uitslovers ..

door de volkskrant uiteraard ..
@lincoln: Onder het mom dat ze het enkel doen voor de marketing en gratis reclame…
@geertjan: Over het algemeen zie je vooral op fora en reacties bij nieuwsberichten dat er heel extreem gereageerd wordt op sommige onderwerpen. Die tendens kan heel snel veranderen, bijvoorbeeld sinds de onderhandelingen in het Catshuis vastliepen is Europa de grote boosdoener.
Heel apart om te zien, en soms een beetje eng.
Wat een mongool die vent die die auto in elkaar ramt. De auto moet eigenlijk wel binnen staan maar die vent moet gwn met zijn poten van andermans auto afblijven!
je bent toch wel helemaal verknipt als je denkt dat hier een jaloers of politiek (!!) motief achter zit ..
dan snap je gewoon geen reet van de grote mensen wereld ..

dus mister Singh ..
voortaan gewoon op tijd betalen en geen mensen meer oplichten ..

je auto is nog maar het beginnetje ..
@lincoln:
anders komen wij ff langs?
@desjonnies:

idd .. in zijn witwasserij ..
eeeeuuuuh ..
ik bedoel in zijn zelfs in het laminaattijdperk uitstekend lopende tapijtenshop ..
@lincoln: Of dönerzaak.
@kaasboerin: denk niet dat veel Indiërs een dönerzaak hebben aangezien ze zowat vegetarisch moeten leven…
@mopar: Ah, dan zijn de Indiërs die ik ken.. Geen Indiërs..
@kaasboerin: geen gelovige iig…
Ferrari heeft totaal geen binnenafwerking. Lamborghini daarentegen is prachtig om te zien.

@ rooster

Spring van je dak af en probeer op je hoofd te landen:)
`maar wij vragen ons af wat een dealer in dit geval zou kunnen doen.´
wij denken dat de dealer auto´s van klanten beter ´s nachts binnen kan parkeren. Om es te beginnen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).