Man wordt woest om schreeuwende Lamborghini [video]

Auteur: , 243 Reacties

Het supercargeweld dat 's zomers in de straten van Londen optredens weggeeft, wordt beslist niet door alle hoofdstedelingen gewaardeerd. Een mooi bewijs is de nu volgende Lambo-eigenaar, die een scheldkanonnade te verduren krijgt als hij de V12 in een drukke straat de sporen geeft.

Waar de supercars gaan, volgt steevast een horde spotters achteraan. En wat is er bruter dan de auto die je spot even op het gas stampt wanneer je dat lief vraagt? Daar doe je het voor. Maar de revvende Murciélago LP640 -met hier en daar een SuperVeloce-detail– maakte hiermee een passant zo bang, dat die het nodig vond de eigenaar uit te schelden en te intimideren. En dat maakt het natuurlijk alleen maar leuker.

“Do you want me to break your fucking car?” Maar natuurlijk, onvriendelijke baardmeneer. En nu weer verder wandelen met je buskaart.243 reacties

Deze schreeuwende ‘man’ is hierbij officieel verbannen tot het geslacht ‘man’. Wat een jankerd zeg, opbokken met je gehuil.
@error: plus 1
@error: Lees je eigen zin nog eens…?
@baasbas: Ja ik had het al gezien. Nog niet helemaal wakker gok ik.
@error: sterker nog, je huilt over een man die aan het huilen is lol
@autonieuwsvandestraatje: sowieso dat ik op die plek al het profiel van die banden eraf had getrokken!
En terecht, ik had zijn spiegel er meteen afgetrapt.
@mcdonald: ( (don’t) take it personal): ik bied je een enkeltje terug naar mars)
@bigcar: Ik wordt jaarlijks ivm mijn werk medisch gekeurd o.a. op gehoor, dus als iemand mijn trommelvliezen opzettelijk probeerd te beschadigen zal die persoon het weten ook.

Als een auto mij tijdens het oversteken van een oversteekplaats (zebrapad) van de sokken probeerd te rijden geef ik ook altijd een goede harde klap op het dak.
@mcdonald: 1) Kerel, je hebt een probleem, zoek een psychiater.
2) Schelden tot daar aan toe… maar een spiegel eraf trappen lijkt me wat extreem, gelieve punt 1 terug te raadplegen.
3) Ik adviseer je sterk om een cursus Nederlandse taalkunde te volgen, wederom verwijs ik je door naar punt 1, de eerste 5 woorden.
@xilver: Stakker
@mcdonald: Tja, da’s sterk…
@xilver: +9999999 voor
1) Kerel, je hebt een probleem, zoek een psychiater.
2) Schelden tot daar aan toe… maar een spiegel eraf trappen lijkt me wat extreem, gelieve punt 1 terug te raadplegen.
3) Ik adviseer je sterk om een cursus Nederlandse taalkunde te volgen, wederom verwijs ik je door naar punt 1, de eerste 5 woorden.
@hoonigan247: Stakker
@mcdonald: mag ik vragen wat jij hier op een AUTO-blog komt zoeken? Die begeerde ‘apparaten’ staan bekend om het maken van oorverdovend maar overheerlijk geluid, ruiken naar benzine en het achterlaten van rubber.

En woorden als ‘stakker’ laat je maar horen op de middelbare. Andere mening? Mag. Schelden? Hoe oud ben je!?
@FlighTom: Ik laat horen wat ik wens te laten horen.
Hoe oud ik ben gaat jouw en je middelbaar opgeleide vriendjes niks aan.
@mcdonald: ik ben middelbaar opgeleid ja, mn vriendjes ook allemaal. 75% doet nu WO, dus IQ-matig betreft is het in orde hoor. Maak je geen zorgen;)

Laat maar horen wat je wil horen, gaat je vast heel goed af zo. Vandaar dat mensen hier allemaal zo tergend postief reageren hier.
@mcdonald: gaat jou niet aan of gaat jouw niet aan?

Je vriendjes of jouw vriendjes?

http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/1149/

Succes, het wordt vast een lange dag voor je met veel gehoortesten

Nu ontopic:

Wat is die oostblok gozer aan het zaniken zeg. Natuurlijk mag je je auto revven als je dat wilt. Ten tweede, respect voor de bestuurder dat hij niet gelijk uitstapt met de “had je wat” mentaliteit die er normaal gesproken heerst als je bijvoorbeeld bijna van de sokken gereden wordt en daar wat van zegt.

Ps. dit filmpje is wel het bewijs tegen de in een eerder artikel vastgelegde kwaliteiten van de Lambo rijder ;)Of juist niet, de uitzondering die de regel bevestigt..
@r2d2: Bemoei jij je even met je eigen zaken. En goed opletten op school.
@mcdonald: Probeer eerst al eens een werkwoord correct te vervoegen. En als je het geluid van een auto niet kan appreciëren, ga dan een weg.
@bmwbelg: eens dus
@bmwbelg: ‘word’ dus.
@bmwbelg: ‘probeert’ dus.
@mcdonald: Alsof iemand kan weten dat jij iets aan je gehoord hebt. Dan moet je zelf voorzorgsmaatregelen treffen en dempende oordopjes in doen oid. De bestuurder van die auto probeert niet opzettelijk jou te stangen. Egocentrische zak.
@stihl: Waar zit mijn gehoord?
En aan mijn gehoor mankeert echt niks.
@mcdonald: Hoge tonen zijn veel slechter voor je oren…..denk hierbij aan bijv. een tandartsboor.
Van dit soort gas gevende auto’s zul je echt niets oplopen!
(Zou bijna zeggen dat het TUSSEN je oren zit)….
@bowie: Hoge tonen kunnen veel gemakkelijker gedempt worden omwille van de kleinere golflengte, maw. hoe hoger de frequentie hoe dunner het isolatiemateriaal moet zijn om het lawaai(=trilling) te dempen. Lage geluidsfrequeties zoals die van een Lamborghini motor gaan door merg en been en is zelfs storend voor mensen op verre afstand daar vandaan. Bovendien maakt lawaai (en dus vooral verkeerslawaai) veel slachtoffers. Enerzijds omdat lawaai veel stress veroorzaakt, anderzijds omdat de trillingen die lawaai met zich meebrengt gaan inwerken op allerhande spieren zoals bv. je hartspier. Allebei zijn dus slecht voor je hart en het veroorzaakt hartritmestoornissen e.d., waardoor ze je eventueel vroeger dan gepland onder de grond kunnen steken.

Begrijp me niet verkeerd, ik geniet ook van motorgeluid, maar dat is vooral omdat ik er maar zelden getuige van ben. In een stad als Londen is dit dagelijkse kost en meer storend dan plezierend. Bovendien doet meneer Lamborghini het toch gewoon om op te vallen en is het ronduit asociaal. Doe het op circuit of bij meetings, daar genieten de mensen ervan, maar in het stad ben je de zoveelste loser die wil opvallen met zo’n gedrag.
@bowie: Heeft niet alleen met de hoogte van tonen qua frequentie te maken, maar met de hoogte van het geluidsnivo (dB) en tijdsduur.
@mcdonald: nivo = niveau
@mcdonald:

Niet dat ik het per se een goed (of slecht) ding vind maar er is nu een limiet op het lawaai dat een weg wagen mag maken. Net om mensen geen gehoorschade en overlast te bezorgen. Als die wagen road-legal is zoals deze lambo kan het nooit zo erg zijn.
@Hupke: In theorie heb je gelijk, alleen heb je bij sportauto’s (en motoren) natuurlijk speciale einddempers voor een prikkie waar je met de hand de decibelkiller uit kan draaien. Vroeger had ik op mijn motor voor 4 tientjes een opendemper die ver buiten de toegstane grenzen klonk. Maar in 5 jaar ben ik daar nooit voor aangehouden. Plus dat als je bijvoorbeeld afhankelijk bent van je gehoor (zoals een piloot bv), het gedrag behoorlijk storend kan zijn. Maar deze gast in het filmpje zal het wel gewoon zat zijn dat zijn dure buurt overspoeld wordt door dit soort lui. Iedereen zijn ding…
@Hupke: Kom je vanzelf achter.
@mcdonald: en als jij een harde klap op het dak van mijn auto geeft dan garandeer ik je dat hetzelfde gaat voelen wat de auto ook heeft gevoeld.
@rufctr01:
Jouw auto heeft geen gevoel.

Verder geef ik je gelijk hoor al is het knap irritant dat er nog steeds hele volkstammen zijn die weigeren te stoppen voor het zebrapad.
Zal wel komen omdat daar nooit op gecontroleerd wordt terwijl het vele malen gvaarlijker is dan een paar kilometer tehard.
@mcdonald: wat een homo ben jij zeg. Gehoor test? Moet je kunnen horen of de hamburgers op je werk niet aanbranden ofwat? En wat zwak, dat jij auto’s gaat vernielen als je boos bent, een groot teken van zwakte!;)
@robbievw: Je bent ten eerste zelf natuurlijk lid van de bruine ridders.

Er zijn beroepen, zoals scheepsvaart, offshore, etc., waarvoor je medisch gekeurd wordt. In jouw geval hoef je je daar echt niet druk over te maken, want met jouw lage IQ kom je voor die beroepen echt niet in aanmerking. Ik verniel niet auto’s omdat ik boos ben, maar wel als ze mij vernielen of daar opzettelijk een poging toe doen.
@mcdonald:

Rot toch op man ga je met oud en nieuw ook in een bunker zitten of wat? Je gehoor beschadigt gewoon echt niet van eventjes dat rev-geluid van die Lamborghini op een aantal meter afstand.

En juist bij offshore werkzaamheden loop je een verhoogde kans op langdurige oorschade door alle machines/helikopters etc. dat is dus waarschijnlijk ook de reden dat je er medisch voor gekeurd wordt.
@rijbewijzer: Flikker jij zelf even lekker op eikel.

Op het werk, zoals offshore, draag je aangemeten gehoorbescherming. Op straat niet. Jij wel zeker?
@mcdonald: Goed zo! Ik ook! Die gasten met een zak geld denken kennelijk dat ze boven de wet staan. Aso’s, je bent gewoon een sneue puber als je je zo gedraagt.
@mcdonald: GET OUT
@loloo: Get lost!
@mcdonald: find your balls and return ‘em to your sack
@loloo: Ja, de ballen, laat ze niet vallen, laat ze niet hippen, want dan zijn ze voor de kippen.
@mcdonald: Wat ben jij een hatende doorsnee burger zeg.. Haters gaan haten :)
@mcdonald: Wat doe jij op deze site?
@mcdonald: ???? Wat doe je überhaupt op een autosite als je het geluid van een brullende V12 niet eens kan waarderen?
@mcdonald: Bluf
@mcdonald:

Doe toch niet zo stoer…
@kempenaer: Doe het zelf eens niet, maakt je leven een stuk fijner.
@mcdonald:

exacte wetenschap versus onderbuikjes gebral ..

dat ga je niet winnen jongen .. niet op autoblog.nl iig ..
@lincoln: Wie zegt dat ik wil winnen? Ik schop graag tegen heilige huisjes.
@mcdonald: woow en voelde u daardoor beter? Ik denk eerlijk gezegd van niet
@mcdonald:

Relax toch. En doe niet zo stoer.
@kempenaer: Goedenavond. Je wilt niet weten hoe relax ik ben. Lig languit op de bank te genieten van hoe ieder hier toehapt naar aanleiding van dat ene zinnetje waar het allemaal mee begon. ;-}
@mcdonald: Amai, stoer!
@Nv: He, daar komt nog een papegaai aanvliegen!
@mcdonald: Jep, en alle werklui met drilboren, alle treinmachinisten, alle vliegtuigpiloten.. Succes met uw leven.
@kaashoerin: Succes met uw leven en werkse morgen. Of zit je nog op school?
@mcdonald: sommige mensen zijn tenminste naar school geweest, in tegenstelling tot achtergestelde idioten die hier een beetje om aandacht lopen te schreeuwen “oeh look at me ik schop graag tege heilige huisjes, I’m gay”
@loloo: Hahaha. Ben jij Gordon?
@mcdonald: dit doet mij denken aan basta – internetiquette

http://www.youtube.com/watch?v=IxYgcM4ftiQ
Ik had als ik hem was nog een keer extra gas gegeven.
@wout441: +1 ik dacht dat hij het ook ging doen.
Was wel grappig geweest.
En dan nog iets.
Als die man niet effe het gas in mag trappen, mogen die mensen niet schelden.
@wout441: You read my mind.
@wout441: ik dacht hetzelfde.
Waar haalt die het recht vandaan om zich ermee te bemoeien? Ik zeg: TANDEN ERUIT! ( geen seconde wachten, meteen handelen!)
@bigcar:

idd .. meteen die domme aap door het raampie heen naar buiten trekken ..
Ik kan het geluid van een brullende V12 zeker waarderen, maar ik kan me ook voorstellen dat als je dagelijks van die sneue rijkeluiskneuzen tegenkomt die hun ego weer eens moeten laten gelden, je er goed ziek van wordt. Zeker als je je gehoor nodig hebt voor je werk.
@Tiemen van Boxtel: Precies!
@lincoln: andersom..
@bigcar:

fags met zonnebrilletjes doen helemaal nix ..
@lincoln:

Heldhaftig zeg!
was vast een schok voor de bestuurder dat er ook mensen bestaan die niet in zwijm vallen voor een motor van een sportwagen die in de toeren wordt gejaagd
@solz: +1
Ik heb 1 boodschap aan die janet: sterf en maak plaats voor toffere mensen
@loloo: 2
@loloo: Dank u wel Alex.
@SimonMc: ola, hier zit ne kenner, Antwerpenaar? :-)
Doe je niet in centrum stad. Ik snap wel waarom ze er in London wat genoeg van krijgen als het steeds op zo een manier is.
haha, als ik in die lambo zat had ik die nog een keertje goed in de toeren gejaagd.
@4991:
Burnout :D
-en gelijk heeft tie die goede man ,met je Vaghinie spelen doe je maar op een circuit.Maar daar zullen wel niet genoeg schoolmeisjes staan te kwijlen.
@norge:

dat soort lui zijn meer van de jongetjes ..
@lincoln: en wat zullen die spotterjongetjes allemaal wel niet willen doen voor een stukje meerijden…
Sneu machogedrag om met je wagen zo te gaan revven midden in Londen. Met zo’n wagen zou ik sowieso steden vermijden en liever de kronkelige landwegen op gaan zoeken om overheen te blazen.
@alcantara: ik snap je punt. Maar beetje opschepoen hoort er ook bij. Als mensen met hun camera staan gun je ze toch ook een pleziertje:p
@alcantara:
Kwam hij net vandaan, maar ja hij moest werken om de uitkering van baardmans te kunnen betalen :D
Gewoon om het af te maken met een burnout wegrijden :p
@jzaero: mss wat moeilijk met vierwielaandrijving? ;)
@Dinge: dude, ik kan dat zelfs met voorwielaangedreven fiat panda.
@4991: Je mist het punt…
@4991: Ok dan:

Een standaard Fiat Panda heeft 69 pk en 102Nm koppel, en de aandrijving ALLEEN op de voorwielen, die 155 mm breed zijn.

Een Lamborghini Murcielago LP670-4 heeft 670 pk, en 660Nm koppel en de aandrijving op alle wielen. De achterste zijn 335 mm breed, en de voorste 245 breed.

Lang verhaal kort : véél meer rubber geeft véél meer weerstand, dus hoe moeilijker door te slippen.En zeker als de aandrijving op de 4 wielen zit.

Komt er nog bij dat een panda z’n blok vooraan heeft zitten, en bij het accelereren, zal het blok als het ware door de acceleratiekracht minder gaan drukken op de voorwielen, waardoor de hele voorkant van de auto als het ware gaat stijgen, zéker door de niet-sportvering, en zullen de voorwielen ook minder grip gaan hebben, waardoor doorslippen nog gemakkelijker zal gaan.

Een Lamborghini Murcielago LP670-4 daarentegen, heeft z’n blok in het midden liggen, en bij het accelereren zal die daardoor méér druk op de achterwielen gaan genereren, en zodoende nog meer grip op de achterwielen gaan genereren!

Komt er ook nog eens bij, dat de vermogensverdeling op de wielen niet 50/50 is, en misschien zelfs 70/30, en omdat de voorwielen een pak dunner zijn dan de achterwielen, zal zéker bij het accelereren het merendeel van het vermogen naar de achterwielen gestuurd worden.( bij Lamborghini in ieder geval, bij Audi is dat anders )

Ook moet je opletten bij 4-wiel aandrijving, dat je de koppeling niet gaat oproken, ipv de banden, omdat de banden zo veel grip hebben, dat ze de koppeling kunnen overwinnen, ook iets dat je bij een Fiat Panda ongetwijfeld niet zult voorhebben. ( Al ben ik er wel van overtuigd dat zo’n koppeling in een Lamborghini daar min of meer op berekend is ).

Dus lang verhaal kort, bij 4-wiel aandrijving met gierende banden vertrekken is heus niet zo vanzelfsprekend als sommigen wel denken.
@SimonMc: Lol, heb 2 keer “lang verhaal kort” gezegd, en het is nog steeds lang.
@SimonMc: ah zo, bedankt voor de uitleg. doe zo voort
Ja men zou denken dat autoliefhebber = egotrippende narcissistische klootzakken zijn…

Niet per se, in een stad houdt een normaal mens die evt graag een auto hoort gewoon rekening met de omgeving. Mooi geluid wordt al snel storend lawaai als je het hele dagen moet aanhoren.

En puur wettelijk gesproken zijn alle “sport” uitlaten illegaal want niet typegoedgekeurd volgens bestaande geluidsnormen, dus in theorie mag de politie rijverbod opleggen maar dat gebeurd nooit…
@Onehp:

U is regelnicht van beroep, bij voorkeur in overheidsdienst???
@kempenaer: nope, mijn beroep is o.a. uitlaten tekenen die aan genoemde normen voldoen.

Een cijfer dat bij mij is blijven hangen is dat een motorrijder met een luide uitlaat die ’s nachts door Parijs rijdt, gemiddeld 30’000 mensen wakker maakt… dat is niet OK voor het “plezier” van één persoon. OK deze vid is tijdens de dag, maar er bestaat toch echt iets als geluidsoverlast maar daar hebben de protagonisten van de zelfverheerlijkende ego cultuur weinig boodschap aan… tot de dag dat ze er zelf last van hebben natuurlijk, dan komen ze wenen en klagen als de beste…

Dus: Ik kan echt een mooi motorgeluid appreciëren, maar teveel is teveel. Idem met muziek (van de buren)…
@Onehp:
Wat een BS!!

Deze auto is waarschijnlijk voorzien van standaarduitlaat, dus goedgekeurd. Is dus niets illegaals aan! Heb met mijn hobby-auto hetzelfde, veel mensen vinden hem te luid als ik hem open trek, maar hij is keurig standaard, dus wettelijk goedgekeurd, met sportuitlaat.

En onder m’n auto voor elke dag hangt ook een goedgekeurde sportuitlaat en ook die kan bij sommige azijnpissers wel eens reacties oproepen.

Dus 2x legaal, wettelijk goedgekeurd en toch reageren azijnpissers als deze baardmans soms, maar gelukkig heb ik nog nooit zo’n idiote reactie meegemaakt. Had denk ik even 112 voor hem gebeld met het verzoek om psychische bijstand of slachtofferhulp.
Wat een lamstraal, en ik had als chauffeur in die Lambo nog eens alles goed open gegooid bij het vertrekken.
@xilver:

idd .. altijd 2X laten zien dat je retarded bent .. anders geloven ze je niet ..
@lincoln: Ik werk graag de mensen op hun zenuwen, het is een afwijking waar ik niet te veel aan kan/wil doen.
@xilver:

o.k. .. willens en wetens een onaangepaste aap zijn ..
zal vast wel een subsidie-potje voor leeg te roven vallen ..
@lincoln: Idd, de diensten integratietegemoetkoming en inkomensvervangende tegemoetkoming zijn de laatste jaren zeer genereus geweest, het zal wel een kwestie van medelijden zijn. Altijd doordacht en berekend handelen, daar kom je ver mee.
@xilver:

voor jou doen waarschijnlijk wel ..
@lincoln: We proberen toch het niveau boven dat van een gemiddelde baviaan te houden, ik wil wel proberen benadrukken.
@xilver:

ik adviseer je sterk een cursus Nederlandse taalkunde te volgen ..
@lincoln: Ben ik mee bezig, het lijkt allemaal eenvoudiger dan gedacht. Er is trouwens ook nog een cursus beschikbaar ‘leren lezen’ in datzelfde lespakket, ik stel voor dat we een groepsessie bestellen?
@xilver:

krijgen we dan korting ??
@lincoln: Zeker, met mijn retarted-kaart van de diensten IT en IVT moet dat geen probleem zijn. Als jij er nu ook nog een hebt dan is het helemaal jackpot en kunnen we voor een prikje van start gaan…
@xilver:

dan krijgen we geld toe ..
@lincoln: Da’s ook weer fijn, gaan we achteraf een glaasje melk drinken in de kantine, kwestie van eens buiten geweest te zijn…
@xilver:

nix .. daarna gaan we in London op een terrasje zitten om elke voorbij rijdende zonnebril faggot van een staande ovatie te voorzien ..

want dan werk je mensen pas ECHT op hun zenuwen ..
@lincoln: en @xilver: wat een heerlijk gesprek jongens :lol:
@dennisr: We houden het droog ;-).
@lincoln:

Ongesteld zeikwijf.
@kempenaer: Nou nou… als je braaf bent mag je ook mee melk komen drinken… pak dan wel ff je kaart mee!
@xilver:

Duw jij er ook nog even een tampon in, wil je…
@kempenaer: Zeker… we zijn er om elkaar te helpen…
@xilver: dit is autoblog 10% van de reacties gaan over auto’s en de andere 90 is slap gezeik zoals hierboven hahahaha ;)
@jordy14: @lincoln en ik hebben dat weer eens mooi bewezen;-).
@xilver:

Hahaha, netjes van je!
@kempenaer:

Echt he. Wat een zeurnicht zeg.
@geertjan:

Nou zeg dat wel…
@lincoln:
Tjonge, prestatie van je. Je hebt er alleen maar een toetsenbord voor nodig :D
Ik snap het wel ergens.
Is allemaal tof voor spotters en autofans, ik vind het ook tof.

Maar als je er woont, werkt, dan hele dagen hetzelfde. Kan vast wel vervelend worden.

Die gasten hebben geld genoeg, ga op circuit gaan rijden.
Blaas door elk tunneltje dat je tegen komt op de weg erna.
Je hebt hetzelfde effect van geluid, en beter.
@birger:

Als je in het centrum van Londen woont, moet je niet de rust van het Zwarte Woud verwachten, voorkomt teleurstellingen…
@birger:
Hij deed het duidelijk voor het filmende jongetje. Denkt er iemand een keer aan een ander, is het ook weer niet goed!
Wat een rare reacties hier. Baardmans heeft groot gelijk. Als je er woont word je dat omhoog gevallen elite tuig wat overal schijt aan heeft snel zat
@baasbas: Als je geld zat hebt, koop je toch een penthouse op de, laten we zeggen, 500e verdieping.
Nergens meer last van……alleen misschien verdwaalde satellieten!
solmatje via iPhone app
@baasbas: afgunst
@baasbas:
Dan moet je niet in de stad gaan wonen, maar een hutje op de hei betrekken. Lekker rustig, en vallen ze ook niet langer lastig met hun domme geleuter.
@johnny23: leg even uit aub.

(misschien dat je tijdens het uitleggen tot de ontdekking komt dat je een denkfout maakt)
ik zou gewoon nog meer geluid gaan maken net die lambo
Wat is er mis met herrie en revven? Als meneer nou in een Mégane coupe of tigra zat ok maar in een hardcore supercar… Opgerot zeiksnor!
Beetje tenenkrommend dit. Hij mag niet even revven omdat ’t openbare weg is en niet zijn eigendom, maar die kerel mag wel lopen schreeuwen en eisen dat ‘ie het niet doet…
@Martinez: Het is idd wel paradoxaal… spijtig genoeg ziet die kerel er zelf niet de ironie van in. Het had totaal anders geweest had hij die vent normaal benaderd.
@Martinez: Je mag in Nederland in elk geval niet lawaai maken op deze manier, dat is tegen de wet, maar goed die reactie van die baard had wel stuk beleefder mogen zijn.
@jzaero:
Als het goed is, is deze auto streetlegal. Dan mag je er dus ook gewoon gas mee geven.
@johnny23: Je mag er gas mee geven, maar niet stilstaand in de neutrale versnelling. Dat valt onder het kopje onnodig lawaai maken en daar worden boetes voor uitgedeeld.
Ik had hem een tik op z’n lelijke baardhoofd gegeven!
@paere:

jij had net als die zonnebril homo een beetje dom door je raampje zitten wijzen ..
Lamborghini – Italiaans voor een kleine pinokkio hebben.
Maar het niet willen weten.
Oh shit. ’t is vast “zo’n liefhebber”
Dan was die mijnheer in die Lamborghini in Singapore destijds heel wat beschaafder.
Die stopte gewoon netjes voor het zebrapad.
@desjonnies:
Proest, deze staat stil hoor. Niet schrijven als je niet gekeken hebt!
wie kan er het filmpje plaatsen van Southpark met die Harley fags ?
@lincoln:

http://www.youtube.com/watch?v=QcGIcL8–GM

Ongetwijfeld het stukje dat je moet hebben, niet?
@Hupke:

thanks dude ..
@Hupke: moet ik nu Harley van mijn verlanglijstje schrappen? :(
@eklasse:

Ik vraag me al af hoe het er ooit op terecht gekomen is. :P

Als het je ding is om rustig te cruizen wat ga je je dan aantrekken van wat een ander denkt. Als je wil moto rijden koop je sowieso best iets anders.
@Hupke: Harley-Davidson VRSCDX…. daarom staat ie op het lijstje
@eklasse:

Als dat echt je ding is en je vind dat die dingen niet te duur zijn voor wat je krijgt moet je het gewoon doen.
Op zich begrijpelijke actie van bestuurder, want best leuk. Maar ook van die voetganger, die schrikt zich het apenzuur. Op een P met andere lambo’s kun je dergelijk geluid verwachten, niet zo voor een willekeurig verkeerslicht
Wat een homo
Begrijpelijk ook, moet immens irritant zijn om als inwoner constant dat lawaai te aanhoren.. De eerste 10 keer is het nog muziek uit die V12, maar daarna is het inderdaad een zoveelste rotirritante pauper die probeert op te vallen..
solmatje via iPhone app
@alfa156: laat hem toch genieten van zijn mooie auto! Wat een aanstellers.. Dit lijkt me geen site waar het gejank van zo’n hippie eerder begrepen wordt dan een dude die een beetje loopt te spelen met zijn auto!
Wat een gezeur, ik zou het prachtig vinden. Als troost voor die mensen zou ik even een kleine burnout doen, dan zijn die gezichten helemaal::cry:
Ik zou gewoon weer vol op het gas gaan staan. Het wordt toch gefilmd :P
Die kerel met die baard laat zich wel kennen zeg, ongelooflijk. ‘Do you want me to break your fucking car?’ ok, doe maar, mag je voor de rest van je leven werken om me terug te betalen, linkse lul.
@autoliefhebbert: dat je een enorm kontgat kan zijn heeft er niets mee te maken of je nu links of rechts stemt
Lijkt me mooi om met waarschijnlijk miljoenen op de bank, vanuit een Lamborghini wat zuurpruimen te treiteren…
@opgooier:

en de aandacht trekken van 14 jarige knulletjes met een camera ..
want die zijn echt de enige die dat stoer vinden ..

dan zit er toch iets mis in je bovenkamer ..
solmatje via iPhone app
@lincoln: misschien geniet hij van zijn eigen auto?
@solmatje:

ik geniet van mijn boormachine ..

hoeven de buren geen last van te hebben ..
“you scared all of us”
Ik dacht dat alleen kleine kindjes bang waren van supercars? :D
Well done Lamorghini :)
Doet me denken aan dit filmpje waarin die vrouw wegspringt van het schrikken:
http://www.youtube.com/watch?v=d4CqS-LHdf0
@vale46: Haha geweldig!
@vale46: What a way to go :D Als je zo een hartaanval krijgt dan teken ik direct :mrgreen:
Wat een lozer joh aan zijn kleding en hoe die praat en manier van lopen is te zien dat het geen echte man is. In een drukke straat met zeker politie is het makkelijk, ik zou zeggen zeg het in een veel minder drukke straat en die man stapt uit.
De Arabieren in London met hun super sportauto’s zijn ook aandachtshoeren eersteklas. Thuis krijgen ze geen aandacht, dan maar in het ontwikkelde westen showen. Trieste zandbakfiguren. Ik kan me voorstellen dat de willekeurige wandelaar in London er op een bepaald moment wel genoeg van heeft.
@midasracer: Ben ik niet met je eens. Londen zit in de top3 meest rijken bezittende stad in de wereld. Londen is het thuishaven van een aantal steenrijke Premier League clubs en verder heeft de stad een tal andere rijken zoals zangers, filmsterren etc. De arabieren zijn heus niet de enigen met hypercars die zomers door de stad toeren.
@agera:

idd .. daar hebben die revvende paupers nix te zoeken ..
@lincoln: ja hoor… daar heb je lincoln weer, die mensen die revven ‘paupers’ noemt. kun jij niet genieten van het geluid van een revvende murci? of ga je dan ook dreigen met het slopen van andermans eigendommen.
@autoliefhebbert: Misschien een voorbeeld van een typisch Nederlandse mentaliteit. Er is altijd wel iets om over te zeiken, als het het weer niet is is het wel wat anders dat niet goed is. Het niet gunnen wat een ander zich wel kan veroorloven. Nog een paar dagen en het is officieel zomer, het EK is begonnen dit zijn altijd mooie tijden in het jaar. Geniet ervan zou ik zeggen, er gebeuren zoveel nare dingen op de wereld en nota bene meneer baardmans maakt zich druk om dit!
@autoliefhebbert:

circus aapjes krijgen van mij altijd een applausje ..

voor dom geweld moet je bij @agera zijn ..
solmatje via iPhone app
@lincoln: typisch voorbeeld van: uitgeluld
the-budel-guy
@midasracer: als hij er genoeg van heeft waarom loopt hij dan in een straat waar mensen met dit soort auto’s graag komen.

je gaat toch ook niet in de pc hoofdstraat lopen om van de rust te genieten.
@midasracer: In hun ‘zandbak’ worden ze aanbeden, in Londen worden ze gewaardeerd.
@Benz65: In de woestijn vallen ze niet meer op want iedereen met wat oliedollars rijdt in dergelijke bakken. Dan is de lol er snel af. Dat is net als in Monaco, kom je aan met je peperdure Ferrari. Ziet niemand naar om, want de straten staan er al vol mee.
@midasracer: Het probleem is dat er een illusie bestaat bij de westerlingen dat iedereen daar geld heeft. Alleen een klein groepje bezit in die landen de rijkdom en de rest van de mensen zijn paupers.
@midasracer: Ik proef jaloezie!
@johnny23: Nee, ik word alleen erg moe van dat zielige gedrag. Minderwaardigheidscomplexje (blijkbaar iets genetisch in het Midden Oosten) en huppa veel herrie maken in een Lambo. Prima als je het doet in je eigen kamelenlandje, maar laat de 1e wereld met rust.
the-budel-guy
de enige die ik lawaai hoor maken is meneer met baard. schreeuwen op straat… wat een tokkie is het.


dat geluid van die Lamborghini kan ik niet zien als iets hinderlijks.
Ik woon in het centrum van Amsterdam en ja daar is altijd wel veel lawaai.Helaas niet van lambo’s maar door brallende studenten ,trams die om de 2 minuten langskomen en dergelijke.Maar ik klaag niet.Als ik rust had gezocht dan was ik wel in een dorpje gaan wonen.Hetzelfde geldt volgens mij in Londen,alleen dan MET Lambo’s: mazzelaars!
@nostravinniedus: Sorry, maar dat is een vergelijking van niks. Als de man in de auto op normale stad-snelheden zich door het verkeer begeeft heeft baardmans weinig reden tot klagen.

For sake of the argument: laten we aannemen dat jij een grafhekel hebt aan de muziek van Sieneke (sorry, eerste wat in me opkwam). Alle rijken die door jouw straat rijden vinden het leuk om hun raam open te doen en snoeihard dat SHALALIE SHALALA kutlied van haar de ether in te slingeren, gewoon, omdat ze het kunnen. Dan vind je dat de eerste 5x gewoon irritant. Maar bij de 500ste schiet jij ook (terecht) uit je slof?
@nostravinniedus: Ik woonde in het centrum van Rotterdam, daarom ben ik ook verhuist. Dus baardmans moet ook gewoon verhuizen, centrum betekend herrie, klaar.
@robinio: ik mag toch hopen dat je niet zo dom bent als je je nu voordoet hè…
@baasbas: hmm, dit lijkt een botte reactie.. Maar ik meen wel serieus dat je die vreemde redenatie van je gerust mag toelichten…
j00rs via iPhone app
Laat die ginger gauw weer met zn moeder gaan winkelen en de echte man laten genieten van een dikke V12.
Respect voor baardmans :)ik vind baardmans 10x meer man dan de Lamborghini bestuurder.
En pas op voor zijn baard je weet maar nooit of hij dit kan doen ( zie filmpje )
http://www.youtube.com/watch?v=OZDoNbD6i8E
Wat een agressieve mongool. Het nodig vinden om andermans spullen te slopen om 20 sec herrie.

Hoe debiel ben je dan zeg.
the-budel-guy
Wat een mafkees eerste klas!
‘do you want me to break your car’ de lambo eigenaar had moeten zeggen ‘do you want me to break your fuckin face!
@isobmw: +1 Helemaal gelijk als die baardmans het normaal zou kunnen verwoorden zou ik het enigzins nog kunnen begrijpen voor een deels. Maar als je zo praat vraag je gewoon om klappen.
@agera:

idd .. want uiteindelijk gaat het nooit om de inhoud ..
Mensen een beetje de stuipen op het lijf jagen met het geluid van je V12, foei zeg. ik zou me de ballen uit de broek lachen als ik die bestuurder was
Jullie zijn de onvriendelijke baardmevrouw ook vergeten…
Ik durf te wedden dat @mcdonald zelf een geruisloos elektrisch hokje rijdt, want stel dat je iets aan je gehoor zou krijgen …
@mrglmmns: Wedden van niet.
Die man had dankbaar moeten zijn dat deze vriendelijke lamborghinimeneer de moeite neemt om deze auto te kopen zodat de onvriendelijke baardmeneer kan genieten van het uiterlijk van deze auto, de lamborghinimeneer neemt zelfs de moeite om op het gaspedaal te staan waardoor de onvriendelijke baardmeneer kan genieten van het motorgeluid.
Tsjah toch ben ik het wel eens met de beste man. Beetje rekening houden met anderen is echt niet verkeerd.
Ze zaten beide fout.
Oh trouwens @ricardo ‘basterd’ moet ‘bastard’ zijn ;-) bij je afbeelding.
@xilver: gefixt!
ik zou gewoon nog een keertje extra gas hebben gegeven als ik zo’n auto had. schijt aan baardmans
Toch mooi die reacties hier. Allemaal: “Als hij dat bij mij zou doen dan zou ik…”
Jullie zouden helemaal niets, want de meesten hebben daar het lef niet voor…
En ik had als Lambo-bestuurder inderdaad nog een keer goed gas gegeven, alleen om die linksdraaiende-biologische-yoghurt-neuker te treiteren…
@EdwinV:

jij had helemaal nix ..
@EdwinV: Ik vermoed dat ik in dat geval gekeken had of mijn vuist door het de kier van het raampje past ;) Maar we zullen er waarschijnlijk nooit achter komen of ik dat inderdaad ook echt zou doen.
Wat een agressieve zeikerd zeg, die malloot met zijn baard.

De lambo rijder wil iemand een plezier doen door een keer lekker te revven. Positieve actie dus van de vriendelijke lamboman.

De agressieve baardaap begint elijk te schreeuwen en schelden wat hem dus een verwerpelijke proleet maakt.

Als je je stoort aan het revven, dan kun je ook op een vriendelijke en beleefde manier vragen of de aardige lamboman wil ophouden.
Ik kan me voorstellen dat het op een gegeven moment stront vervelend is al die om aandacht schreeuwende supercars met daarin in de dito bestuurders. Als je daar loopt en je bent met iemand in gesprek dan ben je dus gewoon niet meer verstaanbaar. 1x is niet erg maar als het elke dag een supercarfestijn is dan snap ik zijn irritatie wel.
Ik heb het filmpje nog eens bekeken. Die rooie baard is een hysterische angstige freak.
Nop, het feit dat ‘ie zelf nooit ’n Lambo zal kunnen betalen heeft écht geen enkele rol gespeeld….
@kaasboerin: feit? denk je wel na voordat je iets typt of gooi je het er gewoon uit?
Ken jij baardmans persoonlijk? nee! weet jij wat voor baan hij heeft? nee! weet jij of hij studeert en wat voor ambities hij heeft? nee!
Dus niet zomaar dingen uit je duim lopen zuigen over wat hij wel of niet kan betalen :) want je reactie raakt kant noch wal
the-budel-guy
@house: maar hoe weet jij zo zeker dat @kaasboerin baardmans niet persoonlijk kent? :P :P
@the-budel-guy: Touché :p lijkt me alleen zeer onwaarschijnlijk:p
Is gewoon een homo. Die mogen er ook zijn toch? Gewoon negeren! Klaar
Vraag me serieus af wie ik erger vind… die franse zeikert die op zich een punt heeft maar enorm overdrijft of de figuren die hier stoere denken te moeten doen… Anyway waste of my time.
Er word soms verkeerd om gedacht.. Die jongen filmt niet vanwege het revven.. maar die man revt vanwege het filmen.. gewoon goeie kerel dus :)

(indien revven niet juist is geschreven, fuk dat.. had het maar een werkwoord moeten worden.. zo!)
@dennisr: Idd, waarschijnlijk vroeg die cameraman voor dat revven, dank voor uw scherpe kijk..
Ben ik dan de enige die ietwat begrip voor die man kan opbrengen?
Kan me voorstellen als je niet geïnteresseerd bent in wagens en als ze continu staan te revven en op te trekken bij jou in de buurt, dat je je er dan aan ergert…
Zelf als autofanaat kan dit op de duur misschien irritant werken…
Hier vond ik het nog niet zo erg, maar toch.. ik heb wel begrip voor die man…
Ik erger me eigenlijk meer aan het feit dat ze zomaar optrekken en vol gas geven in het centrum van Londen zonder eigenlijk te denken aan de medemens…
In sommige van die filmpjes zie je ze toch wel erg gevaarlijk rondrijden…
Mcdonald: Zoals jij alles beredeneert leef jij voor je werk en sluit je jezelf de rest van de tijd op in je huis. Want owee als je niet door je medische keuring komt.

En iemands auto beschadigen omdat hij/zij je geen voorrang geeft op een zebrapad getuigt echt niet van voldoende verstand. Hoe hoog je opleiding ook is. Immers kunnen je frustraties voortkomen uit fysieke reacties van jouw gemep op andermans auto.
@jeffreym3: Iemand opzettelijk proberen aan te rijden op een zebrapad getuigt van nog minder verstand.
@mcdonald: De standvastigheid van een puber..
@mcdonald: Dus verlaag je je naar een niveau NOG lager dan diegene die niet wilde stoppen voor jou.. Of mensen die niet stoppen voor een zebrapad ook de intensie hebben overstekende voetgangers aan te rijden lijkt me trouwens erg sterk ;)
@Dimglor nee hoor, ik kan er ook wel begrip voor opbrengen.

als ik zo’n auto had zou ik echt niet in de file op het gas lopen stampen. sterker, ik zou er niet eens mee in de stad rijden, ik zou er lekker mee het circuit op gaan. ik vind dit een beetje een zielige patser die zo nodig moet laten zien dat ie het gemaakt heeft. good for him, maar val anderen er niet mee lastig.

en voor die carspotters, ook die kunnen naar het circuit gaan en zien hoe hard zo’n auto gaat. dat is toch veel leuker dan in de stad man.
@mcdonald weet t eigenlijk wel zeker, want als je het geluid van een V12 nog niet kunt waarderen weet ik niet wat je op een AUTOsite doet
-edit: nutteloze bijdrage-
Hmm,

Laat ik erop voorstaan dat ik kan genieten van een mooie engine-sound, maar er is overal een bepaalde tijd en ruimte voor.

Revven met een Lamborghini V12 midden in de stad KAN irritatie opwekken. Ik sta zelf ook niet te stampen met de V8 van mijn Corvette, want er zijn nog genoeg azijnpissers die dat niet kunnen waarderen?!

En het is ook zonde van de brandstof, denk ik dan.

Aan de andere kant word ik best moe van die ‘muesli-vreters’, want dat soort volk is ervoor verantwoordelijk dat Zandvoort slechts 12 geluidsdagen heeft!

Dus de suggestie om op het circuit te gassen gaat in sommige gevallen niet eens op. Een maat heeft een Subaru WRX STi met Tüv…ik herhaal…Tüv [= mega strenge keuring] goedgekeurde Groep A uitlaat.

Hem werd verteld door die gasten van Zandvoort dat zijn auto te luid zou zijn?!

Sommige mensen zouden wel een onsje innerlijke weerstand kunnen gebruiken.
@FrankypankyV8: Zelfde soort idioten die gaan wonen om en nabij Schiphol en gaan klagen over de vliegtuigen… haalt ook het bloed onder mn nagels vandaan..
Iedereen die zo reageert hoort bij mij in het rijtje Justin Biebers thuis!!!
En wat nou als de brandweer voorbij komt denderen, das wel een tikkie harder…
@The360box: Dan rent die er als de brandweer achteraan..
Jezus wat een zeikerts hier af en toe zeg. Die gozer in de Lambo ziet dat er een ventje zn auto aan het filmen is, en doet effe aardig en geeft wat gas. Allemaal in dag licht, geen probleem toch?

@mcdonald: Wat een zeikert ben je zeg, van die ene keer gas krijg jij direct hoor problemen? Ooit is een politie auto langs horen komen of ren je dan per direct naar je plaatselijke oor doctor om te checken hoeveel schade je oor dit keer heeft ontvangen?
Of het nodig is om de bestuurder een piece of your mind te geven… Ik weet het niet.

Maar je hebt een verschil tussen autoliefhebbers en patsers. En een autoliefhebber gaat niet met z’n supercar een smal straatje van Londen trotseren. Dat doet een patser. En die horen wel een beetje op hun nummer gezet te worden.
Kan die loser niet beter naar NL verhuizen.

“You scare all of us”. Spreek even voor jezelf geitewollensokkensalonsocialist! Staat er niet ergens voorspeld dat angst zal regeren in de laatste dagen? Mooi voorbeeld geeft deze knul!

Snap al die gasten die tegen auto’s zijn EN in de stad gaan wonen sowieso niet. Nogal tegenstrijdig om in een stad te zeuren over geluid.
Als je zo tegen auto’s bent ga je toch ergens op een bergtop zitten! Hoef je gelijk niet meer zo verheven en arrogant te doen ook.

Deze man deed inderdaad gewoon aardig tegen een knulletje wat zijn auto filmde. Maar ja, vriendelijkheid hoef je van die azijnpissers niet te verwachten :( Verbeter de wereld begin bij jezelf, maar deze arrogante kwasten wijzen altijd alleen maar naar een ander.
@johnny23: … aldus de arrogante kwast die naar anderen wijst…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).