Mansory G63 AMG “Russia Limited Edition”

Auteur: , 19 Reacties

De oeroude Mercedes G-Klasse is nog maar net voorzien van een nieuw AMG hart of er heeft alweer een tuner met zijn tengels aangezeten. De eer is in dit geval voor Mansory. Ze hebben een speciale editie van de G63 AMG ontwikkeld voor Rusland. Met extra luchthapper.

Bij de Russische autohandelaar König Motor Club dook deze speciale editie plotseling op, maar verdere details ontbreken helaas. We zien wel dat zowel aan de buitenkant, als in het interieur de nodige carbonfiber details zijn aangebracht. Aan de buitenkant zien we onder andere een carbonfiber dakspoiler, grille en luchthapper op de motorkap.

In het interieur is rood met zwart carbonfiber gebruikt en dat past dan weer prima bij de rest van het interieur. Dat is namelijk bekleed met rood en zwart leer. Een setje dik lichtmetaal maakt het geheel vervolgens af.

Ook heeft Mansory kans gezien om de body nog een stukje dikker te maken, want anders val je immers niet genoeg op. In het interieur lezen we “Russia Limited Edition” of daarmee wordt bedoeld dat er slechts 1 exemplaar wordt gebouwd is niet helemaal duidelijk. Laten we hopen dat er niet al te veel exemplaren gebouwd gaan worden. (via: autogespot.nl)

Of vinden jullie dit wel mooi?19 reacties

Dit is erg braaf voor Mansory ;p
Carbon en zulke velgen. Wat zonde van een G63, zoveel potentie…
Nu is die pas goed verneukt !
Ik vind hem wel stoer alleen die velgen en het interieur vind ik niks”
@jordy14: Dat is alsof je over een jongedame zegt: hardstikke leuk meisje, maar die voorgevel & dat karakter, dat vind ik maar niks ;)
Bleehhhhhhhh, wat lelijk!
Lijken op van die Autostyle wieldoppen.
solmatje via iPhone app
Poep velgen
Bij dezen nodig ik de mannetjes van Mansory uit om mijn oersaaie familiehok vol te plempen met dit leer en zulk kleurig carbon. De velgen – och, beter dan wat er nu op zit, en ze zijn immers rond.
Met standaard dashcam.
Ik zou het gewoon houden bij een standaard G63, de G als AMG is gewoon een letterlijke machine geworden. Zowel offroad als op de Autobahn is het een ultieme rijmachine. Ik kan mij niet voorstellen dat iemand een gewone G niks vind.
Hier moet de smaakpolitie eens naar kijken.
Die luchthapper is bomba man!
Jammer van de velgen
Deze toko gelijk opdoeken AUB!
Damn right it’s limited. Designed by a person with very limited capacities………
Ik mis de walvis-penis leren bekleding.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).