Mansory Siracusa is een verbouwde 458 Spider

Auteur: , 18 Reacties

De dichte versie van de Mansory Siracusa kennen we al een tijdje, maar deze Spider variant is een heuse wereldprimeur die momenteel te zien is op Top Marques in Monaco. En speciaal voor jullie heeft ons mannetje te plaatse een hele serie foto's gemaakt.

Mansory heeft weliswaar deze auto in Monaco staan, maar ze hebben nog niet de moeite genomen om een persbericht te versturen. We zijn er dus wel heel er snel bij deze keer. Laten we er voor het gemak dus maar even vanuit gaan dat de specs gelijk zijn aan die van zijn coupé broertje.

Dat zou betekenen dat door het ruime gebruik van carbonfiber het gewicht van de 458 Spider omlaag gebracht is met 60 kilo. Ook is de 4.5 liter V8 opgekieteld tot 590 pk (ipv 570 pk) en 560 Nm. Uiteraard zorgt dat ervoor dat je net iets sneller van 0 naar 100 (en harder) sprint en ook de topsnelheid zal een toefje hoger liggen.

De velgen zijn aan de voorkant 20 inch groot en op de achteras 21 inch.18 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Verschrikkelijk gewoon. Hoe kunnen mensen op deze manier hun geld verdienen? Bijna alles wat mooi was aan deze Spider is verkracht. En vervolgens nog wat zooi erop gelijmd. En om het nog erger te maken, ergens op deze planeet is een voetballer of rapper te vinden die dit mooi vindt.
@midasracer: AMEN
Zo fout dat het wel weer kan.
Hele gave auto! Wat staat daar trouwens voor gruwelijke Bentley op de achtergrond? Witte cabrio variant, ook van mansory.
@ferrari250gto: ANTI-AMEN
@240sx: Bij nader inzien, nu ik dat artikel over die Bentley gelezen heb en ook de foto’s heb bekeken.. wat een lelijk ding..
@ferrari250gto: seems legit.
Afschuwelijk! Afschieten dw designer daar!
gedwongenleaser
Ze hebben soms best leuke ideeën maar kunnen het dan weer zo ontzettend verneuken :).
Ja je moet wat doen om jezelf te onderscheiden in Monaco zullen we maar zeggen…
Al minder lelijk als de dichte versie maar GVD zo verkrachten seg!
Ze moeten de volgende keer hem achter het stuur laten zitten en dan foto’s maken.http://i39.tinypic.com/j7xcme.jpg
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vindt dit een mooie wagen.
Wat een hok :S
ik vind hem niet lelijk maar ik denk dat dat temaken heeft met uit welk aspect je de auto bekijkt. als je kijkt van uit een omgebouwde 348 kijkt is die gewoon “kermis” maar als je kijkt vanuit een siracusa dan vind ik hem facking dik (wel ietsjes te overdreven)
waarom een enzo neus!!
hoe durven ze.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).