Mario Balotelli’s nieuwste Maserati is in beslag genomen

Auteur: , 49 Reacties

Manchester City-speler Balotelli is weer eens in de penarie gekomen met zijn Drietand. Maar ach, wat geeft het, met een weekloon van meer dan 100.000 pond heb je zo weer een nieuwe voor je villadeur staan.

De Maserati in kwestie is niet zijn eerste auto van de Fiat-dochter. Hij reed al geruime tijd rond in een roomwitte GranTurismo, waar de 21-jarige baltrapper nog wel eens parkeerbonnen, lantaarnpalen en klappen van uitsmijters mee verzamelde. En dat hok was op den duur niet zo plezierig meer om in te rijden, aangezien er op de achterbank twee weken lang een vis (soort: onbekend) heeft liggen wegkwijnen. Grapje van z’n teamgenoten, waarvoor kudo’s.

Nu schijnt hij sinds een paar dagen weer in het bezit te zijn van een nieuwe Maserati GranTurismo, die hij op 6 december even iets hard uitliet op de M60 in Engeland. Hij werd aangehouden voor een snelheidsovertreding, en de agenten vonden de overtreding klaarblijkelijk zwaar genoeg om de auto van Meneer Ik-Snap-Hesje-Niet in beslag te nemen. Gelukkig heeft hij nog een matzwarte R8 V10 als backup.

Gokken hoelang hij deze Maser ongeschonden laat mag in de comments. Wij gokken twee weken voordat hij ermee gepakt wordt terwijl hij dartpijljets naar een prostitué gooit. Of iets in die strekking. (bron: The Sun)49 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Ik…. wil….. ook…… veel….. geld…..
@johanhummer9: Word.. een.. goede.. voetballer…
Die foto!!! EPIC
@E34M5Touring: idd ! LOL :mrgreen:
Wat een debiel is het ook *zucht*
Iets met sterke benen die weelde kunnen dragen…
-edit: nutteloze bijdrage-
Ik vind het echt een gewéldige speler die Mario:-D
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/10/24/article-2052949-0E81FF2A00000578-718_468x286.jpg
@E320cdi: Haha ja! Echt een held. Heb je hem gister nog op de bank zien zitten in de samenvatting?
@Mich: hij was net uitgestapt uit zun vluchtauto of moest er nog in gaan zitten gezien de bivakmuts ;-)
@E320cdi: Geweldige speler of niet, maandagavond gaat hij verliezen >:D
Amoebe!
held!!
Ik ben streng tegen vooroordelen, maar die uitstraling op die foto, lijkt het of… na ja laat maar.
@Ruben00: Ahhahah. :lol:
Lekker voor hem.. Ook de rijken ontkomen niet aan “het lot”.
@euro95: Rijken moeten dood!!!11111111111
@kaasboerin: zieke geest, zo verzuurd man
@maseratiferrarilover: Was sarcastisch he…
@maseratiferrarilover: Als je in die context het sarcasme niet kon ontdekken zou ik haast denken dat je of een robot bent of Sheldon van the big bang.
@KUYL: Sheldoooon!! Haha, briljant!
@maseratiferrarilover: grap:
Verhaal dat of handeling die erop gericht is om de lachlust op te wekken.
Gevonden op http://www.woorden-boek.nl/woord/grap
zo makkelijk heeft ie niet een nieuwe hhor. Ook met zo’n salaris heb je je maandelijkse verplichtingen. Hij zal gewoon ook moeten sparen. Heelveel nachtjes slapen nog
Die man met z’n twee vingers is mijn nieuwe held.
wat staat die gast daar achter nu te doen V
@betonstaal: Ken je dat niet??
Die spreekt keurig zijn waardering uit voor die voetballer
@FIAT127: Keurig? Eerder laf..
Die jongen heeft wel ‘cojones’. Ik wed dat hij dat niet durft als Mario kijkt, want dan gaat-ie plat.
Toch vind ik het altijd jammer te moeten lezen dat bij dat soort lui (begrijp mij niet verkeerd, ik gun hem zijn geld/levensgeluk hoor) met het stijgen van het inkomen de hufterigheid even hard mee stijgt..
@Freewarefreak: Ik (en vele anderen) had ’t net zo goed kunnen zijn hoor..
@kaasboerin: 3 parkeerbonnen per dag scoren, structureel crashen en te hard rijden, ruzies uitlokken met uitsmijters die je auto dan in elkaar timmeren, etc.. dat valt niet onder netjes gedrag.. kun jij dat aan jezelf verkopen?
@Freewarefreak: Maar het gaat hier even om een snelheidsovertredung.
@Freewarefreak:

Niet te vergeten dart pijltjes op jeugdspelers gooien uit verveling en er was ook nog iets met zwaar vuurwerk afsteken in zijn eigen huis of zo…

Gewoon een klootviool die ondanks het feit dat hij als voetbalster door het leven gaat altijd aandacht te kort komt kennelijk. Die droplul die er achter staat met zijn gebaar is sowieso niet veel beter overigens.

Ach ja, vind het wel vermakelijk om te lezen allemaal, maar hopelijk komt hij een keer tot inzicht voordat hij anderen meesleept in zijn onvermijdelijke val naar de goot als hij dat niet doet (Ton per week verdwijnt dan ook wel op een gegeven moment).
@jaapiyo: Sja, zo jong en al zo rijk.. Niets is te gek, en alles verveelt snel. Als Jan Modaal ’n uurtje in een Ferrari mag rijden, heeft ‘ie de rit van z’n leven.. Gaat Mario ’n kwartiertje, valt ‘ie in slaap en koopt ‘ie een Pagani.. (even bij wijze van spreke).. Dat komt nooit meer goed.
@kaasboerin: Mjah, toch zijn er nog wel een paar dozijn andere gasten te vinden die in dezelfde positie verkeren en het mentaal beter voor elkaar (lijken te) hebben. Maar ja als je toch al een beetje lijp bent zoals Mario zorgt dat geld er wel voor dat hij voorlopig nog redelijk weg kan komen met zijn gekloot, terwijl hij anders waarschijnlijk eerder een situatie tegen zou komen waar dit gedrag door de maatschappij afgeleerd zou worden.
@jaapiyo: Daar heb je een punt, ‘tis vooral de leeftijd denk ik, als iemand de loterij op z’n 40e wint zie je ook meestal dat ze ’t netjes op ’n spaarrekening zetten en niks veranderen kwa karakter.. Maar ja, weet niet hoe ’t is om zoveel geld te hebben dus ik hou ’t bij speculeren.. :D
En terecht, wagelijk ventje..
@rickieev: Jij
hahaha! dat filmpje (achter die link) van dat voetbal hesje is hilarisch!
+1 voor die jongen achter hem.
kut voetballers..
Ik begrijp het verheerlijken van dit soort low lifes niet.

Ook een voetballer kan zich normaal gedragen, hoewel….
Mario wie?
ken die mario ook niet. toen ik de foto bekeek dacht ik dat zanger rinus samen met een of andere rapper een videoclip aan het maken waren
Ik houd van voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Ik ben een grote autoliefhebber, maar voetbal zet ik voor auto´s op de eerste plaats.

Forza Galatasaray
@agera: Fener gister lekker afgeslacht, heerlijk!
@atakan: Jammer dat we niet meer dan 3x hebben gescoord we hadden zeker meer goals moeten maken. We hebben ze iig helemaal zoek gespeeld en al onze nieuwe transfers hebben gescoord gisteren( Eboue, Elmander, Melo)
@agera: Het kon idd zeker 5 a 6-1 worden als Baros niet zo sloom deed.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).