McLaren komt met extra Britse MP4-12C GT3

Auteur: , 8 Reacties

Voor het Goodwood Festival of Speed was McLaren nog op zoek naar een leuk extraatje voor naast de reeds onthulde MP4-12C upgrade, maar met maar 1 model in je lineup is de keuze schaars. Dus voorzagen ze de GT3-versie maar van een lekker Britse livery.

Zo’n Union Jack doet het eigenlijk altijd wel prima als achtergrond, en op kleding, dus waarom zou je hem niet over je auto heen plakken? MINI deed het al met een reïncarnatie van de Rocketman, speciaal voor de Olympische Spelen, die vooral van binnen erg de moeite waard is, en de McLaren past daar uitstekend naast.

Op de vooruit staat levensgroot ‘GREAT’ (van Great Britain, get it?). Dit is onderdeel van een campagne om het Britse motorsportsucces door de jaren heen in het zonnetje te zetten.

Trouwens, de MP4-12C (meer dan 1.000 geleverd inmiddels) mag zijn 625 pk’s loslaten op de hillclimb, eigenlijk net zoals alles wat daar staat. Andere hoogtepuntjes van de hillclimb: een Nissan Leaf die, a la DAF, achteruit de hillclimb gaat doen, en Mark Webber in een Infiniti Emerg-e. Benieuwd wie t snelst is…8 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ziet er goed uit! Maar dat doet de MP4 altijd.
4991 via Android app
Dus Webber doet ook mee?
@4991: nee, hij is alleen een van de hoogtepunten.
En nu weer over de weg naar Le Mans
winnen
en weer rijdend naar huis.
Net zoals vroegah.

Dat is pas Great.
Rimmel Mclaren
Get the London look
Extra Britsh…meer tijd im de garage dan rijden? Meer kosten aan reparaties dan de aanschaf of waarde? Hmm….nee laat maar staan
Hij lijkt wel erg op de ferrari f430!
@360spider: vind ik ook, maar die is niet lelijk dus dat is niet erg.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).