McLaren MP4-12C SGP Edition: slechts 3 exemplaren

Auteur: , 20 Reacties

Ander verfje, bijpassend interieur, superlichte velgjes en lichtelijk gerestylede bumpers. Dat is in het kort de SGP Edition, het laatste MP4-12C project van McLaren Special Operations (MSO).

En verwacht nou niet Kees van der Staaij of Bas van der Vlies (for old times sake) binnenkort met bontjas en verstopte neus in een uit de partijkas gefinancierde, met hoeren gevulde, McLaren te zien rollen, want SGP staat hier voor Singapore.

Juist: dit speciaaltje wordt gemaakt ter gelegenheid van de Grand Prix die het komende weekend in de stadsstaat wordt gehouden. Er worden drie stuks gebouwd, waarvan er al twee verkocht zijn. Prijskaartje? 1,28 miljoen SGD (800.000 euro). En nou niet allemaal tegelijk heel hard rip-off gaan roepen, auto’s zijn daar nou eenmaal wat duurder dan hier.

Volgens TeamSpeed moet de kleurstelling de overeenkomst met de McLaren F1-wagen benadrukken. Hmm, dan had de Fire Black MP4-12C toch echt nog een paar tintjes chroomgrijzer gemoeten, zeg maar 50 tinten grijzer. (via GTSpirit)

McLaren SGP20 reacties

McLaren MP4-12C SGP Edition, alleen voor mannen dus.
@fiets: het schijnt dat de hele oplage bestemd is voor de SGP-fractie.
@robbie: Een rijdende abortuskliniek dus.
Staat em goed! Dat kan ik niet ontkennen!
ziet er goed uit
@robbie: zelfs deze drie auto\’s hebben meer zetels dan ze in de 2e kamer hebben…
Nou ziet elke auto er goed uit in zwart.
Voor deze prijs krijg ik zelfs spleetogen!
Geen extra vermogen = rip off….no doubt ! :)
Erg mooie kleurstelling, jammer dat dit soort (mooie) edities altijd gemaakt worden voor landen ver weg!
Zal wel spijtig zijn voor de 3 eigenaars als McLaren de GP niet wint. Kun je zeggen dat je een McLaren special edition Singapore hebt, eerste vraag die je krijgt: ‘Hebben ze de race gewonnen?’ – ‘Nee.’.
Waarom niet wat extra vermogen? Vind dat dat wel mag voor zoveel geld al is de standaard editie ook niet goedkoop… Maar nog niet eens 20 of 30 pk meer wat sommige supercars er bij krijgen…
OT: de kleurencombinatie is goed en mooi… maar met die kleur zijn de meeste auto\’s mooi
Jezus dat uitmelken wordt nu al begonnen, ik hoorde al geruchten over tegenvallende verkoopcijfers maar dit is wel heel erg. En ja hoor er zijn er al twee verkocht en nog maar één over tuuuuuurlijk! Snel zijn hooor!
begint mclaren nu ook al met die overdreve neppe super exclusieve supercars…
als er maar drie zijn, breng m dan ook niet uit
http://www.fiberglassfreaks.com/joomla/images/stories/barrett%20frontdc.jpg
@dubhead: Hopelijk bestaat er ergens een miljoen/biljoenair gek genoeg om twee bubbles op zijn MSO special te bestellen. Moet wel lukken, ik dacht dat die zowiezo ge-engineerd werd met een dakloze structuur in gedachten. Kunnen we een paar vinnen aerodynamisch rechtvaardigen?
@raphael: er waren voor de onthulling van de aventador ook al 40 wagens verkocht in singapore, daar kan je alles verkopen als het maar exclusief is!
Hij mag dan wel duur zijn. Die kleurstelling is retevet! Als ik wat rijker was zou ik hem zo kopen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).