Medewerker RDW snapt privacyregels kentekens niet

Auteur: , 158 Reacties

Ken je het spreekwoord: iedereen krijgt de aandacht die hij verdient? Welnu, wij kregen onlangs een mailtje of we een heel lang geleden gespotte 6-Serie wilden verwijderen 'wegens privacey' [sic]. De afzender (gmail-accountje) was de nieuwe eigenaar namelijk. Ach, we krijgen wel eens vaker rare mails, niet op letten dus.

Maar krijg nou wat, een dag later wederom een halve sommatie in de mail of we nu toch wel even heel snel die stokoude spot uit 2008, die misschien nog door een handvol mensen bekeken wordt, willen verwijderen. En dit keer niet vanaf een gmail-accountje, maar vanaf een heus @rdw.nl-account. Verhip!

Nou nee, beste nieuwe eigenaar, dat willen we niet, want we zien hier geen enkele reden voor. Maar als je graag aandacht wilt, dan geven we je dat natuurlijk. Het gaat om deze leuke 645Ci cabrio die om ons vrij onbegrijpelijke redenen tot M6-lookalike is omgekat. Mooie wagen, dikke velgen, dus uitermate geschikt voor een spot-post op Autoblog.

We wensen de kersverse eigenaars van deze auto, met kenteken 33-XR-TZ, erg veel plezier met hun nieuwe aankoop! Oh, enne…wel even een APK’tje laten doen he? De auto schijnt tegenwoordig trouwens een ander kleurtje en weer standaard velgen te hebben, zo leert de website van de domeinen ons. En hij heeft slechts 22.111 euro gekost? Goede deal zeg!

APK verlopen158 reacties

ik mis de “vind ik leuk” button
@bas525537: die staat onder elk artikel hoor ;)
@robbie: Niet als je waarde hecht aan je privacy en Ghostery gebruikt ;)

Verder natuurlijk een nogal domme request. Openbare weg ftw!
@bas525537: blind?
Ik heb wel even gegniffeld, hier hou ik wel van!
haha lekker dan :) lekker afzeiken :D
Blijft de mooiste 6! In M en cabrio! Maar waarom een 645ci omtoveren met een M-badge, precies of je moet je schamen met een 645ci :)
Mij is alleen niet helemaal duidelijk waarom hij verwijderd moet worden?
Ik voel een “Privacey” Challenge, iemand?

Regels:
Link deze pagina naar je Facebook vrienden, twitter hem rond, zet hem op youtube, autoforums en op beslagen voorruiten van VW Golf 1tjes. Diegene meest de meeste Likes, pageviews, en wat nog meer die wint de Challenge :)

33-XR-TZ
@fapfap: of gewoon een heuze fanpagina op FB, als we dan toch bezig zijn :p
@fapfap: DOEN DOEN DOEN!
De mooiste zes…pah!
de moiste zes is de originele….dit is een lompe kamperbak!
Privacy redenen? Wat een flauwekul. Net zo’n BS als het onleesbaar maken van kentekens bij dergelijke foto’s. Rare kwast.
Whaha weetniet wat er in de mail stond. Maar dit is tog wel een mooie manier om te laten zien dat jullie er niet van houden. Hoop dat die beste man(of vrouw) ook wel eens op autoblog kijkt.
Omg… :P

GEEN STIJL all the way.

Maar ik kon er opzich wel om lachen.
Staat zeker een overval op z’n agenda.. :lol:
Waarom staat ie dan daar te koop? In beslag genomen ofso?
@rubenpriest: auto’s die via Domeinen verkocht worden zijn over het algemeen van de overheid geweest (bijv. politieauto’s) of in beslag genomen.

In dit geval zal het waarschijnlijk gaan om een auto die in beslag is genomen en die nu gekocht is door iemand die bij de RDW werkt.
@robbie: oke thx :) Ik zie idd tig witte afgetrapte volvo stations te koop staan ja
@robbie: Er staat ook een C63 AMG te koop voor 34.680! Ook een prachtige VW Type 141! Valt me op dat het vooral snelle Duitsers zijn. Snelheidsovertredingen?
@jzaero: Snelle Audi’s :lol:
@The360box: hahaha :p
Ik zie het probleem niet, bij zijn kenteken zie ik toch geen naam?

Zo heb ik een buur die een verneukte calibra heeft, vol spoilers, en er staat op de zijkant nog een stickertje 4×4 op… En ik ben zeker dat het géén 4×4 is.

Waarom wil dit type van mensen zich beter voordoen dan dat ze zijn?
@Volvo_440_turbo:
Was wel een optie op de wagen…
@StijnB: In België kon je de 4×4 enkel in de sterkste motorisatie krijgen… Ik heb zijn auto ook zonder lelijke spoilers gezien en nergens zag ik de aanduidingen of tekenen dat het een calibra turbo was, die herken je zo…
@Volvo_440_turbo:
Kan het nog steeds een gevalletje import zijn. Eens goed kijken als hij in winterse omstandigheden wilt vertrekken :)
@StijnB: Ik zal der is op letten ;) maar de winter is nu wel over e…
@Volvo_440_turbo: Als de buurman niet kijkt even snel er onder spieken of er een differentieel onder hangt.
@Volvo_440_turbo: of op een specialistische website het kenteken checken
@betonstaal: Ik woon in België, met onze kentekens gaat dat niet…
@Volvo_440_turbo:
Het is nog zieliger als je gaat controleren of het wel een echte is.
Laat de mensen toch gewoon hun ding doen.
@Hubert: Dit ga ik niet doen geen zorgen, vind het gewoon erg hoe dat mensen een mooi gelijnde auto zijn lijn zo verknoeien, het fake straalt er zo af.
@Volvo_440_turbo: was de 440 er ook in Turbo?
@betonstaal: Jawohl, motor was van Renault en is getuned door Porsche dacht ik..
@betonstaal: Jups, die was er inderdaad in een turbo, hetzelfde blok als in de 480 turbo en 460 turbo, een renault blok verder ontwikkeld door Porsche, met heyronzuigers, natrium gekoelde kleppen, garrett t2 turbo, intercooler…, op mijn vroegere 480 stond een garrett t2.8 ipv een t2 als ik me niet vergis,samen met grotere injecteurs en de turbo op 1 Bar had ik 250pk aan de wielen…
Mierenneukers bij de RDW, goed bezig jongens!
Lijken sowieso ook imitatie-M6 velgen. Iets met breedte of et-waarde klopt niet, zoals hij bij domeinen staat.
Ze snappen trouwens ook niet helemaal hoe je ‘privacy’ moet spellen, ambtenaar voor het leven
Nee, zo iemand neem je echt serieus als diegene niet eens de moeite kan nemen het woord ‘privacy’ goed te spellen. Privacey is de nieuwe privacy.
Dik stukje payback voor het gezeik. I like it!
Vind dit ook wel een auto om eens een paar coke-, zwemmers- en uitwerpselen-test op het interieur te doen ;)
Ruud vond onze post in ieder geval maar niks..

http://static.autoblog.nl/images/wp2012/Ruud.jpg

Tja, een beetje flauw is het misschien ook wel, maar gun ons ons verzetje!
@sir_smokalot: KEES KACHEL WAS HIER!
OT: Lekker voor je RDW!
@sir_smokalot: schaam je. schaam je diep. Stel dat jezelf de foto er af zou willen hebben… deze actie is lomp dom.
Als je je al voor probeert te doen als de RDW dan zou ik wel zorgen dat je het woord ‘privacy’ wel correct kunt spellen…
Nou vind ik het persoonlijk wel altijd netjes om de kentekens onleesbaar te maken… Maar ik vind dit wel overdreven.
@dragspert: Hoezo? Als de auto op de weg staatrijdt kun je het kenteken toch ook lezen?
@oli4k:

Stel je bent een Poolse autohandelaar en je moet voor een klant een specifieke auto in een specifieke kleur stelen. Je kunt dan net zo lang rond gaan rijden totdat je er een langs de straat geparkeerd ziet staan. Je kunt ook even googelen, het kenteken laten natrekken door een “kennis” bij de RDW en er in een keer op af.
@dragspert: Als het om een verdachte in iets gaat (verdacht, dus niet schuldig bevonden), is het netjes om het kenteken te verduisteren.
Als het gaat om een 645 met tupperware en dure velgjes: dan wil je toch juist aandacht? Ik denk dat de nieuwe eigenaar erg blij is met deze aandacht. Zo kunnen we allemaal over zijn nieuwe aanwinst praten!
Die 22k is trouwens wel aantrekkelijk!
@gregorius: of jij bent ergens waarvan bv heel simpel, je vrouw niks vanaf mag weten. En vervolgens staat er een foto van jouw auto met het bewijs; de kentekenplaat, op internet… Kan me voorstellen dat je dat niet wilt:)
Prachtig. Moeilijk doen over een 4 jaar oude foto, zucht…
Ben er niet van overtuigd dat de mail ook daadwerkelijk bij het RDW vandaan komt. Meneer/Mevrouw dacht misschien slim te zijn door afzender te veranderen in [email protected], maar dit hoeft zijn zijn of haar eigen emailadres te zijn.

Enne… misschien niet geheel eerlijk in handen gekregen?
Nuja, heel grappig Smoke, ik kon er wel om lachen.

Doet mij er wel weer aan denken hoe stom het systeem in Nederland is dat je nummerplaat verbonden is aan de wagen.

Maar eigenlijk zo veel moeite is het nu ook weer niet om een nummerplaat onleesbaar te maken, zeker niet als de eigenaar er expliciet om gaat.
@Hupke: het zijn foto’s uit 2008, toen was de huidige eigenaar nog helemaal niet de eigenaar van deze auto…

Als jij een 10 jaar oude auto koopt is er een grote kans dat er ergens op internet foto’s staan van die auto.

Live with it.
@robbie:

Dat klopt niet wat je zegt. Op het moment dat een auto wordt verkocht dient de advertentie te worden verwijderd van het internet. Vaak gebeurd dat niet, waardoor onnodig de gegevens op internet blijven staan.
Het is ook een bewuste actie van verkopers, want de kans is dan groter dat andere mensen op hun site terecht komen, om vervolgens te vertellen dat ie al is verkocht ( veel voorkomende actie ook bij supermarkten. Iets in de aanbieding gooien om klanten te lokken om ze vervolgens te vertellen dat het op is of uitverkocht ).
Daarbij op het moment dat een klant de auto koopt, koopt hij alle rechten van de auto. Je kan dan moeilijk zonder zijn toestemming een auto publiceren ten koste van eigen belang.
Kortom als de regels blijft lappen aan je laars kan je een leuke rechtzaak tegemoet zien komen. Inbreuk op privacy en het blijven schenden van privacy.
Misschien is het ook verstandiger om in het vervolg een rijtest op een circuit te doen ipv de gewone straten, want daar heb je dan geen kenteken voor nodig.
Haha ivm “privacy”. Wat een kneus.

Artikel had zo op Geenstijl kunnen staan waarvoor hulde.
En dan nog extra aandacht geven om het er in te wrijven Wat een ongelooflijke kinderachtige figuren lopen er bij autoblog rond zeg!
@supermo: Kinderachtig? Die vent vraagt er zelf om. Lees robbie’s reactie boven je. Thats why
@rubenpriest: Ik blijf er bij dat ik t ontzettend kinderachtig vind. Je hoeft niet iedereen met een (dom) verzoek voor lul te zetten. Het heeft een te hoog geenstijl-gehalte. Tsja, of autoblog die afzeikerige richting op moet? Ik vind van niet.
@supermo: Als je het verhaal leest dan weet je dus dat AB niet iedereen met zo’n verzoek voor lul zet.

En laten we eerlijk zijn, Autoblog houdt de identiteit van de eigenaar achter. Alleen bij het RDW kunnen ze nu weten wie het is, en dat lijkt me precies de bedoeling want het is te gek voor woorden dat een RDW-medewerker dit soort (prive-)mailtjes uit naam van zijn werkgever stuurt.
btw:
bullshit.jpg
:D lach inhouden tijden het lezen van het artikel is moeilijk. Snap ook de reden niet waarom hij/zij de foto niet langer online wilt? Auto ziet er ondertussen helemaal anders uit…
Wat jullie doen is gewoon dik belachelijk, het maakt niets uit of de foto’s van 2008 zijn ,als hij de foto’s niet op internet wilt dan heeft hij hier ook de recht voor ! wat is hier raar aan ? -1907 autoblog
@quattroporte: dan moet hij gewoon een plausibele verklaring opgeven aan AB.nl. Maar dat doen zulke typjes niet, omdat ze heel geheimzinnig eigenzinnig zinloos zijn.
@quattroporte: en stel nou eens dat wij een rijtest met deze auto gedaan hadden. En dat er dan jaren later een nieuwe eigenaar opduikt die wil dat wij die video & foto’s offline halen. Dat slaat toch nergens op.

Als je een tweedehands auto koopt dan “koop” je ook de bijbehorende geschiedenis van die auto.

Zaken die gebeurd zijn voordat je die auto kocht liggen dan buiten jouw macht.
Misschien heeft het iets te maken met kans op diefstal oid? Ik hoor er mensen ook wel eens over zaniken, maar die weten geloof ik niet hoeveel auto plaatjes er online staan.
BAM in your face! :D
Die mailtjes passen perfect bij het soort eigenaren van dit type auto…:-)
Hahaha… typeert het mannetje (M/V) wél zeg hé.
In de rondte rijden met 645Ci Cabrio (an sich géén verkeerde auto) die omgebouwd is om er als een M6 uit te zien en dan zeuren over een vermelding op autoblog.
Hey Vrrriend, Iedere smartphone heeft tegenwoordig internet en kan dus iedereen zo maar opzoeken dat je een bluffertje bent ! Daar hebben we géén autoblog voor nodig.
En dat is ook nog eens ‘slechts’ voor de gehoorgestoorde autoliefhebber, want de meeste horen al dat je géén V10 maar ‘slechts’ een V8 aan boord heb.
@TSI-tje: en de slechtste V8 die BMW ooit gebouwd heeft !
@Megakix: Die V8 kan nooit zo slecht zijn als het gedrocht achter het stuur van dit exemplaar !! ;)
Ah! D’r zit nu dus iemand bij het RDW die vind dat de belastingvrije vergoeding voor zakelijke kilometers verhoogd moet worden. En die heeft de Vakcentrale MHP ingeschakeld.
Zit ik er ver naast?

Want nee, van zo’n ambtenarensalarisje kun je geen volle tank betalen, toch?
Uitgeluld baasje dus ! Kom je steeds vaker in Nederland tegen…van die vastgeroeste dauwtrappers, die een bolbliksem hebben teruggekopt…
Haha, te zalig voor woorden!
Wat heeft die vent nou weer verkeerd gedaan? Hij wil gewoon niet dat zijn auto op het internet staat. En de meesten onder ons plaatsen reactie’s zoals; ”laten we een fan pagina maken” etc. Ik denk dat jullie kinderachtig zijn, niet die vent. Ja, ik ben 14.
@porschegt2rs: Het is inderdaad een beetje kinderachtig om hier een artikeltje van te maken.

Maar daarnaast wat is er privé aan een kenteken? Niks toch, die gegevens kan iedereen opvragen bij de rdw pagina.

Dusja het is een beetje zeuren om niks eigenlijk.
@knalfa: Waarschijnlijk omdat die vent een arrogante mail heeft gestuurd naar AB, iets van in de aard ‘Posers, haal die foto van mijn auto weg of ik klaag jullie omwille van privacy-regels aan’.
@porschegt2rs: zoek eens in google naar sarcasme ;)
De reden dat mensen meestal niet op kenteken gevonden willen worden op internet, is de wederverkoop van de auto. Zo zie je op circuitdagen vaak auto’s met afgeplakte kentekens. Waarschijnlijk heeft RDW-meneer geen zin om straks aan iemand te moeten uitleggen dat de auto van een crimineeltje is geweest, die in een tot M6 omgekatte 645Ci rondreed (ik zou niet met een lekker gevoel in rondrijden). Alleen had hij zich dat van te voren even moeten bedenken!
In 2008 was het helemaal zijn auto niet, dus dikke pech.

Je gaat toch ook geen ex-persauto kopen en dan alle tijdschrijften bellen of ze de rijtesten willen weggooien
@RudyV: Touché, heb je volkomen gelijk in.
@RudyV: mooi voorbeeld :D Als iedereen die een oude persauto koopt gaat klagen bij ons (en de andere Nederlandse sites/bladen) dat foto’s/video’s offline moeten dan is het hek van de dam.
Ik denk dat er heel wat anders aan de hand is. Iets met meerdere auto’s op 1 kenteken.. Misschien is een van beide (of allebei) wel een echte M6 (gestolen?) met het kenteken van een 645i? (ik ben niet zo’n kenner van de M6 dat ik op de foto’s kan zien of het om een echte gaat)Het feit dat er een auto bij de domeinen staat geeft al aan dat het niet helemaal zuivere koffie is..
Hmmm, wat valt er nog meer te zeggen dan: nice touch Autoblog, like a boss.
Wat betekend de c bij 645ci? Danku!
@bugsbunny: Coupé.
@kaasboerin: beetje raar niet? Elke 6 (buiten de cabrio) is toch een coupé?
@xilver: je zegt het zelf: cabrio
Heb de auto toen ook al zien staan op domeinen.. Vind het een artikel waar ik ook om moest grinniken, ben benieuwd hoe blij hij nu is met z’n sjakiebak… Lekker ab!
Haha, wat een emmer die vent :D. Ik heb het al gezegd en ik herhaal het nog eens. Een normale BMW, Audi of Mercedes met een M, RS, AMG-badge is idioot en wel om deze reden:
Iemand die niets van auto’s kent herkent dit logo niet en zal er dus ook geen aandacht aan schenken, opzet mislukt. Daarentegen, iemand die wel iets van auto’s kent (zoals de gemiddelde Autoblogger), herkent dit wel en weet ook dat dit niet echt is, dus maak je jezelf enkel belachelijk en is de opzet wederom mislukt.
Ik hoop dat die eigenaar jullie nog een mailtje stuurt. Hou ons alsjeblieft op de hoogte, Smoke! :D
Ge-wel-dig!
Verschrikkelijk kinderachtig, niet alleen het nut en doel van het artikel, maar zeker omdat er rechtstreeks gevraagd is om de foto te verwijderen en dan expres er iets over schrijven.
Ik zou het dan ook niet erg vind zou de persoon van wie de wagen is juridische gevolgen voor neemt. Een reden zal wel gevonden kunnen worden, zo was er enkele maanden geleden een debat omtrent “getweete” nummerplaten. Waar de privacycommisie onder andere op antwoorde: “De privacywetgeving vertrekt dan ook van het standpunt dat alles wat kan leiden tot individuele herkenning niet ‘vrij voor de kat is’. Je mag informatie over anderen, ook al is het hun nummerplaat, niet zomaar verwerken.”
@Nv: volgens mij doen politie agenten niks anders met kentekenbewijzen.Kenteken MOET toch juist zichtbaar zijn op de weg?
@nostravinniedus: Ja maar dan heb je het wel over politie, iemand die daarvoor de bevoegdheid heeft.
@Nv: Onzin, wij burgers kunnen via het kenteken niet achterhalen, wie de eigenaar is, alleen de gegevens van de auto.
Dat is niet strafbaar, ik wil graag deze zaak verdedigen voor AB voor de rechter, easy money!
@Nv: +1

Wat een absolute rommel is dit zeg.
Applaus
Dit heet dus volgens mij het Barbera streisand effect (http://en.wikipedia.org/wiki/Streisand_effect) .Goed bezig Smoke!
Zohee,, over trollen gesproken ,Super lol dit. ;)
Wauw, kinderachtig hoor. Proficiat.
Lol. Net goed
Sorry maar artikels zoals deze? Flauw en onder niveau. Geen autoblog waardig
Autoblog waar zijn jullie mee bezig? Erg sneu dit soort dingen. Ik hoop dat ‘Smoke’ zich erg stoer voelt nu. Wat een triest niveau dit. Nog erger dan de Telegraaf. En dat jullie af en toe linken naar GeenStijl wil niet zeggen dat jullie hetzelfde kunnen. Smoke tel tot 10 de volgende keer op maandag morgen.
Mensen ga ergens anders zeiken aub :(
OT: Fuck de overheid..
@dennis245turbo: Komt van de 15-jarige vol levenservaring en vooral met rijbewijs? Doe toch normaal man. “Fuck de overheid” , wat een domme onzin. Spreken is zilver, zwijgen is goud.
@voytekbe: Wauw, komt er een belg aan..
zwijgen is goud :’), tis hier geen Fok!/Geenstijl/noem maar op..
@dennis245turbo: Met dit soort blogs begint het er anders wel op te lijken :’)
@dennis245turbo: Wat heeft mijn nationaliteit ermee te maken? Of andere belachelijke Belgische sites? Alsof Nederland geen belachelijke dingen heeft waar de verstandige Nederlanders niet trots op zijn? Oh oh cherso anyone? Toetertoeter op je scooter?
@voytekbe: Belgen :’)
Nederlanders :’)
Alles anders behalve Servië :’)!!
Hahaha heerlijk, meer van dit!! :D
Nadat ik de foto had bekeken op domeinenrz.nl begon er een belletje bij mij te rinkelen. Hij is van een vriend van mij geweest! Hij heeft er meer dan een jaar in gereden en eind vorig jaar weg gedaan. Grappig om de auto in deze context terug te zien!
Lekker mensen pesten via het internet ;)

Maar waarom zou hij willen dat zijn auto niet op Autojunk staat?
Zijn naam staat toch nergens openbaar vermeld als je alleen de nummerplaat & auto ziet?
Ik zou blij zijn mocht ik een auto hebben die verdiend op autojunk te staan :D
@vale46: Ik vermoed dat hij niet op autojunk wil staan omdat meeste kijkers zullen zien dat het geen echte m6 is en daarmee zijn doel mist. Ik had ooit eens een fake horloge gekocht, alle complimenten over die horloge waren wel leuk, maar toen ik zei dat het een fake was kon je wel zien of horen dat ze er minder onder de indruk van waren. Ik draag hem daardoor zelf niet meer, niettegenstaande hij goed werkt en mooi blijft.
Hij kwam er wel snel achter dat z’n auto op autojunk stond. Had ie niet even kunnen gluren dan voordat ie de auto kocht?
haha ja, dit kan ik wel waarderen! werkt even averechts voor meneer.
Vieze afgelikte allochtonenbak. Fouter dan fout.
@bartsmit: eens, allochtonen [en vooral marokkanen] :(
Zojuist flink afgeknapt op de deze reactie van Autoblog, heb jullie hoog zitten en had dit daarom dan ook totaal niet verwacht… Ik kan het me best voorstellen dat meneer zijn auto niet op het internet wil hebben, de auto is zijn eigendom geworden, en dus ook goed recht vind ik… Al helemaal om hier een nieuwsartikel over te maken. Vind jullie site verder hartstikke goed, alleen vind dit bijna kansloos…
Heb een flauw idee, dat die cabrio van een gokverslaafde en inmiddels failliete ex-voetballer was. Je weet wel, die ook het grootste huis in A’dam had en nog een penthouse in R’dam, die allebei in de executieverkoop gingen.
Kan het mis hebben, maar zo’n wagen had ie wel.
@willemseles: excuses, hij had de 85-RR-VT .
Mensen, denk alsjeblieft even na voordat je dergelijke artikelen gaat afkraken of aan Smoke gaat vertellen dat hij op maandag eerst tot 10 moet tellen. Ik ga jullie zonder op regels in te treden, met simpele voorbeelden vertellen waarom het wel goed is dat er dergelijke artikelen (ongeacht het onderwerp) op internet verschijnen.

Op het moment wanneer je iemand gaat verplichten om foto’s van een auto van internet af te halen, betekent dat vrijwel geen enkele foto meer op internet mag. Als jij bijvoorbeeld door centrum Amsterdam loopt en een foto maakt, waar een pand/huis op staat (ongeacht van wie/wat) dat zou hij jou ook kunnen verbieden om deze op facebook te posten.

Als je verder gaat nadenken, zou dat betekenen dat je vrijwel geen enkele foto die je buiten hebt gemaakt op internet zou mogen plaatsen. Want vrijwel overal leg je op de foto wel iets vast wat ‘eigendom’ van een persoon of instantie is.

Daarom is het dus ook goed om dergelijke claims/praktijken van privacyschending met grond gelijk te maken. Misschien met een andere toon als het in dit artikel voorkomt, maar wel met hetzelfde boodschap!
@atodaz: aawh, dus als iemand vraagt om de foto te verwijderen, moet dit meteen op de voorpagina breed worden uitgemeten?! Terwijl de reden niet eens bekend is bij de schrijver. En dan een beetje zo popiejopie schrijven over de waarde van de auto.. ik vind het meer dan kansloos. En ja ik ben het helemaal met je eens, maar dit had ook anders gekund. Geen voorpagina nieuws. Ik krijg het gevoel dat ze hier op AB gewoon geen nieuwsfeiten meer weten te schrijven, kijk naar al die top 10’s de laatste tijd. Komkommertijd is niet erg. Maar schrijf je frustratie dan niet op deze manier weg. Zielig en kansloos.
Dit is schandalig. Wat een stel amateuristen zijn jullie van autoblog zeg. Belachelijk. Iedereen zou nu eigenlijk niets moeten spotten. Bij verzoek van verwijderingen weigeren. Stel schoften!! @autoblog
Dit soort dingen is wel vaker het probleem bij sommige ‘schrijvers/bloggers’ op autoblog (lang niet allemaal). Het lijkt erop alsof je een stijve lul krijgt van het feit dat dit geen echte M6 is en dat je daarachter bent gekomen en dat helemaal geweldig vind. Ook nog erbij vertellen wat tie heeft gekost op een manier van dat het niet om veel geld gaat. En dan helemaal jezelf in je nopjes voelen als er 10, 16 jarige kinderen je gelijk geven.
@jeanclaude: Klopt, en zelf dan rondrijden in één of andere oude roestbak om dan te zeggen ‘jij met je baby 4-cylinder, echte venten rijden een 6-cylinder!’ ;)

Ik vind het ook belachelijk om een auto te gaan rebadgen naar een zwaarder model maar de manier waarop hier gereageerd wordt is echt ronduit belachelijk.

Ik blijf erbij: Post je auto thread. Eens zien hoeveel van de ‘grote’ jongens hier hun auto (of die van papa?) gaan posten ;)
@voytekbe: Moet je wel opletten, die is er niet te lang geleden nog geweest. ;)
@jeanclaude: de onderste zinnen van dit artikel leren mij dat de huidige eigenaar de auto weer in orginele staat heeft gebracht (de orginele velgen), dus jouw verhaal ontgaat me volledig.
Volgens mij is deze auto nu van een Buitenlander die bij de RDW werkt en zo dus probeert (via de email) e.e.a. te bereiken.
Helaas pipo!! ga lekker terug naar school met je “Privacey”.
Enfin als je probeert nu interessanter te zijn dan je buren helaas ………. die escalade van de buren is nog steeds een escalade 6.2-V8, ontzettende vervuiler dus haha.

Ontzettende lompe **** leer eerst eens normaal te schrijven en spreken en tevens de algemene wet te kennen alvorens uitspattingen te doen over “Privacey” e.d.

Hoogachtend, ja hallo mijn naam is privacy hoor!!! dat hoef ik toch niet te vermelden.
Lol, wij hebben ook een aantal 6-jes met vier dikke pijpen (Hamman, tubi etc) rondrijden in ons dorp, met de bedoeling als M6 over te komen :p
jammer dat er zulke artikelen komen hier..
gaan jullie nu alle dreigmails, tweets en whatsapps hier posten?
kansloos…
@hjhj: alleen als het via @rdw.nl wordt gemailt;)
@autoblogger: jammer, dat is echt discriminiatie ten top..
persoonlijk vind ik, dat als je dit blog als publieke schandpaal ge(mis)bruikt, je ook alle andere mensen met een publieke functie deze kans moet geven voor plaatsing,- en vernoeming in dusdanig interessante artikelen op AB!
dus dan ook alle dreigmails, tweet en whatsapps van
@politie @ ambulancedienst @belastingdienst @ziekenhuis en alle overige interessante “Ed’s” meenemen..
echt een gemiste kans anders!
suc-6
Whahahaha prachtig mensen :P leukste Autoblog-artikel van de dag :P wacht even, van de maand! :P
@tritone ik begrijp je niet, jou verhaal heeft niets te maken met mijn reactie, het maakt mij geen donder uit wat voor velgen eronder zitten, het gaat om de grootpraat die schrijvers hebben.
Ik denk dat de email niet van de RDW afkwam, maar een neppertje is via een of ander trucje, zeker gezien de spelfout. Ik vermoed een allochtoonse autohandelaar die dit ding voor teveel geld door wil verkopen en niet zit te wachten op een traceerbare historie.
Bovendien zit bij de RDW over het algemeen volk wat alleen maar hun stoel warm houdt. Die gaan zich echt niet voor zoiets inspannen. Ik heb af en toe geprobeerd een discussie over iets aan te gaan met de RDW en het is altijd NEIN.
@midasracer: zat ik ook aan te denken…
haha mooi man AB. Hier hou ik wel van.
Haha en terecht, wat een raar verhaal zeg…
Bericht is best zinloos en heel erg Geen Stijl. Maarja fock it; ben ik inmiddels wel gewend van smokealot en ook Autoblog in het algemeen.
Echt serieus is AB al een paar jaar niet meer..
Ach, ik kom aan mijn dagelijkse portie autonieuws, das het belangrijkste. En zeker om smoke kan ik zo nu en dan nog weleens lachen.
Geenstijl koekjes gegeten, smoke?
Dit soort berichten heeft autoblog echt niet nodig…terug naar het echte nieuws wat mij betreft!
Kinderlijk bericht zonder toegevoegde waarde. Het geeft meer aan dat de ergernis bij autoblog en meute heel hoog zit.
De man heeft gewoon gelijk.
Het is een schending van privacy en het blijven schenden van privacy in veelvoud. Op het moment dat een auto wordt doorverkocht dient de advertentie te worden verwijderd van het internet. Gebeurd dit niet, dan kan je iedereen voor de rechtbank slepen.
Want aan deze advertentie kunnen geen enkele rechten worden ontleend door derden personen. In dit geval ook Autoblog.
Het blijven handhaven van dit soort powned / geenstijl acties. Werkt niet. Daar zal de redactie gauw achter komen ;)
@bempi: Tuurlijk, als je dat zo goed weet, kun je wellicht ook het bijhorende wetsartikel ophoesten? Iedereen roept maar over wat privacy, hebben geen idee wat het betekent en in dit geval is er zelfs sprake van machtsmisbruik en intimidatie door van het RDW account een bericht te sturen. Misschien moet de persoon die dit bericht stuurde de Compliance Policies van zijn werkgever maar eens goed doorlezen…
Trouwens, wat is het ministerie van Financiën (=domeinen Roerende Zaken) dan ook stout zeg! Daar staat ie ook gewoon nog een jaar op.
@rahpor:

http://www.cbpweb.nl/pages/pb_20110419_google.aspx

In yo face ! :lol: .Goed de bovenstaande link gaat welliswaar over een andere zaak, maar het punt is en blijft.
Dat er dwangsommen kunnen worden opgelegd indien men gegevens eigend, gebruikt en misbruikt. Iets wat nu het geval is en waar Autoblog bewust van is en volhardend in blijft.
Ik zie een rechtzaak komen. :twisted:
Laat maar komen :)
@sir_smokalot: Stoere knul ben jij he!!!
Deze auto is willen… maar niet kunnen…
prachtig artikel!

22.000 euro en de grote jan willen uithangen haha
@vintrist: Oh dat heb jij al bij elkaar gespaard met je 21 jaar? En jij zou zeker absoluut niet naar je vriendjes toe stoer komen aanrijden in je 6 serie?
Ik had het zeker wel geweten. M of niet.
Hahahaha, ik heb deze post gelezen met een asociaal grote grijns op mijn gezicht! Geweldig hoe jullie iemand lekker kunnen jennen! 10!
@robbievw: ik lees de reacties van dit artikel al voor de vierde keer om te kijken of hier een vervolg van komt! Hilarisch ook de mensen die hier lopen te janken dat het kinderachtig is…
Ik zou hier niet om mogen lachen maar ik vind dit echt prachtig. Zo ga je om met regels, geweldig dit. En mocht ik de nepperd met zijn niet-M6 tegenkomen dan zal ik hem zeker even uitlachen!
Hahahaha geweldig wat een mongool in zijn wannabe M6

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).