Meer Porsche 918 Spyder beeld en geluid [video]

Auteur: , 14 Reacties

Auto ontwikkelen 2.0 met Porsche. Gisteren hadden we al een voorlopige lijst info en specificaties, vandaag is er een begeleidende video van de futuristische supercar.

Porsche doet het helemaal anders met de 918 Spyder. De techniek, de elektronica, de enorme breedte van de auto. Als het echt nodig is kan je met deze racer zelfs heel zuinig elektrisch rijden. Dat is echter niet het enige wat ze anders doen. Porsche laat ons namelijk meegenieten van de ontwikkeling. Geen jaren lang ‘achterkamertjes’ gerommel maar een prachtige introductie in het kunstwerk dat deze auto is.

In deze video horen en zien we de Porsche 918 Spyder voorbij rijden. Harry Metcalfe (die van de Zonda ja) legt het een en ander uit over de (voorlopige) specificaties. Het ‘hangt’ allemaal nog wat losjes aan elkaar maar Porsche heeft ook nog ruim een jaar ontwikkeling voor de boeg. Op dit moment werken de elektromotoren bijvoorbeeld nog op 50% van hun kunnen. Porsche heeft al aangegeven de auto over een half jaar opnieuw te laten zien, dan met alle 770pk’s.14 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Porsche is goed bezig!
Wel leuk ,heel stil dichtbij sluipen en dan wroeaaap…
Wat gaaf van Porsche dat ze dit al laten zien! (itt Ferrari)
@fristie: Dat komt omdat wij al weten hoe de 918 eruit gaat zien. Bij de F12 wist je dat niet, eigenlijk vind ik dat beter. Kan je eerst lekker fantaseren over het ontwerp, en dan is vaak de onthulling een verassing ;)
Wat een bazen van porsche. Gruwelijke auto weer. Nu kan zelfs topgear niet gaan lopen zeiken.
Mooi werk van Porsche. :)
Wat een held is die Metcalfe. Die diaries zijn wel het leukst. Hij leeft zo lekker in z’n eigen wereldje.

“Speedo broke on the way down. How unfortunate, eh. I’ve just been keeping it around 4000 rpm, cause I sort of know that if you manage to keep it under 100 mph and you have a wad of euros with you, you can sort of get away with it.” (in een lamborghini over de alpen.)
Toch vind ik de carrera GT een stuk mooier klinken..
Super zet van Porsche. Dit wordt echt een topper.
Zoals in de video gezegd wordt, dit is het begin van een geheel nieuwe generatie supercars.
Wat verschrikkelijk vet dat Porsche zo’n inkijk geeft op de ontwikkeling van de 918! Ik vind dit heel interessant om te zien. Kan nu al niet wachten op de volgende video over 6 maanden. En ik hoop ook echt dat Porsche kan waarmaken wat ze beloven voor de CGT opvolger
Lijkt me een zeer gave wagen.
Wow, wat een geluid!, nice
Eindelijk nog eens een echte Porsche!
Ik heb nog een dik jaar de tijd om euromillions te winnen!Veel belovende auto!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).