Meer spyshots Ferrari F70 [Enzo opvolger]

Auteur: , 39 Reacties

Kijk eens aan! De lijnen van Ferrari's nieuwe supercar worden steeds duidelijker. De boel is nog wel een beetje ingepakt, maar we kunnen toch steeds beter zien hoe de opvolger van de Enzo eruit gaat zien.

Een Nederlandse Ferrari fan kwam dit ingepakte prototype tegen in Maranello en wist snel een foto te maken. We zien een enorm grote opening aan de voorzijde, maar als je beter kijkt dan zie je dat het een soort “opzetstuk” is om de echte vorm van de neus nog even geheim te houden.

Wel lijkt het erop dat de ‘F70’ qua styling wat weg zal hebben van de 458 en F12berlinetta, maar dat is natuurlijk geen hele grote verrassing. Ook verwachten we een ‘puntige’ neus net zoals de Enzo die had en dat is natuurlijk weer een leuke verwijzing naar een F1 auto.

Ook hebben voor de volledigheidshalve nog even twee wat oudere spyshots toegevoegd zodat jullie ook de zijkant en achterkant van deze nieuwe supercar kunnen bewonderen. Later dit jaar zal deze auto (als alles mee zit) onthuld worden. (bron: ferrarichat.com: evdzwet & Greg23)

Hieronder nog een video met wat informatie over het HY-KERS systeem dat zal worden gekoppeld aan de biturbo V12 die achterin komt te liggen. Naar verwachting krijgt de F70 zo’n 1.000 pk en AWD.

Klik!39 reacties

integralechubasco
voorspatbord heeft een radicale vorm… vraag me af wat daar onder zit. hopen dat gewicht ok zal zijn met zo’n joekel van een motor.. had liever gezien dat Ferrari de 6 liter niet overschreed in de jacht naar extra pk’s… lang geleden stonden ze vooral bekend om hun overvierkante motoren met relatief kleine inhoud… we shall see…
@integralechubasco: een 6.5 liter v12 is geen millimeter groter dan een 6 liter v12. Gewoon de boring (of slag) iets vergroten. Bovendien is elke nieuwe motor die ferrari maakt weer lichter als de vorige, dus maak je geen zorgen;)
dit is toch wel ff het betere werk vergeleken met een gt 86
@daniel0310: de vergelijking met een gt86 is er wel een van appels en peren.

Maar goed, het zal zeker een onwijs begeerlijk apparaat worden.
@Duell: reclame al gezien?
@RRenault: oh is het een GT86 een reclame in de vorm van een comment, die wordt bij mij geblokt. Gelukkig
@daniel0310: ja , want dat is echt wel te vergelijken…
@daniel0310: Geboortedatum October 3, 1997
Zegt genoeg.
@d15b2: ja… denk het ook
@d15b2: Sinds wanneer gaan we mensen op leeftijd afkraken? Het is geen FOK! hier hoor.
Lijkt wel een 90’s LeMans racer, zo met die achterkant. Prachtig! Lekker breed en laag.

Wat ik wel mis, en hier hoogstwaarschijnlijk niet op gaat komen is zo’n lekkere foute spoiler zoals bij de F40 en F50 het geval is… Dat staat mij bij van een ‘FX0’ :)
Ben benieuwd!

“Ook verwachten we een ‘puntige’ neus net zoals de Enzo die had en dat is natuurlijk weer een leuke verwijzing naar een F1 auto.”
Hopelijk wordt het dan geen verwijzing naar een F1 auto van 2012 met die vreemde knik:P
@notsobig: Hopelijk laten ze die puntige neus achterwege, dat is de grootste reden waarom ik de huidige Enzo zo lelijk vind. Het doet me altijd denken aan:
http://us.123rf.com/400wm/400/400/kjorgen/kjorgen0906/kjorgen090600047/4985504-een-zeldzame-olifantssnuit-aap-in-de-mangrove-kota-kinabalu.jpg
allesisrelatief via Android app
@babbaloerie: haha wat the f*ck is dat voor een dier!:P
@allesisrelatief:

Dat is een neusaap.
nog een eindelijk een uber ferrari maar ik hoop dat je nu niet meer moet uitgenodigd worden om er een te kunnen kopen!
@w817: jij gaat liever spontaan langs?
@autonieuwsvandestraatje: Tuurlijk, even een bakkie halen bij de Ferrari dealer, en dan op de koop toe de nieuwste supercar kopen. Ga nou niet doen alsof je dat nog nooit hebt meegemaakt.
Wordt vast en zeker een discutabel uiterlijk,ach zolang het maar functie heeft.
Het zou jammer zijn als deze F70 een met die van de 458 vergelijkbare voorkant krijgt, dat vind ik namelijk het lelijkste deel van de 458. Maar die techniek, wow! Daar wil ik straks na de officiële introductie al het fijne van weten.
Een beetje maserati mc12 achterkant.
@larsdbs9: ik hoop het! In mijn ogen de meest teslaagde achterkant van de afgelopen 30jaar
De grote ronde voorruit heeft wel iets van de P4. Het zou mooi zijn als ze iets terug gaan naar hun roots. Zoals de P4/5 wat een onwaarschijnlijk mooi project was.
Voor nu ziet hij er nog een beetje uit als een schele kikker met lipschotel, maar dan wel een aerodynamische kikker met v12…
http://www.hln.be/static/FOTO/pe/18/1/5/art_large_490655.jpg)
@ytrewq:
Niks mis mee:
http://www.m5board.com/vbulletin/attachments/gtboard-com-general-sportscars/124328d1294369058t-your-top-3-cars-money-no-object-ferrarip3.jpg

http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/200605/1966-ferrari-330-p3-one-o-1_800x0w.jpg

Overigens denk ik dan de nieuwe Ferrari inderdaad verwijzingen zal krijgen naar auto’s als de P3.
@macready: daar zeg je me wat! Heel goed gezien dat deze nieuwe ferrari hier als testmodel heel veel weg heeft van dit historische topmodel!
@ytrewq: mooie walvis haai.
Blijft een vete tussen tussen Ferrari en Lamborghini he.Aventador 700PK dan moet Ferrari 900zoveel(tegen 1000,ik zeg dat het 950 wordt).
Als hij maar niet wordt verslagen door de McLaren
Ik ben heel benieuwd hoeveel miljonairs deze pracht bak tegen een boom parkeren..1000pk is niet niks.
@pikes83: Valt wel mee… een Veyron SS heeft 1.200 pk en daar gebeuren toch niet te veel crashes mee. Nu is het ook dat een Bugatti enorm eenvoudig te besturen is, een Ferrari vereist iets meer vaardigheden denk ik.
Mijn dag kan niet meer stuk, heb net het stuk over de nieuwe McLaren F1 gelezen en nu de nieuwe Ferrari Enzo F70. Laat deze auto’s maar zsm komen.
@agera: Please een mooie achterkant voor de Enzo opvolger geen slap aftreksel a la Berlinetta F12.
Brandblusinstallatie zal er toch wel standaard in zitten?
Gisteren nog in Maranello geweest, lekker een half uur in een California gereden, terwijl ik net 2 weken in een bezit ben van een rijbewijs. Maar dit ingepakte monster niet gezien. Maar ik heb wel een naakte f12 berlinetta gespot, en toen we naar huis reden, op de wegen rond maranello 2x de nieuwe Quattroporte gespot, die was overigens wel compleet gecamoufleerd. Had gehoopt dat ik de f70 had gezien, maar helaas
Wat word dit een vette bak zeg, dat kan niet amders. Dit word mijn. Nieuwe favo auto.
@macready
Het zou prachtig zijn als dat zou gebeuren! De f70 zou mooier zijn als de voorkant tussen de lichten iets lager was geweest, zoals bij de p3. Maar ik denkt niet dat dat gebeurt, en ik zou het jammer vinden als hij er komt zoals hij er nu uitziet (vooral de voorkant)

@pikes83
Bedankt!
Beter komt lamborghini dan ook met een enzo killer zoeits als de aventador sv

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).