Mensen, dit is geen flitspaal!

Auteur: , 10 Reacties

Heb jij 'm al gezien? En heb jij ons al een bezorgd mailtje gestuurd? Tientallen mailtjes in onze tipbox van bezoekers die zich afvragen of we hier met een nieuw type flitspaal te maken hebben.

Het antwoord is dus “Nee”. Het zijn camera’s van Rijkswaterstaat die de verkeerssituatie monitoren. Momenteel staan op zo’n 44 locaties in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland van deze flitskastlook-a-likes. Rijkswaterstaat voert momenteel een groot onderzoek uit waarmee inzicht moet worden verkregen in ontwikkelingen en trends voor het vrachtverkeer op autosnelwegen. Van bermkassa’s is dus geen sprake.

Bij voorkeur dus geen gevaarlijke situaties veroorzaken door vol in de ankers te gaan wanneer je zo’n camera ziet staan.

Flits? Nope.10 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
En dan toch dezelfde types neerzetten als flitspalen, kassa!
@fedmas: Ja of nu vlak erachter een flitser opstellen….
In ieder geval goed om te lezen dat men tijdens het autorijden nog wel oplet ;)
@ardonjr:

Valt aardig mee denk ik. Rijd elke dag op de A4, 26.7 staat aan beide kanten opgesteld. Zie voor me mensen toch met ruim 140 er voorbij knallen. Geef ze toch altijd even een seintje en vervolgens zie je overal remlichten verschijnen.

Reed er ook altijd netjes met 100 voorbij…
@berkay: Dit is op Flitsservice al wel een tijdje actief. Recentelijk zelf nog foto’s van de opstelling geupload.

http://www.flitsservice.nl/phpBB/post2946149.html#p2946149
Of zou dit een advertorial van rijkswaterstaat zijn, om toch boetes te innen?
Wij lijken net apen. Als er iets nieuws in het hok gegooid wordt dan moeten ze ook altijd eerst ff snuffelen wat het is…
Ze stonden ook op de ringweg amsterdam bij t viaduck de ijtunnel in en afslag volendam. Zat m al te knijpen want was er al een keer met een aardig gangetje langsgetuft voor dat ik ze zag. Maar hopen dat het echt niks was. Ze zijn daar nu weg hebben er een week gestaan geloof ik.
Ik vroeg me al af waarom overal op onbeduidende plaatsen wagens stonden. In het gras langs de weg, op plateaus van rotondes, enz.
Volgens mij is dit gewoon een vies truukje van de overheid, eerste zetten ze deze dingen neer, dan gaan mensen zich afvragen of het flitspaal is, vervolgens zeggen ze dat het geen flitsplaat is, maar volgend jaar is het stiekem ineens wel een flitspaal.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).