Mercedes C-Klasse Coupé Black Edition van Prior Design

Auteur: , 23 Reacties

Hoezo, Mercedessen zijn er alleen om als taxi te dienen? Deze C-Coupé Black Edition bezorgt je een snel ritje, en jij mag kiezen of je 'm deelt of niet.

156 pk heeft deze rode kers op de beursvloer van Essen, maar helemaal nieuw is hij niet meer. Sinds september vorig jaar heeft hij al 10.200 kilometer gereden. Het is ook zo moeilijk om ‘m te laten staan. Zeker nu Prior de handjes uit de mouwen heeft gestoken en de vrucht heeft voorzien van het welbekende aerodynamica pakket, sportuitlaat en kekke velgen.

Het pakket, ofwel de Black Edition Body Kit, komt niet goedkoop. 8.990 euro moet deze kosten, en dan ben je er nog niet. De 20 inch velgen kosten maar liefst 2.790 euro. Dan valt de uitlaat voor 1.299 euro weer mee. Natuurlijk wil je dan ook de KW schroefset om het hele zaakje te verhogen en te verlagen (handig voor de drempels in je buurt) en een setje lekkere leren zetels. Respectievelijk 1.399 en 2.699 euro erbij, alstublieft.

17.177 euro totaal, en dat bovenop de aanschafprijs van zo’n 40 mille… Da’s wel even slikken, maar je krijgt er wel iets moois voor terug. Kinnetje, rokje met flinke gaten en sideskirts met luchtgaten voor de achterremmen maken dit tot een echt lekkere bak. Toefje slagroom erop en hij is om op te vreten.23 reacties

Worden deze dingen uberhaupt wel verkocht?
@The360box: Volvo doet het standaard al met de S60, sportpakket met uitlaat aan beide zijden en diffuser bij slechts 150pk. Ik zie ze regelmatig rijden onder de leaserijders.
Ik snap de prijslijst niet
156pk, valt dus nog onder de 14% bijtelling?
@alcantara: hybride met standaard trapperTs
Niet zo’n tijdloos design als de A5 maar begin de c coupe steeds meer te waarderen. Zeker zo!
Wat een brute bak zeg..
Het ziet er wel leuk uit, maar als je iemand vrolijk denkt te maken en hij hoort een pruttelende viercilinder dan is het uit met de pret… Qua geluid dan.
Volgens mij izzie rood…..
Dat is niet verkeerd!
156 pk: all show, and no go.
156pk? heb je je niet nog eens vergist @maru ?
@4991: Nee, deze keer moet het kloppen. Kijk maar naar het begeleidend briefje in de gallery. De motor is niet getuned, alleen het uiterlijk. Het aantal pk’s valt dus tegen, maar het is nog altijd meer dan in mijn oude barrel. :)
Nog meer plastic dan op de af-fabriek black series?
Aber.. aber das ist onmöglich!
Mooi hoor, en dan poep gereden worden door de eerst de beste Kia.
@norge: poep worden gereden maar wel met ogen dicht.
Orginele is mooier die gele (goude)
Ik heb ooit eens een prior design E93 3-serie gezien. Die had een bodykit van een M3, en die was al even kansloos als deze “Black Series”.
156 pk is echt een lachertje, als je dan toch een wannabe Black Series wilt pak dan tenminste een C63 AMG.
@crackdavid: Of gooi er een paar turbo’s op zodat hij nog een leuk fluitsignaal afgeeft…
Het gewone AMG-pakket zou volstaan voor mij. Aan het eerste beste stoplicht sta je voor gek met je 156pk en dergelijk uiterlijk.
Liever een oude AMG voor €60k.
@Pieter-Jan Catteeuw: Ik weet niet welke je bedoelt maar voor 60k heb je over het algemeen een topkwaliteit AMG uit de vorige eeuw.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).