Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake onthuld [video]

Auteur: , 31 Reacties

Foutje, bedankt! Dankzij een onoplettend persoon bij Mercedes kunnen we nu alvast genieten van de eerst beelden van de AMG uitvoering van de nieuwe CLS Shooting Brake. In een (onbedoeld) vrijgegeven video is dit model van AMG alvast van alle kanten te bekijken.

Dat er een AMG-uitvoering van de CLS SB zou komen was geen geheim, Mercedes liet zelfs een gecamoufleerd exemplaar rondcrossen op Goodwood dit weekend. Toch hadden ze bij Mercedes waarschijnlijk liever gehad dat de video die je hieronder ziet nog even geheim was gebleven.

De video waarin deze 525 pk sterke CLS63 Shooting Brake te zien is werd namelijk al snel weer offline gehaald door Mercedes en vervangen door een AMG-loze versie. Maar gelukkig voor ons vergeet het internet niks en dus kunnen we alsnog zien hoe deze auto er precies uit gaat zien. Enjoy!

Mercedes CLS63 AMG Shooting Brake31 reacties

Nice, dit is zeker een lekkere wagen, AMG doet dingen toch net wat beter om van veel Mercedes modellen een extra pittige te maken!
Handige getaway car?
Ik vind het een zeer geslaagde auto qua looks
eco functie !!! pffff
Apart maar wel een gaaf! alleen dat hout snap ik dan weer niet in de kofferbak
@Diesel52:
Is vrij normaal in de uitvaart branche.
Snap dan weer niet het nut van een AMG versie.
Uitvaart stoet met 250?
Dju wat een lelijk ding, vooral die achterruit bah
@audilord: je vindt hem zeker te weinig op andere mercedessen lijken;)
Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik deze SB echt lelijk vind. En de AMG is toch geen verrassing? Zelfde prestaties en wat knip en plakwerk
Bruidje!
Gaat op de bank staan springen en schreeuwt “JAAAAA!!!!!”
Beauty is in the eye of the beholder, in mijn ogen is dit een prachtige auto. Oh oh oh wat een heerlijk stuk autobahn gereedschap, genot!!
Dat je notabene in een promotiefilmpje van AMG de start stop eco rommel gaat aan prijzen … echt 0 % van de kopers zal dat ook maar boeien
ECO & AMG… ik mis de link :D
Brullen met die V8, roken met die banden, verbranden die benzine gvd! :)
Lekker dingetje!
Weer van die lelijke Halfords letters op de voorschermen. Audi doet dat ook altijd, ziet er toch niet uit! Zal wel voor de Russen zijn.
Verder wel een vette bak.
@j00rs: gelukkig kost het precies 0 euro om ze eraf te laten halen=)
@j00rs: als jij Halfords leest waar V8 biturbo staat moet je toch even bij de opticien langs :)
Echt een plaatje!
Wat een magnifieke verschijning is dit zeg! Ohhh wat zou ik er graag één willen. Zeker schuin van achteren is het een plaatje.
@Pordon: Laten we een geldinzameling starten. Ik wil ‘m ook al te graag!
Voorspelbaar. Erg saai en jammer van de velgen!
Hij word elke dag mooier.
Gadverdamme wat een lelijke kots poep lijkwagen.. wie komt hier al die rotzooi opruimen wat zojuist uit mn mond en kont kwam?! Blergh!!!
Best fraaie bak, maar een XF-R station heeft toch iets meer stijl denk ik.
De mooiste auto voor dagelijks gebruik op de markt. Ik ben benieuwd of Audi de A7 ook tot een mooie avant kan omtoveren zonder dat het op een A6 avant lijkt (we kunnen ons de Bora Variant nog herinneren, flink duurder dan de Golf variant maar precies hetzelfde).
Wel lastig achteruit rijden lijkt me zo met die dikke C pilaren. Klein kofferbakklepje etc
Geen dank hoor dat een gast van autoblog fftjes bij mij heeft gekeken,maar MercedesTV is er zelf mee uitgekomen met de beelden dus jullie beschrijving is bullshit
Mijn nieuwe droomauto!!! Vrij praktisch, lekker snel, oogstrelend mooi. Nu nog een ton bij elkaar schrapen, ik ben al gelukkig met een 350 CDI!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).