Mercedes ML63 AMG krijgt aandacht van TopCar

Auteur: , 24 Reacties

Nieuwe 911 digitaal kietelen? Check. Allerhande Panamera's vernaggelen? Ook check. De nieuwe ML63 AMG door de mangelmolen trekken? Jep, ook dat is reeds gedaan door de Russen van TopCar.

Helaas, indien u op de markt bent voor serieuze uiterlijke aanpassingen voor de nieuwe ML, dan moet er nog even gewacht worden. Dit AMG-powerhouse is namelijk nog niet op de markt, maar TopCar heeft de persfoto’s alvast getuned met photoshop. Dat geeft een indruk van hoe de nieuwe bodykit eruit komt te zien.

En die nieuwe bodykit bestaat uit verse bumpers met iets te grote koelgaten en LED’jes, spatbordverbreders, zijskirts, hompen plastic carbonfiber op de portieren, een achterbumper met diffusergeweld en natuurlijk nóg meer openingen. De 5.5-liter V8 met standaard 525 pk wordt gewoon met rust gelaten. En, verbetering?24 reacties

Mooie wielen !! :)
Nee vind ik niet echt mooi .
Dit is echt lelijk
Ziet er best wel cool uit maar zoals altijd blijf ik wachten op de officiele foto’s. Ben benieuwd naar het vermogen/ uiterlijk.
@amg77: oh sorry dacht dat topcar nog zou sleutelen asn het vermogen :P
Het is wachten op de Tuner die de achterkant (en dan vooral die Ssang Yong achterlichten) is wat mooier maakt. Verder vind ik hem wel aardig. De wielen not so much.
ik vind eigenlijk wel oke, net als hun 911,gedurft maar ook wel geslaagd, ik zou er mijn geld aan uitgeven moest ik het soort persoon zijn die uiterlijk vn een wagen erg belangrijk vind, ik zou persoonlijk nooit geld uitgeven voor een mooier auto, wel voor een snellere ofg een betere wegligging te krijgen
Niet slecht. Opvallen zonder dat het een ASMA uitstraling heeft.
Ik vind het best wel geslaagd. Ik ben geen voorstander van de nieuwe styling, maar het kan ermee door.

@e34m5touring ik ben het met je eens omtrent de achterlichten!
iets te fel? zou meer black series zijn
In dit segment is Mercedes gewoon baas, je hebt ruime keuze aanbod. Voor ieder zijn eigen SUV/terreinwagen, je hebt keuze uit de G, GL, ML en de GLK.
op deze plaatjes ziet hij er nog veel oké uit. In het echt een lelijk apparaat. Hoe haalt Mercedes het in godsnaam in zijn hoofd om zo’n lelijk ontwerp door te laten… Van de voorkant lijk thet wel het kleine broertje van de GLK.
proleten bak ..
het uber handtasje voor goud-dragers en gel-hoofden ..

het laagste van het laagste dus ..
+1 als je de eerste keer per/ongeluk TopGear las…
Netjes maar wel ff wennen die koplampen
Verbetering ? Nou nee ,ga liever voor een “normale” zolang daarvan sprake kan zijn bij een suf.
Nu zie ik pas goed heo verneukt de ML is na zijn ‘facelift’. die hele achterkant is lelijk
@The360box: Facelift? Hans Anders heeft deze maand veel aanbiedingen! ga eens lang zou ik zeggen..
@lamborgfan: Al met al is hij niet veel veranderd, anway, de achterkant vind ik te lang en laag waardoor het meer op een Gl lijkt dan een ietwat kleinere Ml, die was stoer en robuust.
Zijn gewoon slechte tekeningen waar je eigenlijk geen zinnige mening over kan geven, ze kunnen beter een mooie 3d tekening maken. Vind de facelift wel een opknapper, onlangs een paar zien rijden en ziet er erg goed uit. Ben eerder benieuwd naar de originele ML 63? AMG
Het enige wat ik nog redelijk mooi vind zijn die velgen…
Voor de rest zou ik gewoon de “oude” Ml63 kopen… Ik vond die mooier…
Nee,gewoon niet.
Nee ook zo is die niet mooi:(
er is een marketingwet die verteld ons dat je beter de eerste dan de beste kunt zijn maar dit.. hmm, iets te druk lijnenspel en de velgen passen niet, voor de rest best OK, in verhouding dan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).