Mercedes SL63 AMG ben jij het?

Auteur: , 9 Reacties

De nieuwe SL is nog maar net op ons netvlies geland en we moeten ons al voor gaan bereiden op de versie die de veredelaars van AMG voor ons in petto hebben, zo lijkt het.

Dikke wielen, een andere achterbumper, vette uitlaatpijpen en het lijkt alsof wielkasten licht uitgeklopt zijn: dit moet haast wel de SL63 AMG zijn die ze op de Nürburgring aan het testen zijn. Ook niet onbelangrijk: er zit een setje sportstoelen in, en dat zagen we niet bij de mules van het “normale” model SL.

Één van de twee mules die Jerrik fotografeerde en op Autojunk zette is in ieder geval voorzien van een rolkooi, maar we gaan er vanuit dat dat puur voor de veiligheid van de testcoureur is en dat we hier nog niet naar een mule van de Black Series kijken. Daar is het immers nog een beetje vroeg voor.

Sacha is in ieder geval al aan het duimen dat de AMG snel klaar is want hij wil eigenlijk niet meer in een niet-AMG gezien worden, ook niet tijdens het opnemen van video’s. Voornaamste reden: hij mag daar geen bier in drinken. Wanneer we de SL63 precies mogen verwachten is echter nog even de vraag, Mercedes heeft daar nog geen concrete uitspraken over gedaan, om de aandacht niet teveel af te leiden van de SL voor de gewone man waarschijnlijk.9 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Mercedes is altijd wel snel met hun AMG modellen. 5.5 Liter BiTurbo dus? Anyway, Ik moet nog steeds wennen aan het uiterlijk van dit beestje.
Nee ben t niet maar wil t wel graag zijn!
Meh. Doe mij het vorige model maar.
Het wordt balen met deze auto dat AMG nooit de koplampen, achterlichten en spiegels veranderd (behalve donkerder glas ervoor), dat zijn juist voor mij de grootste missers op deze SL. Ik hoop ook niet dat ze hetzelfde trucje uithalen als ddat bij de ML63, dat de achterbumper ineens een omgekeerde voorbumper met inlaten lijkt te zijn….
SL voor de gewone man, alsof rijden in een ‘gewone’ SL zo’n straf is.
@Hupke: :D
*Wacht op de Black Series*
Sorry, deze foto’s zijn van Mart; mijn neefje, met wie is samen spot/fotografeer. Ik heb ze alleen geüpload. Kan dit misschien in het stukje nog veranderd worden? Verder er leuk om het atiekel te zien.

Bij voorbaat bedankt,

Jerrik.
@jerrik: *artikel

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).