Met je Macnarati naar de McDonalds

Auteur: , 71 Reacties

Het personaliseren van autobadges gaat nog eens heel groot worden in Nederland.

Je zou denken dat deze asociaal geparkeerde GranTurismo wellicht toebehoort aan de vestigingsmanager van de Mac in Veghel. Of aan een gefortuneerde Maserati-rjder met hamburgerverslavingsproblemen. Dan klinkt het nog enigszins logisch om je Maserati om te dopen tot ‘Macnarati’, en vooraan op de parkeerplaats twee plekken bezet te houden.

Volgens uploader @bash is de badge swap echter gedaan door iemand van motorkledingmerk Macna. Klinkt logisch. Maar zou diegene er ooit aan hebben gedacht hoe relevant de typenaam zou zijn als er met de Drietand even wat fastfood gescoord zou worden bij Mickey D’s? Groter beeld op Autojunkfood.71 reacties

Lomp
Ik zag m laatst ook al rijden in Veghel! pic.twitter.com/Q0eIQNtX
best wel ironisch
Heeft ie de drietand ook omgedraaid? Heb je helemaal het McD logo…
@Svenska_Aeroplan_AB: speciaal aangepaste cup-houder voor de milkshake
@ de voorkant staat een grote gele M in de grill
Prachtige wagen maar om zo te parkeren ben je wel echt een hufter.
Ik hoop dat iemand zijn auto er achter zet zodat hij niet weg kan ;)
@bofkont: Kruip terug in je grot… dubbelparkeren is achterlijk, ongeacht of het een Maserati is of niet… je achter die auto zetten om hem te blokken is al even achterlijk en kinderachtig, daarenboven bereik je er niets mee…
@xilver: lezen broekje, ik zeg toch ook niet dat ik mijn eigen auto er achter zet ;)
@bofkont: Hopen dat iemand anders het doet is eigenlijk nog laffer… want zo riskeer je zelf niets…
@bofkont:
Dan wordt jij weggesleept.
Hij staat nl op zijn eigen terrein.
@desjonnies: zijn eigen terrein? Als ik het artikel goes begrijp is de eigenaar van deze Maserati géén eigenaar van deze McDonalds vestiging.
@desjonnies: Lezen, ik zeg toch ook niet dat ik mijn auto er achter zet, ben ik veel te zuinig op ;)
Ik maak mij ook schuldig aan een logo aanpassing ;o)
http://www.mijnalbum.nl/Foto-VA3Z3QBN-D.jpg
@sonett: Ik zou er dan persoonlijk nog even het woord MAN achter plakken………….. krijg je helemaal een leuke
Niet meer dan logisch om zo te parkeren met een kostbare bak.
Als je 55k neer moet leggen aan bpm mag je imo ook wat meer privileges verwachten op de weg dan de gemiddelde Golf. En parkeren is ook meteen één van de nadelen met zo’n wagen, want overal zijn er van die klootviolen in boodschappenwagens die lomp de deur openzwaaien als ze uitstappen.
@alcantara: kijk, iemand die het snapt! Heb het 2x gehad bij m\’n volvo, ja nee sorry maarre… Nee niks sorry, kijken met je dikke horkenkop… Btw zonde van die italiaanse bolide die logoverneuqerij…
@alcantara: hahahahaha \”Niet meer dan logisch om zo te parkeren met een kostbare bak.
Als je 55k neer moet leggen aan bpm mag je imo ook wat meer privileges verwachten op de weg dan de gemiddelde Golf.\” Hahahahaha.

Sorry, mijn week is weer goed. Hoe triest is dit. Ik heb mijn reet laten waxen van de week. Dus mijn reet is duurder dan die van oma. Opzouten oma achterin de bus is nog wel plek, deze twee stoelen zijn van mij.
@lariekoek: euh… Er zijn dingen die je soms niet moet delen… Monkey butt!!! :-)…
@lariekoek: Die gewaxte reet van jou is totaal niet vergelijkbaar. Het gaat mij om het feit dat voor het rijden van zo’n dure wagen een gigantische hoeveelheid aan bpm afstaat aan de staat, derhalve vind ik dat je daar ook wel iets meer voor terug mag verwachten (of zelf nemen) dan een ander die nog niet 1/10 deel betaalt aan belasting voor het rijden over dezelfde wegen.
@alcantara: OMG wat een geneuzel! -1!
@bofkont: Typisch een reactie van iemand die zelf in een matige auto rijdt en daarom anderen een leuke auto misgunt.
@alcantara: precies, pauperlosers moeten gewoon aan de kant voor dikke bakken.
@flippert: zomaar even een reply op de stroom aan berichten, weten jullie hoe fijn het is om een auto te hebben die subtiele looks heeft en een beest van een 5 cilinder? Niks pauperauto, en iedereen laat je verbaasd achter bij het stoplicht! Owja hij is geel, naja beetje subtiel dan…
@flippert: jij hebt zelf net rijbewijs toch? Haha maar ben t met je eens. Mensen met dure auto\’s (en niet dat gezeur ja me golf 3 is voor mij al heel duur) mogen wel wat meer ruimte hebben. Ik ga ook extra plek afdwingen met mijn nieuwe benzzzzz
@alcantara: Eh pardon?
Als je goed leest zeg ik dat het juist een prachtige wagen is :) Maar uiteraard een Slk met 193pk is maar een matige auto ;)
@alcantara: Maar wat voor supersonisch rij je zelf dan?
@bofkont: 120d, heb nergens gezegd dat mijn wagen supersonisch is. Maar ik heb respect voor dikke bakken en maak daar graag ruimte voor, in tegenstelling tot linksklevende pauperwagens die ik het liefst van de weg zou drukken.
@alcantara: Ik maak ruimte voor iedereen die er langs wil, ook voor een alt, want ik ben absoluut geen hardrijder.
Maar zo parkeren gaat gewoon nergens over.
@alcantara: Triest man, dus als je meer BPM betaald heb je meer rechten. Dan ben ik benieuwd wat mensen die meer inkomensbelasting betalen dan jij mogen. In je voortuin schijten, je vriendin afwerken, voorkruipen bij de rij in de kassa. Ga toch weg met je onzin man. Als je denkt twee plekken te mogen gebruiken spoor je niet en verdien je het om dikke krassen te krijgen. Ik zou mijn auto er moeiteloos tegenaan zetten! (en nee ik heb echt geen oud barrel)
@911GT2: Als je denkt twee plekken te mogen gebruiken spoor je niet en verdien je het om dikke krassen te krijgen. Ik zou mijn auto er moeiteloos tegenaan zetten!


Triest man…………
@E34M5Touring: Waarom heeft iemand met een dure auto recht op meer plekken dan? Het is gewoon hufterig gedrag. Geeft precies aan wat er aan de hand is in Nederland. Ikke eerst en de rest kan de pleuris krijgen.
@911GT2: Ik zeg niet dat je met een dure auto meer rechten hebt. Ik begrijp alleen best waarom mensen zo parkeren. Want als je zo parkeert ben je asociaal, maar als je je deur er tegen aan gooit en gauw wegrijdt ben je een held?
@911GT2: Mijn broertje kan ongeveer elke maand 3-4 deuken uit z’n deuren laten halen. Dat doe je geen jaar lang….. Na 2x ga je gewoon zo parkeren. Ik parkeer altijd zo strak mogelijk in het vak. Dus met zoveel mogelijk ruimte links en rechts zodat men mij niet raakt met de deur. Helaas kijken bijv jonge kinderen nergens naar. Die mieteren die deuren open en stappen in. Heb mijn Alfa 2dgn na ontvangst al weer naar de uitdeuker kunnen brengen. Daar wordt je gauw zat van hoor. Ik heb een vrouwtje in een Suzuki Swift naast me gehad die de deur tegen mijn auto aangooide terwijl ik erin zat. Die ontkende gewoon alles, zelfs toen ik uit de auto stapte. Heb de Politie erbij gehaald, weet je wat hun reactie was? Ja meneer, heel vervelend maar het is haar woord tegen het uwe. Dit moet u dus onder mekaar met de verzekering oplossen. Weer 65,- ex om de deuk eruit te laten halen.
@E34M5Touring: Misschien een idee om te accepteren dat de auto waar je mee naar de Mac gaat slachtoffer kan worden van kinderen? Of de wat rustigere plaatsen op de parkeerplaats opzoeken. Ik hou zelf ook niet van parkeerdeuken. Maar ik weet dat als ik op zaterdagmorgen net als 80% van de buurt naar de lokale AH ga dat de kans op deukjes groter is dan op dinsdagmiddag. Als je dat vervelend vind moet je dus op dinsdag gaan of een andere plek zoeken, maar je hebt niet het recht om twee plaatsen te nemen!
@911GT2: Misschien een idee om gewoon op te passen wat je doet. En je kids gewoon fatsoenlijk op te voeden. Of netjes een briefje achter te laten met een excuus en telefoonnummer om alles gewoon netjes te regelen. Want iedereen is verzekerd en van 65,- gaat je premie echt niet omhoog hoor. Tijdens mijn schooltijd rijdt er bij de AH in Driebergen een vrouw met een Golf3 de hoek van mijn voorbumper dr af. Die is dus gewoon weggereden. Gelukkig heeft de man van de Viskraam (locals weten, die stond voor de AH parkeerplaats op martkdagen) alles gezien, dus ook dat de vrouw nog gekeken heeft naar de schade en daarna gewoon wegreed. Die heeft alle gegevens opgeschreven (kleur merk en kenteken) en mij dit achter de ruitenwisser gedaan met zijn contactgegevens. Daarmee naar de Politie gegaan en via die weg uiteindelijk (5mnd geduurt) mijn geld gekregen. Maar nu snap ik wat ik verkeerd deed, ik had dit natuurlijk moeten incalculeren en ergens buiten het dorp moeten gaan staan…….
@E34M5Touring: Dat zeg ik niet. Het een geeft geen recht op het ander dat zeg ik. Je kan niet jezelf twee plekken toewijzen omdat in het verleden iemand eens tegen je auto is gereden. Dat doorrijden praat ik natuurlijk ook niet goed, evenmin als een deur openkwakken tegen de jouwe. Maar mensen die dat doen zijn wel net zo aso als de mensen die twee vakken pakken. Oorzaak gevolg, dat snap ik. Maar wel eens aan gedacht dat door deze actie iemand met zijn gezin een net te strak plekkie moet kiezen en jouw lak beschadigt… Maar de Maserati is idd ‘schoon’ gebleven. Is dat wat je wil?
@911GT2: In dat geval heb je een punt. Toch heb ik sinds de BMW letterlijk al een paar duizend eu aan lakschade en deuken dr uit moeten halen. Zo veel dat ik over ben gegaan op All Risk verzekering voor beide auto’s. Het interesseert mensen geen reet. En in het geval van de BMW is het gewoon superkut. Ik doe mijn stinkende best en pomp flink geld in die auto om hem strak, netjes en origineel te houden. En een ander beukt er dan voor een godsvermogen aan schade in. Daar ga je soms wel iets asocialer van parkeren. Nogmaals, ergens ben ik het wel met je eens. Misschien is mijn blik vertroebelt door alle gezeik. Maar steeds maar weer terugkomen bij een poffertjespan, de lol gaat er snel vanaf. Zelfs toen ze hem probeerden te stelen en dat niet lukte vonden de dieven dat een diepe kras van voorspatbord tot achterklep er wel bij kon. Ben het gewoon zat steeds maar te moeten betalen voor andermans fratsen en me dan ook nog daar maar op moet aanpassen. Want dat is het risico tegenwoordig blijkt wel.
Schop je toch een deuk in die Swift? Daarna keihard ontkennen.
@sir_smokalot: Alsof dat zin heeft. Met mijn geluk ziet iemand dat net weer en kan ik daar ook nog voor betalen. Ik had stille hoop dat ze dr fout wel zou toegeven toen de Politie erbij kwam, maar ze hield voet bij stuk. Vrouwtje van in de 50 denk ik. Daar verwacht je toch iets meer van.
Welnee, die ouderen zijn het ergst. Stelen als raven en ontzettend onbeschoft :)
Ik zou ‘m ook zo ruim parkeren, want er zijn altijd van die hufters die strak naast je parkeren en hun deur opensmijten waardoor ze jouw plaatwerk vernielen.
@Klassiekerrally: prima en best begrijpelijk maar dan moet je wel een beetje stijl hebben en degene die verhaal komt halen, een happy-meal cadeau doen
@w0o0dy: Omdat hij géén deuken in m’n auto heeft gemaakt? Hmm… Dacht het niet! ;-)
@Klassiekerrally: Als je dat wil prima dan zet je je auto aan het eind van de parkeerplaats waar niemand staat, daar kun je hem dan aan 1 kant tegen een bosje aanzetten en de andere kant blijft wel vrij omdat toch iedereen te lui is om ver te lopen. Dan staat je BPM fabriekje toch veilig zonder anderen te hinderen!
@911GT2: Geweldig, dus ik moet maar verderop gaan staan omdat mensen hun deur niet normaal open en dicht kunnen doen. Hahahahaha wat een bullcrap man. Alleen maar omdat er zoveel klootviolen zijn die het geen reet jeukt of ze jouw auto beschadigen of niet. GAuw de kids in de auto en doen alsof je neus bloedt…..
@E34M5Touring: Nogmaals niemand zit te wachten op putten in zijn deuren, maar als iedereen nou twee plaatsen gaat nemen wat denk je dat er dan gebeurd?
@911GT2: NIemand meer parkeerdeuken van een ander!
@E34M5Touring: ja en de helft van de parkeerplekken wijsneus.
@911GT2: Ben het met je eens. Ruim parkeren op een ‘natuurlijke’ wijze zoals vlak langs struiken of een muur (moet je natuurlijk wel goed kunnen parkeren, anders werkt het averechts) is een goede optie waar ook nog eens niemand last van heeft.
Overigens: Het op die manier parkeren staat volledig los van de hoeveelheid afgedragen BPM of de waarde van de auto. Als er weer eens zo’n klojo is die een deuk in de Morris heeft gemaakt, baal ik ook gigantisch.
@Klassiekerrally: Dat dus. Iedereen baalt van deuken, maar iedereen baalt net zo hard van een hufter die twee plekken inneemt waardoor jij niets hebt.
parkeren is ook een kunst
Met een beetje wringen kun je trouwens nog gerust links ervan parkeren!
Misschien stonden de auto’s naast hem verkeerd en heeft hij hem gewoon in de beschikbare ruimte gefrot.
@Hubert: Ja inderdaad, of misschien heeft iemand stiekem snel nieuwe parkeervakken getekend terwijl de eigenaar een hamburger aan het halen was.
In Vlaanderen zijn dergelijke dingen vooral populair bij de gekleurde medemens in de betere Duitse automobiel
Ken de eigenaar, hij komt uit veghel. De naam heeft volgens mij iets met z\’n bedrijf te maken….
@littleturbo96: scherp ;)
Eigenaar heeft een bedrijf tegenover mijn huis. Verkoopt motorsport accessoires en -kleding. Macna is een van de merken die er verkocht worden, dus vandaar.

Die Maserati kom je trouwens overal tegen in Veghel haha!
@littleturbo96:
Woont hij nu in Veghel? Ik heb er een aantal jaren geleden gewerkt en toen woonde hij nog in Schijndel?
@jurgenverhagen:
Dus jij woont op de A50? ;)
@racertje: naast haha. En ja hij woont in Veghel!
I.p.v een aarsgewei heeft mijn sgatje – Quincy – zulk soort letters op haar onderrug. Te ernstig gewoon.
Ik zag eens een auto met deze deur sticker: Duiz en Delf reclamebureau. En achterop een kleine sticker: 1011 reclame. Vond ik wel leuk, die zinspeling.
Vetklepauto geparkeerd door een vetklep die veel ruimte nodig heeft als hij uit wil stappen.Alle vetkleppen parkeren op deze manier heb ik gezien.
Haha wat is het probleem? Doen wij ook hoor.. en ons spotten ze niet! :p
@zender: oh wacht. Had het artikel niet gelezen.
Als je met zo’n auto je zaken diners bij de Mac gaat houden heeft je zaak of 2 weken. Dus binnenkort in de veiling een Macnarati.
@mashell:
of je bent gewoon een succesvolle ondernemer die het niet te hoog in de bol heeft;)
Ik kan het wel waarderen, iemand die gewoon zichzelf blijft
deze maserati rijder heeft volkomen gelijk
tja een beetje jammer dit

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).