Mijlpaal! Benzine kost meer dan 1,80 per liter

Auteur: , 133 Reacties

Hiep, hiep, hoera! Hiep, hiep, hoera! We hebben een nieuw record bereikt! De gemiddelde landelijke adviesprijs van een liter Euro95 ligt sinds vandaag boven de 1 euro en 80 cent. De prijs ligt om precies te zijn op 1,801 euro voor een liter.

UnitedConsumers heeft het gemiddelde genomen van de landelijke adviesprijs van de vijf grote oliemaatschappijen en toen kwamen ze tot deze nieuwe recordprijs. Er zullen dus ongetwijfeld tankstations zijn waar je minder betaald voor een liter benzine, maar er zijn ook de nodige tankstations waar je meer per liter moet betalen. Wat is het hoogste bedrag per liter dat jij onlangs bent tegengekomen?

De oorzaak van de almaar stijgende benzineprijs zou de onrust over Syrië en Iran zijn en het lijkt er dan ook niet op dat de prijzen snel zullen dalen. (via: nos.nl)

Hoe duur zou de benzine nog worden dit jaar?133 reacties

Ongelofelijk, stelletje afzetters!
Leuke dame trouwens ;)
baap via Android app
@syliaca: Veel te oud voor jou!! Mag je nog niet naar kijken jochie!!
@baap: +1
@baap: Da’s meer mijn leeftijd :D
@baap: ik wel hoor kneusje..
@syliaca: je bent rond de 16…. gaan we ons nu op de teentjes getrapt voelen
@baap: wie zegt dat dit een leuke dame is, kan ook een ladyboy uit thailand zijn, en dan snap ik dat jij hetwat vind aangezien oudere mannen meer van dat soort dingen zijn, succes;)
@syliaca:

Totdat je der kop ziet. :D
@bempi: haha ;)
€2,- Here we come!
@vale46: Dat zal inderdaad niet lang meer duren xD
@vale46: ik gok 2.10 rond de zomer vakantie!
Wel een lekker wijf als topic foto.
€1.801 dat is niet normaal het gaat zowiezo wel naar de €2.00 dit jaar
(denk ik)
Sjongejonge geluikig heb ik een lpg al word dat ook steeds groter
james125 via Android app
Als de overheid nu gewoon de accijns verlaagt!!!
@james125: Tja, als ik nu gewoon de loterij won..
the-budel-guy via iPhone app
@syliaca: denk dat die kans groter is
@the-budel-guy: haha inderdaad xD
@james125: en de belastingen nog verder verhoogt? Dure brandstof kun je mee leven, minder pret ritjes, meer fietsen, de trein eens proberen. Hogere inkomstenbelasting of BTW zijn onontkoombaar.
@mashell: En boetes, bpm, accijns op alcohol, sigaretten nderdaad, en rechtstreeks naar Greece. Top man, ik voel me ook echt top als deze percentages geef aan de staat.
@mashell: je bevindt zich op een auto-fielen-website. Alsof hier uberhaupt mensen gaan besparen aan plezier ritjes… ;-)
@mashell: Ik moet met de auto naar mijn werk..
@dutchcourage86: Ja jij en een miljoen anderen. Maar die milieuridders hier denken dat we maar plezier ritjes maken. De overheid gebruikt de automobilist als een melkkoe. BPM, Bijtelling, Brandstof accijns allemaal nutteloze taxen
Prijzen voor produkten zijn gebonden aan een economisch bepaalde elasticiteit…mooi gezegd….Anders gezegd: er bestaat óók voor benzine een prijs waarbij consumenten afhaken en de mobiliteit zichzelf beperkt. Nog anders gezegd: kutzooi….
@Megakix: maar die elastisiteit is zeer groot, en daar maakt de staat met plezier misbruik van.
Ze weten dat we bijna niet zonder kunnen aangezien alternatieven nog niet helemaal op punt staan(elektrisch etc)
blijkt nogmaals dat we veel te afhankelijk zijn van die olie… Alternatieven moeten stillaan overwogen worden…
Gisteren nog getankt voor 1,889 de liter wel Ultimate. Helaas vandaag weer 1,885 de liter. Legal robbery.
@E34M5Touring: WOW! Jij tankt bij een oplichter eerste klas!
@RRenault: euhh gewoon BP hoor. Zelfs de local pompen zitten al op 1,865
@E34M5Touring: pijnlijk.. Ik tank voor 1.71 maar dan 95. Best wel jammer dit nieuws, zeker als je net een benzineslurper hebt aangeschaft .. Ach ja
@jzaero: 1.69 in helmond.. Zal snel maar wat jerry cans vol tanken! Want de 330 gooit er zo een paar liter doorheen..
@dutchiehd: 2.8 6 inlijn is ook alles behalve zuinig, de 530 valt wel weer mee.
@jzaero: ja 2 dus straks de Camaro hier en de M5 nu. Ze halen de lol er wel uit zo hoor.
@E34M5Touring: Hahaha, straks 1 op 6 met die Camaro.. :lol:
@kaasboerin: Ja voor beide dus he! Die BMW doet ook 1 op 6 als alles meezit. Als je gaat peunen gaat ie naar 1 op 3.
Uit protest zouden we eigenlijk collectief 1 dag niet moeten tanken, benieuwd hoe de oliemaatschappijen hier op rekenen, helaas zal dit niet haalbaar zijn…
@ingloriousleon: ik kreeg zo’n doorstuur mail waarin stond dat iedereen ergens anders moest tanken dan bij Shell… Dan zouden ze vanzelf de prijzen omlaag moeten doen, wat weer prijzen concurrentie tot gevolg heeft… Nou ik wil het best proberen! Wie volgt??
@label89: Dat zijn misschien een duizendtal mensen die zo’n mail krijgen… Om echt effect te hebben met je met een grootschalige actie minstens 50% van de bevolking meekrijgen en dat is haast onmogelijk. Ook Shell weet dat en ze hebben dus niet te veel te vrezen. Een land met zo’n massa bevolking is gemakkelijk te regeren… simpelweg verdeel en heers toepassen en je kan, als overheid, alles doen en laten wat je wil.
@xilver: heb vanstraks wat gezien op NED3 over Facebook hoe grootschalig dit tegenwoordig is

dus sla je slag
@xilver: Shell is in de jaren 90 (correct me if i’m wrong) voor een aantal dagen genegeerd door automobilisten omdat Shell een afgedankt boorplatform wilde laten zinken. Het effect van de ban op het tanken voelde Shell goed dus werd het platform milieu vriendelijk afgebroken ipv laten zinken. Het kan dus wel!
@ThomasBol: Hoewel het volledig offtopic is en voor jou punt ook niets uitmaak: Shell heeft dat platform toen onder druk van publiek en Greenpeace in stukken afgevoerd, terwijl later (achteraf) uit onderzoek bleek dat af laten zinken veel beter was geweest voor het milieu. Zo kan dat gaan. Grappig he?
@civiced: Zijn punt is dat je met publieke druk al heel wat kan bereiken…
@ingloriousleon: … En de volgende dag moet dat weer ingehaald worden en tanken we dus dubbel zoveel… ;-)
@ingloriousleon:
De enige manier om een zo een dergelijke actie te laten slagen is dat er publiekelijk bekende personen aan worden gekoppeld. Zet het groots op, tv, internet, social media. En dan op x aantal data niet tanken, dan wel een bepaalde maatschappij links laten liggen.
@ingloriousleon:

Klopt, zou inderdaad goed zijn. Probleem is dat het simpelweg erg lastig is voor de consument..
@ingloriousleon: nee, de wegen blokkeren.. Dat raakt ze harder
Net nog V-Power getankt voor €1,75 per liter… Duurste dat ik gezien heb is €1,81 voor euro 95 bij een de Shell tussen Geldermalsen en Culemborg langs de A2…
Voor mijn gevoel nog maar pas geleden – tenminste ik herinner me het als de dag van gisteren – spraken de kranten over het doemscenario dat de benzineprijs op z’n top wel fl 2,50 kon gaan kosten. Ja guldens, dus omgerekend E 1,15. En nee, dat was niet in de jaren ’70, maar in 2000. De auto’s zijn wel zuiniger geworden.
Gaat Autoblog nu om elke centje een topic aanmaken met weer een benzine stijgen? Ik zie het nut hier niet meer van..
Wat doen we der aan? Niks dus. We blijven maar doorbetalen.
Wordt een beetje moe van jullie. :)
@marokkaanseheld: jah, je moet tog wat geld overhouden of nie?
@marokkaanseheld: We kunnen niet allemaal een @marokkaanseheld: zijn. De meeste hier zijn slechts stervelingen (net als ik hahahaha)!
Zolang de brandstofprijs blijft stijgen blijf ik beweren dat er van een economische crisis geen sprake kan zijn.
In 2009 kostte de benzine trouwens E 1,30.
Ik houd al eeuwen alles bij in m’n agenda.
@willemseles: Noem het een dagboek…
€1.801 voor een litertje E95 en daarvan gaat meen ik 59% naar de schatkist. Bij een tankbeurtje van 60 ltr a €108,06 gaat er dus €63,76 naar het rovershol Den Haag.
@mcdonald: 69% gaat direct naar de overheid.
Dat is echt niet normaal! Kan je niks beters, f*cking overheid?!
Toen ik 2 jaar geleden mijn rijbewijs haalde was 1,40 al duur.. En nu?
Zit nu op vakantie in Moskou…
30-33 roebel voor 98 (1 euro is 39.6 roebel).

Ik denk dat ik ipv vodka benzine meeneem…
Als de prijs zo blijft stijgen word het misschien €2,30 per liter. Als je vroeger had gezegd dat de prijs per liter €1,80 zou worden, dan zou je gigantisch uitgelagen worden. Word dit ook niet te gek?? En waar gaat het meerendeel heen? Naar de staatspot natuurlijk!!
Onrust in Syrië en Iran.. Kom op zeg! Als er onrust is tussen mij en m’n baas gaan de prijzen toch ook niet omhoog!
the-budel-guy via iPhone app
De prijs steeg omdat Frankrijk en groot-Brittannië geen olie van iran meer krijgt. Terwijl groot-Brittannië TOTAAL GEEN OLIE van Iran vraagt en Frankrijk een Minimale hoeveelheid. Een vat olie is nog goedkoper dan in het hoogtepunt van de crisis ergens tussen 2008/2010 en toch is de prijs nu hoger dan toen. Kortom allemaal bullshit om er aan te verdienen zowel de olie producenten en de staat. Maar lekker door rijden. Lekker blijven tanken. Zitten we voor september 2012 aan de 2 euro.
@the-budel-guy: Weet u dat zeker?
the-budel-guy via iPhone app
@kaasboerin: over welk deel van mijn reactie moet ik het zeker weten.
@the-budel-guy: Klopt idd. Een paar jaar geleden toen een litertje 1,50 koste was de olie vat prijs bijna $175,- .

De aprilfuture voor een vat ruwe olie sloot woensdag op de New York Mercantile Exchange op $106,28. Oftwel we worden idd enorm genaaid.

Blijf het ook bizar vinden dat een litertje Shell Benzine hier in Rotterdam (naast de rederij) 1,81 kost en in Limburg een paar cent goedkoper kan zijn. Terwijl er dan helemaal een vrachtauto naartoe moet rijden. #Waanzin
@Donstil: Naast de rederij zijn vooral boten goedkoper. Naast de raffinaderij zou het dan wel weer logisch zijn als benzine goedkoper was.
@the-budel-guy: Heb je volkomen gelijk in. De overheden gebruiken dit conflict met Iran (het zal heus wel een beetje effect hebben maar niet zo groot als wij voelen) als excuus om extra accijnzen te heffen op brandstof. Het is alom geweten dat het grootste deel van de brandstofprijzen puur belastingen zijn en dus zeer gemakkelijk aan te passen zijn.
Helaas voor ons betalen wij met ons belastingsgeld de benzine van de politiekers, dus voor hen kan het allemaal niet te veel schelen.
@the-budel-guy: jij snapt er niks van. Het heeft ook te maken met de koers van de euro die op dit moment erg laag is terwijl in 2008-2009 de euro heel sterk was.
Lachen we even mee?

http://i.imgur.com/6e9en.gif
the-budel-guy via iPhone app
@d15b2: als Obama het niet haalt tijdens de verkiezingen moet hij Nederland maar gaan reageren.
@d15b2: Die doet er tenminste nog enigzins iets tegen. (Althans, probeert..)
Zolang de burger hier niet zoiets voelt als eenheid/saamhorigheid
kunnen ze in Den Haag overal mee wegkomen..

In ieder ander zichzelf respecterend land had de burger allang zij aan zij op straat gestaan..

Wij discussiëren er liever over, vind de overheid ook wel zo prettig…
Yes, duimen dat we dit jaar de 2 euro halen!
Ik STOP met autorijden en verkoop mn auto als ik fucking 2 euro per liter moet gaan betalen terwijl die godvergete luie klote Amerikanen gaan lopen janken om fucking 71 cent per liter!!!!
We worden hier in Europa gewoon keihard genaaid met dit soort prijzen!

*zo, die frustratie is dr ook weer uit*
@RobinM: En het erge is dat niemand er wat aan doet… wij, brave burgers, slikken alles wat de overheid ons oplegt ongeacht wat het ons kost en hoe onredelijk het ook mag zijn.
@xilver: Tijd voor Autoblog om iets in gang te zetten, toch een miljoen unieke bezoekers ofzo? Stel dat de helft autorijdt, en daarvan de helft mee wil doen. Toch 250.000 hooligans die mark rutte met benzine overgieten en vervolgens achter zijn dienstauto aanslepen. (Jan-Kees kan ook, moet je wel een vrachtwagen regelen.)
Ik ben benieuwd waar dit naartoe gaat… ze laten deze prijzen zo de hoogte in gaan als middel om de mensen van hun auto af te halen, maar de realiteit is dat veel mensen wel verplicht zijn om met de auto te rijden. Gaan die prijzen blijven stijgen? Dat kan toch niet? Op een gegeven moment zal de hele boel wel instorten (hoop ik) want dit leidt er naartoe dat enkel de zeer rijken met een auto gaan kunnen rijden.
the-budel-guy via iPhone app
@xilver: of mensen met een tank pas :p
@the-budel-guy: lang leve de tankkaart ;-). De werkgevers zullen wel een truukje verzinnen om dat ook af te schaffen. Die lui worden immers ook veels te veel belast en houden ook amper het hoofd boven water.
the-budel-guy via iPhone app
@xilver: bij ons heeft die pas weinig zin aangezien mijn vader de baas is. Maar zodra ik klaar ben met school zit er wel voor mij eentje in :D
@the-budel-guy: Mmm dat is dan een andere zaak. Het is uiteindelijk de harde arbeid van je pa die alles dan moet bekostigen (onrechtstreeks dan wel)
@xilver: maakt zulke figuren niet uit papa betaalt het wel :)
Omg! Ik kom net terug uit de states voor een job, en guess what, i got it.
Me en de family verhuizen deze zomer naar San Francisco! Bijkomend voordeeltje is dus dat ik eindelijk een echte auto kan rijden tegen 71 ct per liter. Obama, way to go!
@wimbers: En dan heb je een zuipende Mustang die meer drinkt dan mijn oma op nieuwjaarsnacht en nog ben je goedkoper af dan hier…
@xilver: ja een mustang die rijdt natuurlijk 1/25 gemiddeld –_–
the-budel-guy via iPhone app
@wimbers: al besloten wat voor auto je daar gaat rijden??
@wimbers:

gefeliciteerd ..
wel blijven autobloggen hoor ..
Ach, die prijs zal mij wat, tanken doe ik toch wel.
Elke maand gaan de maandelijkse lasten van de Alfa iets omhoog, alleen vanwege de benzineprijs, ik heb me er ondertussen op ingesteld.
Ik bekijk het maar positief, de auto’s met veel vermogen(en dus over het algemeen zuipers), worden alleen maar goedkoper.
Echt schandalig mijn vader heeft een Jaguar Xk8 verbruikt gemiddeld 17 liter heeft 2500 euro taxen en nu dit schandalig!
We moeten zuinig omspringen met energie maar als het zo voort gaat is iedereen verplict om te downsizen of minder te rijden. Gevolg, nog minder inkomsten voor de staat en zullen ook de kleine en groene wagens meer belast worden. Is een spiraal door de staat in gang gebracht en uiteindelijk trekt iedereen aan het korste eind. Zonder wagen zou ik, als het meevalt, 4h (heen en terug) onderweg zijn met openbaar vervoer. Nu 1h15, dit is geen aanslag op onze geldbeugel maar ook op de gehele leefbaarheid.
@ marokaanse held

Jouw benzine betalen wij de belasting betaler je zal wel een uitkering hebben:)
@bamihap: Heb je zoveel moeite gedaan om zo’n nutteloze reactie te plaatsen? Denkt gij nu echt da alle Marokkanen van een uitkering leven?
@4991: groot gedeelte wel, zijn feiten btw…
Jan Kees heeft net de champagne ontkurkt!
@ThomasBol vieze reaguurder, goed opgelet bij International Business!
I’m proud to drive a diesel.
Ooit zullen de prijzen wel terug dalen.
@4991: Na de derde wereld oorlog als de wereld bevolking een beetje is gedownsized ja.
Haha, hier kost het 4500 roepia (Faalhaas werkt tijdelijk in het buitenland) omgerekend 35 cent/L
Ik heb mijn auto in maart ’07 gekocht.
Heb sindsdien alle bonnetjes bewaard en bijgehouden.
Ik laat je zien in elk jaar en datum (wanneer ik getankt had) het goedkoopste/duurste benzine prijs (E95 aan een onbemand tankstation)van dat jaar zien.
28 Dec’08 1.141-1.611 01 Juli’08
06 jan’09 1.181-1.419 21 Juni’09
01 Feb’10 1.419-1.549 04 Dec.’10
12 Jan’11 1.579-1.699 23 Juli’11
nou .. dan zullen we volgens de SP/groenlinks/Pvda wel geen files meer hebben ..
Zondag nog in België net over de grens getankt, €1,63. En dat is voor Belgische begrippen nog een dure pomp ook.
Dacht dat jullie zouden stoppen met dit soort berichten?
Ze zouden het eerste getal op die borden aan tankstations moeten verwijderen en er een permanente 1 op plakken.
Afzetters!
Als je zou omrekenen wat je in al die jaren meer heb betaald dan in Amerika, dan had iederen een Lamborghini voor de deur kunnen hebben!!
Op een dag zal menig regeringsleider moeten beseffen dat minder belasting/lasten soms meer opbrengt dan hogere lasten ..
Maar die kennis/moed/durf zie ik onze huidige leiders niet… niet in Nederland, niet in Belgie… Nochtans is dat in mijn ogen de echte oplossing voor de situatie die we nu hebben.
Anders stellen we toch weer een onderzoekje in om uit te zoeken waarom het zo duur is, waar uiteindelijk weer geen concreet antwoord op wordt gegeven.
Openbaar vervoer is ook geen optie.

Voorbeeld:
Retourtje Harderwijk – Groningen
Kosten treinkaartje € 38,80 :shock:

Als ik mijn oude Mercedes neem (W126 5 liter V8 op LPG), dan ben ik aan brandstof nog goedkoper uit.
Laat staan dan wanneer je met een zuinig autootje gaat.

Van deur tot deur is de auto doorgaans nog sneller ook.
Verwonder U, maar wordt niet boos.
De speculanten vliegen momenteel in de olie, waardoor de prijs van een vat ruwe olie omhoog vliegt.
Hoewel men u anders wil doen geloven is onze zgn wereld economie 1 labiele toestand.
Laat de Amerikaanse economie een windje dmv de hypotheek crisis, ligt heel Europa aan de geeuwhonger.
We hebben China economisch doen ontwaken omdat er zo lekker goedkoop geproduceerd kon worden en zijn nu verwonderd dat de Chinezen en masse aan de (Europese) auto’s gaan en de vraag naar energie (lees olie stijgt)

Ik kan alleen maar zeggen : You ain’t seen nothing yet.

En komt puntje bij paaltje zijn we even ver als 20 jaar geleden, de werkloosheid die in Europa ontstaat doordat we alles in China laten produceren moeten wij ophoesten dmv van belastingen om die mensen aan een uitkering te helpen; dus of je nu 10% meer moet betalen omdat product X in Europa is gerpoduceerd of dat het goedkoper in China wordt gemaakt, in de long run is het motto : Wat lul je, betalen zul je, linksom of rechtsom.
De oplossing is vaak simpel: Iedereen een brandstofslurper aanschaffen. Nadat de olie op is hebben we dus ook geen last meer van hoge olieprijzen.
Ik snap niet waarom ongeveer de helft van de mensen hier op de overheid loopt te zeiken..? Tuurlijk de accijnzen zijn hoog, maar die zijn de afgelopen vijf jaar met maar liefst, hou je vast, 5 cent gestegen!! De oliemaatschappijen houden je bij de ballen, die voeren de boel op het gemakje op, de prijs voor een vat ruwe olie is ook redelijk stabiel dus zoek het bij een Shell, BP, Tamoil etc..
Maar als de staat van elke liter 1,25 in hun zak steekt en dus maar 0,45 cent naar olie maatschappij gaat( paar maanden terug), waarom zou de staat dan niet 0,25 cent verlagen. Uiteindelijk is het niet de shell/ BP die hun zakken vult maar de staat dubbel en dwars meer.(tuurlijk word de shell er ook rijker van)
Grappige is dat de regering niet snapt waarom we in een recessie zitten, we moeten nog meer bezuinigen (wut??) en dan gaat het allemaal over. Maar we moeten ook wat meer geld gaan uitgeven ipv sparen want dat is beter voor de economie. Als de benzineprijs € 0,50 per liter wordt verlaagd, hebben mensen mogelijkheid dat op andere manieren uit te geven. Ik persoonlijk zou gewoon meer gaan rijden maar dat terzijde. Er zijn genoeg mensen die het overgehouden geld bijvoorbeeld in een etentje zouden steken = goed voor de economie. Maar dat willen ze niet horen in Den Haag. Daar kan het toch immers niet aan liggen? Er moet gewoon eens bezuinigd worden! Want dat hebben we de afgelopen jaren nog nooit gedaan! (verzin eens iets origineels zeg). Iedereen roept dat Balkenende o-zo slecht was, maar dit stelletje prutsers is ook niet om vrolijk van te worden zeg… Maar wees eerlijk: wie heeft de auto laten staan om de benzine prijs? Ik nog niet. Dat komt wel als ik een slurper zou kopen (die overgens lekker zakken in prijs). Ik wacht rustig af tot de prijs € 2,10 bereikt en we met zn allen (met vriendelijke dank aan Dhr Rutte en volgelingen) nog dieper in de recessie zakken. Nog een laatste toevoeging: zou de benzineprijs niet een ideaal media object zijn voor de PVV om weer eens wat aandacht te krijgen?
vorig jaar was het een keer 1,08 72 cent gestegen !!!!!!
De stijgende kosten kan je verhalen op het beleid van dit kabinet en dat van de andere landen.
Als je landen als Iran gaat boycotten met olie inkoop op basis van hun nuncleaire programma, dan vraag je er zelf om.
Amerika en Rusland hebben samen ongeveer 900 nuncleaire raketten paraat staan. Waarom wordt daar niks tegen gedaan dan ?
@bempi:
Dus de wereld is toch plat?
@bempi: nuNcleair?
vorige week was hier bij de pomp een stunt, 1.61 voor 1 dag :lol: gelijk tank vol gegooid natuurlijk.. helaas geen extra 300 liter tank meegenomen..
Kijk,dit kan er gebeuren uit onmacht:
http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1399224/2012/02/24/Ruzie-om-hoge-benzineprijs-wordt-73-jarige-man-fataal-in-Duitsland.dhtml

Net zoals dat reportageteam bij een Amerik.tankstation waar de benz.prijs tijdens het interview met 10 dollarcent steeg.

Ik rijd een turbo icm automaat en wen me aan eerder van het gas te gaan voor bocht/stoplicht. Ik sta er telkens versteld van hoe lang die dan nog blijft uitrijden. Scheelt een slok op een borrel.
Een aantal jaar geleden was de prijs van een vat olie $60 hoger dan nu, maar de literprijs aan de pomp beduidend lager. Ik heb begrepen dat Nederland weinig tot niets aan olie betrekt van Iran. Ik heb ook begrepen dat er nog gigantische olievelden liggen in het noorden van Rusland. Sterker nog….een oom van me vliegt voor oliemaatschappijen en doet doet het woord “tekort” als pertinente onzin af. Het kwartje van kok, waarvan ooit was beloofd dat dit slechts van tijdelijke aard is, bestaat nog steeds. Ik snap echt niet dat dit wordt gepikt. Vanwege mijn werk moet ik mijn auto gebruiken en de vergoeding is niet echt om over naar huis te schrijven. Ik word dus hard gepakt. Er hoeft maar een scheet gelaten te worden door een of andere arabier en de industrie grijpt dit met beide handen aan om wederom te stelen. Om de rol van de overheid maar niet uit te vlakken…. Dit kan echt niet!…en wat doen we eraan?
autoblog

je loopt nu al achter de feiten aan.

nieuw record!

€ 1,083

https://www.unitedconsumers.com/tanken/aanmelden/startpagina/
@ivtecje: Voor €1.08 wil ik heel veel tanken hoor!
+1 :)
Denk dat als alle lease rijders de snelwegstations links laten liggen er snel wat aan gebeurt….
2 euro per liter!! :D
Het is te gek.
@ 4991

Wel veel
Echt abnormaal dit zeg, raar dat er geen organisaties van de transport etc. niks tegen doet.

Over een tijdje is 2 euro normaal.

Ook zo mooi dat er een conflict ergens was/is maar als dat over is de prijzen niet terugzakken?!? En dit is normaal ofzo genaaid waar je bij staat zeg.
Vandaag nog getankt bij Shell, 1,70 €
Waarom niemand er iets aan doet is omdat mensen die wat te zeggen hebben gewoon simpelweg hun eigen bonus verhogen. Of gewoon de prijzen doorberekenen.

Eigenlijk is het alleen jammer voor de mensen die die mogelijkheid niet hebben en die dus hierdoor minder koopkracht hebben. Bijv. mensen zoals ik die ver moeten rijden voor hun werk maar slechts 30 km vergoed krijgen en echt geen hoger loon kunnen eisen.
die 2 euro per liter gaan wij dit jaar nog wel betalen ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).