MINI Countryman Cooper S JCW is een dikkerd

Auteur: , 13 Reacties

En dat bedoel ik in de meest non-complimenteuze zin van het woord. Ze zeggen wel eens dat zwart en streepjes dun afkleden, maar dit is onbegonnen werk. Als je een streepjeslaken over een aangespoelde walvis legt is het nog steeds een walvis.

Aaaaanyway… de allergrootste telg uit de MINI-familie heeft nu ook de JCW-treatment gekregen. Dit resulteert in 218 pk en 280 Nm aan koppel voor de vierwielaangedreven zeecontainer, nog steeds uit een 1.6-blokje. Dat is dan toch wel weer best netjes.

Zoals je ziet is het beursmodel in dezelfde kleurstelling uitgevoerd als de persplaten, dus wat dat betreft tonen we niets nieuws. Helaas kan ik niet beweren dat hij er live veel beter op wordt, wat een oversized hok met enorme koplampen is dit toch. Dan 10x liever een (relatief) lekker strak hoekende MINI Coupé. Of zeg ik nou iets raars?
13 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ik vind hem eigenlijk wel vet. :)
Lekker hoor:) haha wat een ‘beursbabe’ links op foto 2:P ook crisis bij MINI :P
Raars ? Nee hoor dit is gewoon lelijk,maar zal wel aaanslaan bij de voetbalvrouw die geen BMW kan betalen.
@norge: Ehm, het blijkt wel dat vrouwen liever een MINI hebben omdat ‘ie simpelweg schattiger is dan een BMW. Sommige MINI’s zijn duurder dan een 1 of 3 serie.
@norge: Zo’n Mini wordt nu niet bepaald gekocht omdat ze goedkoop zijn hoor ;-)
Ik stond bij Mini op het autosalon van Brussel en de meeste salonmodellen waren al rap 35 000 euro… Als je weet dat de Bmw 1 instapper 24 000 euro kost … Dan zie je wel dat ze niet zo goedkoop zijn ;-)
@Dimglor: Inderdaad, maar een full option countryman kost 52.000 euro geloof ik :p
@bmwmaaktrijdengeweldig: Mja de prijzen die ik zei zijn Belgische prijzen ;-)
Ken de Nederlandse niet meteen vanbuiten… Als je in België ene goed volgehangen Countryman wil zal je waarschijnlijk wel rap 35 mille betalen… Natuurlijk als je de S neemt met alle denkbare opties zal je waarschijnlijk ook wel aan 50 mille komen ;-)
Jammer, net de drie countrymans binnen. Had beter deze kunnen kopen ;-)
Ja, het eerste wat mij te binnenschiet is ook: Obesitas!
Fat ass cartman.
Jullie mogen er van vinden wat je wilt, ieder heeft per slot van rekening zijn eigen smaak, maar ik vind hem toch wel vet hoor! Misschien niet zo geschikt voor een JCW tuning als de normale MINI, maar toch zeker niet verkeerd! :)
ziet er lekker dik uit.
Ziet er wel mooi uit. weet niet of ik eerder voor een mini cooper s zou gaan

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).