Miss Italië houdt van de Fiat Panda 4×4

Auteur: , 17 Reacties

De enige Fiat die er echt toe doet! En dan ook nog eens vergezeld van Miss Italië 2012. Meer kan je als man toch niet willen?

Toen Miss Italia 2012 (Giusy Buscemi) werd gevraagd om naar de autoshow van Parijs te komen had ze daar eigenlijk niet zovele zin in, maar toen ze de nieuwe Fiat Panda 4×4 zag wist ze niet hoe snel ze er op af moest vliegen. Zo’n kans krijg je immers niet elke dag.

Toevallig paste de witte Panda 4×4 ook nog een prima bij haar witte jurk en kroontje. Haar vingers strelen zachtjes de motorkap, waaronder ruimte is voor een 0.9-liter tweecilinder met 85 pk of een 1.3-liter viercilinder diesel met 75 pk.

Als je wel stoere looks wil, maar geen vierwielaandrijving dan kan je kiezen voor de Trekking uitvoering (de rode Panda). Heb jij er al eentje besteld?
17 reacties

Laat James May die foto maar niet zien….
In het groen blijft ie toch wel het aller lekkerste,
@tvrspeedsix: ja, goeie kleur is dat hè!
Ko de Boswachtergroen!
De vormen en de heerlijke eenvoudigheid van de eerste panda pasten imo prima bij een 4×4, maar met deze versie vind ik het een tikje triest. Volgens mij gaat minstens 50% van deze nooit een kilometer naast de weg rijden.
Ik hoop op een 100HP versie. Dat vind ik echt een stoer karretje. Pas niet achter het stuur maar heb wel is meegereden. Wat een janken zo’n ding. En ook een mooie stance met die originele wielen.
@E34M5Touring: eensch, laatst hier op de zaak een binnen gehad (werk bij Citroën/Fiat dealer) en je zou niet zeggen dat het maar 100 pk is.
@spellingscontrole: Nee he! Loopt lekker hoor en door die bak toeren lijkt het 10x zo hard te gaan. Echt een leuk ding.
Speciaal voor het ‘Italiaanse’ Süd-Tirol
0,9 liter met 85pk, en een 1,2 met 75pk ?!
@stefanos: die 1,3 is de diesel vriend, die moet het van de trekkracht hebben
@stefanos: en die tweecilinder heeft turbo tjoening.
Wat een cool ding, kan niet wachten er een voor mijn vrouw aan te schaffen.
Ik stond vandaag bij de Fiatdealer zo’n Panda te bekijken, maar die auto is veel groter en volwassener dan een Up. Ik zou hem niet kopen, maar het is een leuke auto voor het segment.
Baas.
En dan zeggen dat een Dacia Logan lelijk is…. my god
En de fotograaf zet haar niet eens goed op de foto, weer 2 minuten verspild na het aanklikken van een titel die een te hoge verwachtingen opwekt :(

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).