Miss Tuning 2012 is bekend: gefapciteerd Frizzi Arnold!

Auteur: , 15 Reacties

Het jaarlijkse tuningsfeestje aan de Bodensee is ten einde, dus dat betekent dat er een nieuwe Miss Tuning is: ook zo benieuwd wie in de voetsporen van Mandy Lange treedt? Well, you're looking at her (in het midden); maak kennis met Frizzi Arnold (22) uit Chemnitz.

Het was alweer de tiende keer dat er een vers stuk vrouwvleesch de eer heeft om na het feestje Tuning World gekroond te worden tot dé Miss Tuning van haar jaargang, en daarmee het privilege verdient om in allerlei moeilijke poses op de Miss Tuning-kalender van 2013 te verschijnen.

Uit 500 deelneemsters werden een tijdje geleden de finalistes geselecteerd, en nu de finale achter de rug is, kunnen we jullie mededelen dat de blondine van vorig jaar wordt afgewisseld door een brunette. Frizzi mag naast de kalendershoot ook een jaar in een Skoda Fabia rijden, en kan zich verheugen op de uitnodiging voor menig feestje vol kwijlend, verlegen manvolk. De rest is waarschijnlijk binnenkort in een nieuwe productie van John Thompson te zien.

De nummer twee, Alena Lackmann (rechts), krijgt een weekje voor twee op Ibiza met zakgeld, en de nummer drie, Phaedra Mueller Heyweiler (links) moet het doen met 500 euro.

Is het een terechte uitslag of had je liever iemand anders op de kalender van 2013 gezien? Zoals het ballenmeisje bijvoorbeeld? Of wat te denken van Jennifer H?

Wil je nog even wat video’s uit de oude doos bekijken, klik dan HIER (kalender 2011) of HIER (2009) voor wat videomateriaal op autojunk.

UPDATE – We hebben meer videobeelden! Bekijk ze snel op Autojunk!15 reacties

Ik, met liefde voor blond, had voor links gegaan. Wat een geyle pics btw. *downloading John Thompsons entire filmography*
Goeiesmorges! Hier is helemaal niks mis mee!
Terrecht :p
Pffff…wat een lelijkerds! Ik had het artikel niet gelezen maar kon aan de foto’s al zien dat dit onze oosterburen waren.. bah!
@dotternetta: … En nu een foto van jou uploaden, ben benieuwd.
@dotternetta: Zitten best wat knappe dames tussen, alleen het oogt allemaal zo goedkoop helaas (te veel makeup enz.)
@knalfa: en als één van de sponsors dan ook nog eens Skoda blijkt te zijn wordt het nôg goedkoper!
@dotternetta: Bij dit soort reacties moet ik altijd hieraan denken:

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3596073_700b.jpg
Foto 19. Hebben we een primeur ? Ik dacht dat de verticale race strepen alleen voor de 1 serie beschikbaar waren van het aërodynamica pakket bij BMW.
Aangezien we niets meer van Aimee horen, hebben we zojuist de nieuwe selectie gezien voor nieuw vrouwvleesch voor AB!
Faptastisch!!
UPDATE – We hebben meer videobeelden! Bekijk ze snel op Autojunk!
Ziet er goed uit!
Ik snap trouwens niet waarom die rechtse (Alena Lackmann) niet gewonnen heeft.. wat een plaatje.
Foto 44!! En niet alleen omdat er goeie airbags op zitten, maar de gril is ook leuk :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).