Video: Moeder is haar kinderen liever kwijt dan rijk

Auteur: , 20 Reacties

In Rusland neemt de bevolking elk jaar met zo'n 1 miljoen personen af, en wij hebben wel een idee waar dat aan zou kunnen liggen...

Verantwoord ouderlijk gedrag, we zagen het al eens eerder op video. Zo kan je heel opvallend onopvallend je kinderwagen voor het aanstormende verkeer laten rollen, en als die k*tkinderen in de auto te veel lopen te jengelen, dan lazer je ze gewoon uit je Berlingo.

Nog een populaire kinderloosmethode is ze als soort van menselijk schild gebruiken tijdens het oversteken. Deze dame met buggy doet het even voor, maar met een slee gaat het ook prima. VIDEO!

Trouwens, kudos voor de bestuurder, dat hij ondanks Twizyboy David Guetta nog alert genoeg was om ternauwernood een botsing af te wenden.20 reacties

Tja, als je jezelf aan laat rijden kan je natuurlijk niet genieten van de schadevergoeding. En daarbij 2 kinders brengen veel meer op. Los van het feit dat je zo nieuwe maakt en dat dat proces niet geheel zonder voordelen is.
Nou ja, ik kan haar geen ongelijk geven.
@alcantara: In dat land hebben ze toch geen toekomst bedoel je? xD
Goede bestuurder
In Nederland zou de bestuurder fout zijn in het geval de kinderen onder de 12 jaar zijn..
@rovadepo: In NL staan de zwakkeren altijd boven de sterken.. Geheel tegen de natuur in.
@kaasboerin: hahaha eens
@kaasboerin: klopt..hebben al 3 mensen binnen 2 jaren aangifte tegen mij gedaan vanwege ‘bedreiging’…en dan was ik alleen nog maar met ‘woordjes’ aan het leuteren ! :)
@Megakix: Noh, wij kennen je als een gezellige goed gehumeurde man..

maar dat is dus slechts je internet-karakter.. :P
@dennisr: haha, ik ben inderdaad (dan?) het omgekeerde van de meeste bloggers…toch ? Kijk, met sommige mensen heb je niet zoveel. Als je dat dan rustig duidelijk maakt, dan worden ze bibberig ofzo … ? Aan de andere kant; men weet dat wát ik zeg ook altijd nakom. En nee kerel, ik ‘bedreig’ ze echt niet hoor, met grove ‘doodmaakdingen’. Voorbeeld: de laatste keer ging over de telefoon. Ik maakte de duidelijke opmerking dat ik van bepaalde zaken niet gecharmeerd ben, en dat ik binnenkort even langsflits op zijn kantoor om ‘als een echte man’ een goede discussie erover te voeren. En dan gaan bepaalde pipo’s al aangifte doen ! Bang om iemand recht in de ogen te kijken. En zich verschuilen achter een 19-jarige pet-agent.
lijkt alsof hij die nog net aantikt als hij naar links uitwijkt?
Jaaaa…we hebben een voorlopige winnaar !!! Hahaha wát een flapdrol !!
Hahahaha
drama…
Verdomme hé. Zal vast een één of andere crackhoer zijn geweest, waarvan deze 2 er ”per ongeluk” bij zijn gekomen. Kijk dan, ze rent gewoon weg! De kids gleden met geluk mee. Godzijdank was deze bestuurder wat meer alert dan de vrouw.
Ik lees een hoop makkelijk gepraat hier vanuit de centraal verwarmde bureaustoel…
Zalig, wat een domme moeder is me dat! :o
Mijn moeder kan wel eens zagen, maar die draagt ten minste zorg voor mij…
Woo, dat scheelt ook niks! Kan ik me hier echt kwaad om maken, die bestuurder had gewoon uit moeten stappen en haar paar tikken moeten geven. Misschien dat ze voortaan na zal denken voordat ze oversteekt
Ook in Nederland gebeuren dit soort dingen hoor. Welliswaar in minder extreme vorm maar toen het eind 2012 ook een paar dagen glad was, reed ik nog in mijn oude Golf 3 cabrio over de weg waar het flink glad was en toen stak er ook een vrouw met kinderwagen plots over. Ik remde maar ging natuurlijk glijden en reed dat mens inclusief kinderwagen ook bijna omver… Oke, ik zou natuurlijk aansprakelijk zijn geweest als ik haar geraakt had, maar iemand met gezond verstand snapt toch hopelijk ook wel de remweg van een auto tijdens gladheid (zeker op versleten zomerbanden en geen ABS) een stuk langer is.
@FrostbiteNL: Jammer van die laatste zin, anders had je een valide punt gehad !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).