Naar welke plaatjes keek je in 2011?

Auteur: , 54 Reacties

Supercars, babes en freaky stuff, dat somt het zo ongeveer wel op.

In de meest donkere dagen van december krijgen we hier altijd last van lijstjeskoorts, dus net als vorig jaar schotelen we wederom een overzicht voor met de tien best bekeken gallery-plaatjes van dit jaar. Dat geeft fraaie inzichten in de krochten van jullie bovenkamers, stelletje Ferrari-lievende Porsche-begluurders met yellow fever.

Nr. 10: Geslaagde combo: Jordan & een Porsche 911 GT3 RS
Leg een appetijtelijke brunette wulps over een appetijtelijke auto, en jullie klikken al kwijlend massaal door naar de foto’s. Logisch. Opvallende trend: via onze apps worden babefoto’s in verhouding meer bekeken dan op de site. LOL. Stelletje stiekemerds.

Geslaagde combo: Jordan & een Porsche 911 GT3 RS

Nr. 9: Hoe snel denk jij dat deze Mercedes C63 AMG rijdt?
Semi-mindfuckende reclamecampagne uit Toronto. Het beweegt, maar toch ook weer niet. Jullie vinden zulks maar bijster interessant, wat betekent dat het verantwoordelijke reclamebureau zijn werk goed gedaan heeft. Kudos zijn op z’n plaats.

't beweegt... niet!

Nr. 8: De autoverzameling van LeBron James
Deze epische basketballer heeft swag, maar kunnen we hem ook van smaak betichten als het op auto’s aankomt? We legden het aan jullie voor, en er werd massaal op zijn Ferrari F430 Spider geklikdrukt. HIER zie je de auto op film.

Le Ferrari

Nr. 7: Sema-sloeries! De oogst van 2011
Eindelijk. Beursgevogelte op een trashy tuningshow uit Amerika. Het werd tijd. De strakgelijnde Hankook-mevrouw bij de opgedirkte Camaro kon jullie wel bekoren, en mocht daarom een bukkake aan kliks ontvangen.

O, hai!

Nr 6. Dit is het definitieve interieur van de Citroen DS5
Opnieuw blijkt er hier een groot aantal interieurdesigners en andere stilistische types rond te lopen, want toen er officiële foto’s van deze Citroën-binnenkant opdoken keken jullie maar wat graag naar bovenstaande shot. Ergens wel logisch, want oogsnoep.

DS5

Nr 5. Meisje wijst een Lamborghini Aventador aan
Het omhoogkruipende jurkje van Sharon, dat ene meisje wat graag Italiaanse supercars aanwijst. Verdere uitleg lijkt ons zwaar overbodig.

Aventadori nog aan toe

Nr 4. De meest lelijke & luxe camper ter wereld
De Campingverschrikker des Doods, beter bekend als de Marchi Mobile. Deze ene interieurfoto bleek alleen gejat te zijn van een Luigi Colani-design. Nou ja, ‘design’…

Vuur, vermoord het daarmee

Nr 3. Foto’s! Meisje zoekt iets in een Ferrari
En de bronzen medaille is voor de Aziatische schone uit dit veelbekeken topic. Werd ook nog eens wereldwijd overgenomen, dus jullie zijn niet de enige met een bovengemiddelde interesse voor vrouwen die dingen in auto’s zoeken.

Still looking

Nr 2. Nieuwe Porsche 911: dit is hem dan!
Iedereen had direct een mening over de nieuwe Porker. Maar of je nou in dat topic langs kwam om heel hard ‘meh, saai’ te roepen of juist om het uiterlijk te bejubelen, deze foto bekijken deden we allemaal.

Meh

Nr 1. Dit is de nieuwe Ferrari Four (met AWD!)
Zag vrijwel niemand aankomen. Een Ferrari met plek voor vier, aandrijving op alle wielen via ingenieuze 4WD-techniek (uitleg) en een Shooting Brake-achtig uiterlijk. De steigerende knol uit Maranello blijft onverminderd populair op Autoblog…

Fraari Ef Ef54 reacties

mmhmm mijsje weist aventador aan.. kan ik me wel herinneren idd :D
@spykerboy: mijsje weist? Seriously?!
@thoisss: muggenzifter!!! Als iedereen het snapt wat is dan het probleem!!
Het probleem is dat hij geen kans heeft in deze maatschappij op een fatsoenlijke baan. Ik voorspel een rijtjeswoning in de sociale huursector waar iedereen in de straat massa’s kerstverlichting ophangt, de bulldog uitlaat in trainingsbroek en slippers, zich verplaatst in Opel Astra’s, omgeven door schotelantennes, poep op de stoep, schreeuwende mensen, sbs6, schultenbräu, kinderen met overgewicht, soms werken op de emballage, slechte hygiëne, geluidsoverlast, extra surveillance door de straat, etc..


En dat is allemaal nog te overzien. Het echte probleem zit in het feit dat hij stemrecht heeft…

Althans, ik denk dat dat de kern is van wat thoiss bedoelde..
@baasbas: Ik denk niet dat spijkerjongen al stemrecht heeft.. Dat duurt waarschijnlijk nog een jaartje of 4 á 5.
@baasbas:

Waauw, slechte spelling heeft onlosmakelijk het verval aller waarden tot gevolg.
Het niet respecteren van de afspraak dat meisje wel hetzelfde klinkt als mijsje maar dat meisje toch de enige juiste spelling is zal ervoor zorgen dat Spykerboy een sociale paria word, die niet de mogelijkheid heeft om te communiceren (het overbrengen van een boodschap, waar meisje dus eigenlijk gelijkwaardig is aan mijsje) met anderen in deze maatschappij en daardoor nooit aan betaald werk zal raken.
Dat een lamme nooit bouwvakker zal worden kan ik begrijpen maar dat een (al dan niet vrijwillig) dyslecticus ook in de goot zal eindigen had ik nooit kunnen raden.

Het is dat ik grammar-nazi’s geen gelijk wil geven of ik zou wel eens een bepaalde vorm van onhygiëne voor je voordeur willen komen doen.
@baasbas: onzin, taal is altijd in beweging, we kunnen nog nauwelijks het Nederlands uit de 17de eeuw lezen. Misschien schuilt er in deze gast wel een dichter en moet jij zijn bundeltjes kopen vanwege hip en zusenzo. Jij bent alleen maar bang niet mee te doen buiten de boot te vallen.
@baasbas: thoisss is met 3 sss muggenzifterdt
@mightymike: Zelf ben ik slecht met namen. Ik verwacht daarin terechtgewezen te worden door een community hongerige verbeteraars…

On a side note: ik rijd Opel Astra en woon in een sociale huurwoning :)
@baasbas: Drink je ook Schultenbraü in die sociale Astra van je?

Nee, serieus, ik heb het al zien liggen in de winkel, maar nog nooit geproefd. Lekker? Of à la Heineken?
@baasbas: hahahaha heb je dit net allemaal verzonne?
@baasbas: +1. Laatste opmerking : +100.

Voor de rest wens ik iedereen prettige feesten.
@baasbas: haha geniaal:P
@baasbas: wad is hir erch an dan? XD. Je had het over die rijtjeshuizen en nog vele dingen erachter, je moet wel weten dat 85% van NL zo leeft he :D.
@thoisss: je het meisjes en mijsjes, mijsjes zijn cool en om af te likken
@betonstaal: Hehe :) Die is goed!
@betonstaal: mijsje is mijn vriendin, omdt ze van ‘mij’ is heheheh *smiechtenlach*
Grappig om te zien! Maar dat van die Ferrari had ik niet verwacht! Eerder dan die 911 op de eerste plek, wat de auto ook wel een beetje verdient mijns inziens :)
@TimoBac: Hoezo, is die Porsche zo bijzonder dan ? Als je er 1 hebt gezien, heb je ze allemaal gezien. De Ferrari ( of je hem nou mooi vind of niet ) is heel anders dan zijn voorgangers, exclusiever en duurder. Meer een onderscheidende supercar dan die eeuwige 911.
@ferry832: Heb je het artiekel van het nieuwe elfje aka 991 wel gelezen dan?
@euro95: ja, en ?? Waar moet ik dan warm van worden ?
@euro95: artiekel?!? (nu we het toch over spelling hebben)
@autoblogger: Expuhres gemaaktuh vautuh telluh nie!
@ferry832: Dat maakt de foto’s van de 911 juist zo leuk, en veel bekeken. Je kan urenlang zoeken naar de verschillen, en nog niets vinden…
Meisje weist lambo even aan vond ik de lauwste. Met ook zo’n lekker logische titel
die nr. 7 is inderdaad wel het kijken waard.
maar er is maar één vrouw op de wereld echt knap, de de rest is maar semi knap.
@mazdarx8: en dat is?
@audi18: that’s something between god and me.
@mazdarx8: Gelul :P
Als je zou geloven dat ‘de grote hij’ zou bestaan, gebruik je een hoofdlettert ;)
@euro95: klopt.
@mazdarx8: Ooooh, somebody’s in love… :P
Meisje met de lambo vind ik toch leuker als de ff, kan ik me ook nog heeel goed herrineren!
zeker het 2e plaatje!!
NR3 is mijn nummer 1!
Artistiek, maar alles waar een mannelijke autoliefhebber van houd op 1 foto.
De NR1 is lelijk, ik kan er niet rond.
@vale46:

Volg ik je helemaal in. Ik vind de 458 niet leuk en zo enorm knap is het wicht ook weer niet maar wat een mooie foto is me dat toch.
@vale46: Inderdaad, het mooie van een vrouw plus mechanische liefde op één foto op een manier dat het niet ordinair wordt, in tegenstelling tot de meeste foto’s waar de vrouw als een slet op staat. Dit is zelfs aan de ene kant wel charmant.
Mmm dat meisje met die Lambo en Jordan met die Porsche zijn wel dingen die ik mij nog herinner….
Wat ik wel niet echt versta is wat er zo interessant is aan het interieur van die Citroën…..
Waarom zo weinig artikelen per dag voor me gevoel? Komt dat omdat de heren zelf ook verplicht zijn kerst te vieren?
@wouteraerox: niet meer dan logisch…? Dat jij heel de dag met kerst achter de peecee zit
@rubenpriest: u mad bro? niet gelijk conclusies trekken. Ik check gewoon soms even de autoblog app op me iPod, verder hele dag met vrienden kerst gevierd.
@wouteraerox: Artikels schrijven is wat meer werk dan “gewoon soms even” AB checken. Dus als ze ook wat Kerst+Nieuw willen vieren met het vrouwtje, tja, dan krijg je minder leesvoer…
@wouteraerox: vast niet verplicht, maar vinden het vast wel lekker om even vrij te zijn :P
Had eigenlijk wel een babe verwacht op de eerste plek :D
Gaaf! Het nieuwe elfje (991) die staat hier op top nummero 2, maar in de ‘top 10 best gelezen berichten van 2011’ scoort deze held op wielen een schramele nummero 11. Kun je zien dat de pubers van tegenwoordig alleen maar mooie plaatjes willen zien? Of hebben we het over kindjes van 12? ;)
Nounou, de DS5 doet het goed, hij hield de gemoederen wel bezig. Nu moet Citroën dat nog zien te vertalen naar verkoopcijfers, dat lijkt me een stuk lastiger.
@Citrofiel: Oeh, Citro, ken jij CitroExpert? Hollands blad (denk ik). Heb er pas één gekocht, vind je hier niet zo makkelijk. Extra dik nummer over Citroën in the US. Heb nog geen tijd gevonden om het te lezen echter, maar het lijkt me interessant.

Nu ja, jij weet vast al alles wat erin staat… ;)
@Esprit_de_Flandre: Daar heeft mijn vader al vanaf den beginne een abonnement op, dit USA-nummer is inderdaad heel erg interessant! CitroExpert weet elke keer weer met feiten op de proppen te komen die ook voor de kenner compleet nieuw zijn, topblad!
@Citrofiel: Aha, zal ik dus eens serieus tijd voor moeten maken. En een volgend nummer overwegen. Abonnementen zie ik niet zo zitten, want tijd vinden om dat allemaal te lezen is soms moeilijk…
@Esprit_de_Flandre: Ik loop volgens mij ook al achter bij CitroExpert, zo vaak ben ik niet meer bij mijn ouders… Maar het is zeker de moeite waard!
Foto 3, definitely de mooiste.
Denk dat er veel op de Porsche geklikt is onder het mom; “Wat is hier dan nieuw aan dan?”
Oeioeioei, Jordan kom jij eens gauw bij papa op schoot..
via iPhone app
Piercings maken krassen….:(

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).