Nederlands EV-record, SLS AMG E-Cell en de Kleenspeed EV-X11 #Groen7

Auteur: , 11 Reacties

Tijd voor EV-supercars! Recentelijk dook Mercedes de 'Ring op met een SLS AMZzzzz en natuurlijk hoorden we ook de Porsche 918 Spyder al grommen. Of geruisloos voorbij swipen in de EV-modus. Ondertussen deden onze buurtjes - in het bijzijn van Victoria Koblenko - mee aan een recordpoging elektrisch rijden en zet Citroen haar zinnen op de DS3 Electrum. Binnenkort struikel je op Texel trouwens over de laadpalen en hebben we HIER beeld van een ontzettend rappe tissue. En wist je dat harder asfalt goed is voor de portemonnee? Afsluitende vraag: gaat het Tesla lukken om dit jaar de target van 5.000 Model S'jes te halen?11 reacties

oh ik vroeg me even af of je hier wel kon reageren haha
-edit: nutteloze bijdrage-
Tesla model s is wel gewoon serieus mooie bak, zeker als je het vergelijkt met een ampera/ volt of een prius achtige auto. Helemaal als die 500km op een \’ volle tank\’ doet;)
-edit: nutteloze bijdrage-
@meneersander: hoezo nutteloze bijdrage? In principe doe je hetzelfde als @norge: continue over het zelfde hebben, alleen verwoord hij het altijd op een andere manier
@meneersander

zeg dat wel ja! Je mist behoorlijk wat nieuws als je alleen AB checkt….
App!!! Please!!_
Ik geef wel even een korte samenvatting:
Blablabla SLS blabla Ring blabla. Blabla Porsche 918 blabla. Blabla Victoria slettebak blabla DS3 bliksem donder nucleaire energie. Texel zakt weg door laadpalen blabla. Blablabla asfalt bla. Tesla blabla?
@heyaudi: Je hoeft het niet te lezen he. Je kan ook gewoon een artikel verder klikken. (niet alleen tegen jou hoor) Snap dat hele geschop tegen Groen7 niet zo. Maar goed, zal wel aan mij liggen.
@E34M5Touring: het is gewoon bullshit, ze hebben met groen7 beloofd dat al die linkse meuk lekker op een aparte website gedonderd werd. En nu krijgen we het alsnog om onze oren omdat ze anders niet genoeg views krijgen. Beetje zoals carwoman… Maar daar zie ik ook niet om de week een stukje van.
@heyaudi: Ja ok, maar dat veranderd mijn punt niet. Je kan er gewoon langs heen scrollen zonder er aandacht aan te schenken. Nogmaals is absoluut geen aanval op jou persoonlijk. Het zijn altijd superkorte zakelijke berichten die enkel aangeven wat er zoal te lezen is. En Autoblog is en blijft ook een onderneming die rond moet komen. Ik bedoel al die mooie filmpjes in het buitenland zien we graag, dan heb je wel sponsor inkomsten nodig. En die haal je oa ook uit reclames etc op Groen7. Geen wonder dat ze proberen ook daar wat aandacht op te gooien. Maar goed ieder zijn mening, zo is het ook.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).