Neem een kijkje in de Mercedes Sprinter van Birdman

Auteur: , 41 Reacties

Omdat je per slot van rekening niet de hele dag in een Veyron of een Aventador rond kunt rijden.

Wie een beetje bekend is in het rapwereldje, die kent Beurtman wel. Deze kale meneer met oorbellen en (net als Kempi) tattoo’s in zijn face houdt van exclusieve auto’s, en heeft bovendien genoeg money in een rol (net tortilla) om zich deze te kunnen permitteren (en ze uit te delen aan vrienden). Behalve die Exelero dan, maar 8 miljoen dollar is ook een smak geld natuurlijk.

Voor de leuk heeft Birdman eerdergenoemde rode Veyron en Aventador, en als hij lekker wil loungen, dan pakt hij zijn Maybach 62S Landaulet (die wij ook reden trouwens, voor als je het nog niet gezien had).

Maar soms wil je je iets vrijer kunnen bewegen in een voertuig, en heb je dus iets met een wat hoger dak nodig. Enter de superdeluxe Mercedes Sprinter van Vogelman. Er is voor 300.000 USD aan verspijkerd, want standaard is voor droeve paupers natuurlijk, niet voor grote spelers uit de Rap Game. In het op Forgiato’s rollende busje zitten onder andere Maybach-stoelen (hij zegt zelf Bentley), wat maar weer eens onderstreept dat hij samen met Rick Ross verantwoordelijk is voor de helft van de resterende omzet van Maybach. Yeah son! VIDEO!

Klik!41 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
is 300000 USD niet een beetje goedkoop voor hem?
@bbroek: Is weg, sowieso is weg joh
@prettyflaco: ik vind helemaal dure dingen
Ik blijf me elke keer verbazen dat je met zo’n centenlip geld kan verdienen.
Birdman = Vogelvent, niet beurtman :) Maar zo’n gehandicapten-vervoer busje is perfecte match …
@dawwg: wtf gast..
@dawwg: Je maakt echt de grootste faalopmerking van het jaar..
@dawwg: je faalt inderdaad hard..
@dawwg: zo hard dat ik me afvraag waarom je zelf niet in een gehandicapten busje zit.
@dutchiehd: maar jij faalt het hardst van allemaal
Die man is slim, en heeft zijn leven goed aangepakt door
zijn talent (rappen) te gebruiken en daar is hij zeer rijk
door geworden, eigenlijk heb ik er toch wel een beetje respect voor!
@mister: Ja inderdaad. Hij doet wat hij ook daad werkelijk leuk vind. Dat kunnen niet heel veel mensen zeggen dat ze een leuke baan hebben.
@mister: Slim? Nee, serieus lees ik slim? In 01:10 zegt hij toch letterlijk “truck” i.p.v. “van” of gewoon “bus”. Nee, ik val niet over de hoeveelheid geld die eraan gespendeerd is, hoewel ik wel vraagtekens zet over hoe hard hij ervoor gewerkt heeft. En ja, ik gun het birdman van harte.

Waar ik over val is dat ten eerste zulke rotzooi onder het mom “muziek maken” valt in deze maatschappij.
En ten tweede dat er zulke kleine klapmongooltjes rondlopen die van dit soort “fakers” een voorbeeld nemen.
@euro95: merk ik jaloesie?
@euro95: Verdiep je anders eens in de materie. Of iets in de US een truck is, heeft met gewicht te maken. Een minivan, bijvoorbeeld, is een light truck. Net zoals een pickup. Een gewone van, zoals deze Sprinter, is een medium truck. Slim is dus vrij relatief, hè? Graag gedaan.
@Wessee: Ja, natuurlijk joh. Want het staat ook in elk willekeurig blaadje die je openslaat. Ik ga je niet eens persoonlijk op je pik trappen over je tijdsbesteding maar wil wel vermelden dat ik niet de tijd heb op zulke nutteloze “Materie” op te zoeken.
Doch ik verder ook niet aan jouw eigen “wijsheid” wil twijfelen wil ik afsluiten om je vriendelijk te bedanken voor het toevoegen van deze “materie” wat mij compleet vreemd is en waar ik nooit van heb gehoord.
Dus ik daar ook niet zomaar verse informatie blindelings aanneem wil ik je verzoeken de bron te plaatsen waar je deze “materie” vandaan hebt gehaald.
@euro95: Elke DMV van elke staat heeft het op zijn website staat. Aangezien je jezelf zo verheven voelt, weet je vast ook wel hoe je moet googlen. Succes!
@Wessee: Dank dat je toegeeft dat je niet onderbouwde onzin lult op autoblog. Ik voel me niet “verheven”, ik houd er alleen niet van als typjes zoals jij dingen op mijn bord gooien. Dat is één dat je niet onderbouwd wat je zegt is twee. Met typjes bedoel ik een typisch gevalletje : “schuldig tot onschuld bewezen”.
@mister: …gelukje..
@mister: naja t komt niet echt door t rappen dat deze man zoveel geld heeft. Hij is de baas van YMCMB (YoungMoneyCashMoneyBillionairs) wat in de rapscene toch wel bekend is, van onderandere lil wayne(ook nog eens zn pleegzoon), nicki minaj en drake om maar even wat te noemen. En ja hij heeft ook wel eens gerapt.
@jweelden:
Hij is een goede ondernemer dus met natuurlijk veel geluk! :D

@euro95:
In deze maatschappij is er blijkbaar veel te verdienen met zulke rotzooi.
@mister @euro95: ja hij is een “held” in rlde rapscene. En graag gedaan jongens.
@jweelden: Jaloezie is niet ter sprake, staat ook in de tekst bij het stukje “ik gun het hem van harte”.

Doch bedankt voor de nuttige toevoeging omtrend de werkzaamheden van birdman. Dit was dus even nieuw voor me ;)
@mister: Hij is niet rijk geworden door zijn rapkunsten, hij is mede oprichter van een platenlabel waar onder andere Lil’ Wayne en Drake een contract hebben. Zijn raps zijn enkel omdat hij het leuk vind te rappen en entertainen, verder had hij een bedrijf dat in de olie zat waar hij zelfgezegd ”good money” mee verdiende. Echter bestaat dit bedrijf niet meer.
Het komt er dus op neer dat hij helemaal niet zo goed is in rappen.
Ik snap dat ik een te lange uitleg heb gegeven over een redelijk irrelevant punt. Toch moest ik dit als hiphopper toch even rechtzetten.
@zenoemenmemax: +1 me niggah
@zenoemenmemax: je vergat nicki minaj!! :o
Hoe gelukkig moet je wel niet zijn, als je met een afstandbediening in de hand moet staan wachten tot de deur open is!
@MARS: Hij heeft tijd zat schijnbaar, of hij moest z’n broek ophijsen voordat hij eruit komt.
Snoop Dogg heeft ook een zwarte Sprinter. Daar zit een mobiele studio in. Gemaakt door West Coast Customs.
@mylvan: Je moet tegenwoordig Snoop Lion zeggen…
@SimonMc: haha waar blijft die like button voor mobiel
Geef mij maar een Vito, daar kan je het veel gezelliger maken(wat heb je aan 2m hoofdruimte?) en dat is nog een stuk makkelijker (en comfortabeler?) te rijden :)

Wat het niet in een van de IAA filmpjes van AB dat ze in zo een mooie Vito zaten, eentje met houten vloer?
@vale46: Jij loopt graag al bukkend naar de achterzetels?
Aardig nest.. voor een auto.
‘Truck’ is gangstah.
Birdman is een echte baas in de rap scène maar daarbuiten heeft hij echt vele malen zn eigen gewicht verkocht.. maar dan witte poeder.. witgewassen met optredens en noem maar op. En ja dan kun je een dik label opbouwen en zo begint het imperium. Hij is goed voor een dikke 300 mil. dollar
@gerritdriessen: Forbes houdt het op 125 miljoen. Vind ik ook knap. Zeker omdat hij voor mij de zoveelste rap artiest is waar ik voor het eerst van hoor op autoblog omdat hij in een bijzonder auto rijdt.
@mashell: is dat niet toevallig in euro’s dan? Ja wat denk je van the game? Ook bekend om zn patser panamera’s
Dacht dat Birdman altijd Tony Hawk’s bijnaam was?
Valt nog mee dat die sprinter niet helemaal gepantserd is

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).