Neiman Marcus verkoopt dit jaar de MP4-12C Spider [updated]

Auteur: , 21 Reacties

Speciaal voor hen die de crisis niet zo hard voelen is er luxewarenhuis Neiman Marcus en hun kerstcatalogus. Hierin staat elk jaar een andere auto, en dit jaar valt de eer ten deel aan de Macca MP4-12C Spyder. Voor slechts $354.000 is hij van jou.

Op zich doet Neiman Marcus (NM) het wel handig: elk jaar zetten ze een auto in hun catalogus die nog niet op de markt is, en/of wordt aangekleed met wat extra’s en reisjes er omheen, waardoor de prijs wat opgevoerd kan worden. De Spider gaat eind december in de VS in de verkoop voor $268.250 dollar, dus het zal mij benieuwen wat NM er allemaal bij doet voor bijna een ton meer.

De Ferrari FF, de aanbeiding van vorig jaar, deed er maar liefst 50 minuten over om uitverkocht te raken. Schandalig lang, als je er van uit gaat dat het vroeger slechts enkele seconden duurde. Het zal mij dan ook benieuwen hoe lang de MP4-12C Spin dit jaar in de etalage staat. (bron: NM Hipstergram)

Update – er worden 12 exemplaren aangeboden.

Update 2 – 26-10: dat ging weer rap. Het dozijn MP4-12C Spiders ging er binnen 2 uur uit. Totale verkoopwaarde: 4,25 miljoen USD. Voor de extra dollars die werden neergeteld kregen de eigenaren naast hun rode 12C Spider met RVS-badge, bijpassende McLaren-koffers, en een eerste klas vliegticket naar Londen, waar een diner met Ron Dennis en een rondleiding in het McLaren Technology Center op hun wacht.21 reacties

Doe ik liever een reisje naar de Mclaren fabriek om daar mijn eigen MP4-12C spider samen te stellen ipv een auto tussen de kledingrekken weg te plukken.
@civicfk3: maar in die kledingrekken hangen kleren die duurder zijn dan jouw huis dus je moet niet zeuren….
@civicfk3:

wanneer dan ??
leuke cult ..
en raken elk jaar weer uitverkocht ..

bijzonder fenomeen iig ..
Uitverkopen zal ie weer heel snel doen, maar zoveel meer betalen? moet al heel speciale editie worden dan hoor. Niet een dom nieuw lakkleurtje
@adyton: Tja, als je meer geld heb dan dat je het kan uitgeven, maakt die ton dan uit???? welnee.

Voor ons klootjes is het echt niet voor te stellen als je over miljoenen beschikt… alleen al de rente is meer dan wij verdienen
@tomleeuw: Ik begin dat clicheetje een beetje beu te worden. Je mag nog zoveel geld hebben. Nog geen reden om je te laten bedriegen voor je ogen! Dat is gewoon idiotie…
@adyton: het is niet bedriegen het is het kopen van exclusiviteit… als je in een wereld leeft waarbij al je vrienden evenveel zo niet meer geld als jou hebben kan jen iets meer kopen wat indrukwekkend is omdat iedereen het geld er voor heeft… het enige wat je kan kopen is exclusiviteit, dat je weet dat het niet uit maakt hoeveel geld de ander heeft want van jou object zijn er maar X
@darkpluisje: Hieronder kan je lezen wat deze wagen zal inhouden. Nul exclusiviteit. Gewoon normale kleurtjes, niets uniek of limited eraan. En 100000$ voor die extra ‘experience’ is een hele hoop.
Er is gewoon een verschil tussen rijk en nouveau riche. Geldbesef speelt daar een grote rol in. Dat hebben die laatsten zelden en zien dus niet in dat ze bedrogen worden. Het geld moet rollen als je maar kan pochen met die ene kleine badge op het dashboard. Dat is de groep die jij beschrijft. En ja, die zullen weer staan springen voor deze wagen.
@adyton: je snapt het nog niet… De exclusiviteit zit em in het feit de al je rijke vriendjes weten dat je dit extra uit hebt gegeven en ondanks dat er niets nuttigs exclusief bij ziet zijn het wel dingen die je nergens anders vind( al verschilt de kleur maar een tint van wat je normaal kan bestellen) wat al was de auto precies hetzelfde op een nummertje op het hoofdsteuntje na dan zouden mensen daar extra voor betalen
Zijn de velgen ook los te koop? Zou wel kek staan onder mijn Calibra.
De aanbeiding? Is aanbieding toch?
@timmm: nee aardbeiding
@rubenpriest: nee aambeiding
@Carreza: Hoe ziet er een aambei ding uit?
Ik gok op 60 minuten. 10 minuten extra tov de FF omdat het om een Spider gaat die verkocht wordt in putje winter.
@Carreza: Ligt eraan, deze is weliswaar $50k goedkoper en iets exclusiever.
The details:
The 2013 Neiman Marcus Edition McLaren 12C Spider in Volcano Red includes lightweight diamond-cut wheels with Gloss Black inners, Gloss Black graphics, contrast red stitching, a stainless steel special-edition numbered badge, McLaren luggage set, two business-class airfare tickets to Heathrow from the Continental US, two nights of accommodations and meals at the Coworth Park Hotel, all transfers, private VIP dinner with McLaren Chairman, Ron Dennis at Coworth Park, and a tour of the McLaren Technology Center.


Ook maar 12 stuks verkrijgbaar!
@awesome: Ook niet geheel onbelangrijk:
For each sale, NM will donate $3,000 to Big Brothers Big Sisters, the nation’s mentoring leader in changing children’s lives for the better, forever.
Ach, dan ben je iig wel zeker dat je er eentje krijgt en waarschijnlijk meteen? Vooral bij de FF dat dacht ik een half jaar duurde voordat je er eentje kreeg.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).