Nice! Land Rover Defender speelt in de sneeuw [video]

Auteur: , 35 Reacties

Het is je misschien ontgaan, maar het heeft gesneeuwd in Nederland. En je weet wat dat betekend: kilometers file drift pret! En dat is zelfs mogelijk met een AWD Land Rover Defender. Gaan met die banaan!

Een Defender is wellicht niet de eerste auto waar je aan denkt, maar het is wel een auto die blijkbaar prima geschikt is voor deze taak. Het is in elk geval een auto die praktisch onverwoestbaar is. Ook hoef je niet bang te zijn voor krasje op je bumpers.

Lekker sliden met dit Britse bakbeest gaat prima zoals Autojunk bezoeker wassenaar laat zien. De volgende keer aub wel een iets langer filmpje uploaden jongens ;)

Bekijk de video hieronder:

Land Rover Defender speelt in de sneeuw35 reacties

Valt me op dat sinds de app geupdate is dat ie regelmatig (lees: vaak) crashed. Echt vervelend. Ot: kort filmpje. Te kort om er van te genieten
@rubenpriest: bij mij bijna elke keer als ik een reactie plaats.
@rubenpriest: je kan zowiezo geen filmpjes kijken met de apps. youtube enzo pakt hij niet als ze embedded zijn
@Soulmaster: je hebt op youtube op de Ipad idd alleen die crap filmpjes. Die van VEVO etc kan je niet kijken.
@rubenpriest: toevallig bij mij ook..
Is er geen echt nieuws? Ik denk dat gister en vandaag alle Autoblog-bezoekers dit hebben gedaan…
Wat een slecht filmpje zeg!
Dit jongetje voelt zich zo’n bink dat hij kan ‘driften’ dat hij z’n vriendje het laat filmen en er stoere muziek onder monteert! Maar eckte bazen weten dat dit laffe uitbreken door lomp op het gas te stampen natuurlijk geen driften mag heten.
@alcantara: beetje gefrustreerd jongen?
-schaamteloze zelfpromotie-

Leuk, maar dat doet een Volvo 740 toch lekkerder… gaat bovendien ook niet stuk van een boompje meer of minder en heeft minstens net zo dikke bumperts ;)
http://www.autojunk.nl/2012/02/winterfun-driften-met-de-volvo-740-glt/
@Alwood: lol dit filmpje is beter dan die van het artikel :P
@Alwood:inderdaad Volvo rules
http://www.youtube.com/watch?v=-J8mVZF-Crw&feature=player_detailpage
@norge: nice! wordt er iedere sneeuwbui weer aan herinnert idd hoe lekker het rijdt… :P wel nog steeds op zoek naar dergelijk ruim opgezette en lege wegen in de buurt :o (midden/oost/zuid NL)
@Alwood: Volgens mij heb jij dat verkeersbord rond 1:30 zelf platgelegd met je gezwiep ;-)
@mout: – edit – 1:11.
Je S-je vanaf 2:20 is lekker!
niet echt spannend…
Heb me ook al geamuseerd in de bimmer met m’n wintersetje.
Om de tijd te verdrijven in de file wat afstand laten en sideways verder ^^
Je hebt dus geen 600+PK nodig om lol te hebben!
Wat klinkt die defender trws als een naaimachine
Ja heerlijk, heb ik ook met mijn Ravje gedaan. En dan nog even de ABS uittesten. Lachen! Alleen gaat mijn vrouw nogal hard gillen. Is eigenljk ook wel grappig.
Hebben wij wel eens beter gedaan met onze defender, met de serie 3 lukte het ook wel, gewoon 4 wiel aandrijving uitschakelen en alleen achter
Ja, heb gister ook de hele dag dwars gereden :) Kei leuk dat RWD :P
@Jaapferrari: In de berm of tegen de vangrail is niet echt prettig. Rwd is het laatste wat je wil in de sneeuw.
@imba:
Is ook, vooral met een pickup waarbij er helemaal geen gewicht op je achteras ligt. Maar heb goede banden, echte mud-terrains, maar je hebt gelijk het blijft opletten geblazen. Ben dan ook wezen spelen op het industrieterrein, waar het kan ;)
http://vimeo.com/18004575

zie hier het resultaat als je dezelfde bestuurder in een 340 zet ;)
Spijt me maar op de muziek en het edit werk na is dit niet echt spectaculair te noemen… Gister met een smart wezen driften na de zekering voor abs en traction control te hebben verwijderd. Lastiger dan verwacht, door de korte wielbasis..
koop dan vooral geen lexus rx, bij 3 cm zijwaarts, schakelt ie alle aandrijving uit totdat alles weer in het gareel is, vorig jaar met een rav 4 nog lol gehad, maar deze gaat er nog voor de volgende wintersport uit. veel te veilig :)
Van alle ‘drift’filmpjes is dit wel de meest kansloze. Gas geven in de bocht kunnen we allemaal wel..
wat jammer van die stoombootgeluiden
Oud geld? Hoe heurt het eigenlijk?
Spelen in de sneeuw, hoe ouder men wordt, hoe mooier dat wordt!
Ik probeerde m’n vader ook nog over te halen dit met onze Disco 4 te doen…
RWD is het enige wat je wilt in de sneeuw, lekker cirkels driften rond ondersturende sukkelaars die maar niet begrijpen waarom hun VAG product de bocht niet om wil of rond petjes met hun Civic die je willen na doen en met hun handrempraktijken hun velgen op de borduur hebben vermeubeld… heerlijk! If it’s good enough for F1… Natuurlijk is het niet iedereen gegeven.

Alwood: Groot gelijk, ik mis mijn Volvo, volgend jaar komt er een wintervolvo, met de 5 kan ik moeilijk mijn achterkant eens door die irritante haag laten schuiven, met een cheape antieke 340 daarentegen… :-D
ik pak gewoon mijn suzuki vitara. die is ook achterwiel aangedreven maar in de 4×4 wil die ook wel.Jammer dat de wegen in z-o drenthe allemaal schoon zijn. ook in de nieuw bouwwijken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).