Nieuwe Maybach kopen? Nu met $100.000 korting!

Auteur: , 35 Reacties

Dat Maybach's niet echt als warme broodjes over de toonbank gaan is geen geheim, maar blijkbaar is de situatie in de VS momenteel zo beroerd dat dealers een korting van maar liefst $100.000 geven op een gloednieuwe auto. Het schijnt dat rappers inmiddels in de rij staan om er eentje aan te schaffen.

Aangezien Daimler heeft besloten om eind dit jaar de stekker definitief uit Maybach te trekken moeten dealers iets verzinnen om nog wat auto’s te verkopen. Dus worden er in de VS hoge kortingen geboden die maar liefst kunnen oplopen tot en ton. En dan moet je bedenken dat de prijs voor een gloednieuwe Maybach in de VS ergens tussen de $376.300 en $467.600 ligt.

Ach, dat beetje extra verlies per Maybach kon er ook nog wel bij.

Amerikanen die in het verleden een Maybach kochten waren onder andere Rick Ross, Samuel L Jackson, LeBron James, Birdman en Kanye West & Jay-Z. (via: aol.com)35 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Kan niet wachten op de nieuwe S-klasse in Pullmann uitvoering…
standaard korting?
@4991: Waarschijnlijk een korting die kan “bedwongen worden”.
@SimonMc: je bedoelt “bedongen”?
@trigger565: ja inderdaad, waarschijnlijk heb ik mij “mistypt” :p .
@SimonMc: ja effe 100k eraf krijgen bij de onderhandelingen :P
@4991 & @simonMc: volgens mij bieden ze het redelijk actief aan:

Luxury car maker Maybach, an arm of Daimler (which also owns Mercedes-Benz), is trying to move its uber-luxurious Type 57 and Type 62 sedans off of dealer lots by offering up to $100,000 cash back to buyers.


@robbie: ook op de laundalet? of zijn die al uitverkocht?
Was toch sowieso al een MTV rapnegert pauper kar.
@terazino: jouw droomwagen dus?
@mopar: als ik naar je avatar kijk lijkt me dit meer iets voor jou.
@terazino: heb tenminste een auto jochie, jij moet nog eerst die leeftijd zien te halen waarop je zo’n ding mag besturen.
Aals ik zo lees wie er allemaal een hebben, snap ik best dat mensen die echt werken er geen willen.
@meneersander:

Je ziet er anders toch ook wel ondernemers in.
Je zou niet willen weten wat er zich allemaal vervoer in bugati’s, rollsen, bentley’s, S-klassen, 7 series en A8en.
@Hupke: ja, oke, dat is dan ook wel weer zo.
Fraai exemplaar zo in t blauw afgebeeld bij t artikel
Kan maybach dan niet beter gelijk op de fles? Nu blijft het geleden verlies alleen maar stijgen
@bmwalpina: Nergens voor nodig om de stekker eerder uit Maybach te trekken.
Daimler maakt deze verliezen namelijk makkelijk goed met hun S-Klasse die net als deze Maybach ook gewoon veel te duur is.
@bullgod76: voor jou te duur zeker? Er zijn van het huidige model sinds 2005 al meer dan 440.000 units geproduceerd. Als ie te duur was hadden ze dat niet gehaald…
@bullgod76:

Te duur??? De prijs die Daimler er voor vraagt en wat je ervoor krijgt ligt zeker niet te ver uiteen (en als je de helft van wat erop zit overbodig vind, zijn er 2ehands bij de vorige modellen ook wel koopjes te doen). De prijs die je moet betalen aan de kassa nadat vadertje staat gepasseerd is, die kan te hoog zijn.
@bullgod76: wat kraam jij nou weer voor onzin uit? Waarom zou je maybach niet weg doen? Verliesgevend, geen positief imago. Dan kun je beter investeren in auto’s als een sls amg, of iets dergelijks.
Zo in ’t blauw doet het me een beetje denken aan een Rover 75. Dat model dat ‘geïnspireerd’ was op de ‘goedkope’ Jaguar.
Maybach kan de status van Rolls nooit evenaren
@agera: maar helaas gaat maybach dus “dood” terwijl RR nogsteeds bij de dealers staat :(
@bigcar: Enigzins wel te begrijpen kopers willen eenmaal aanzien, presence en uitstraling en dat heeft een Rolls of Bentley gewoon meer. Als ik het geld had zou ik ook veel liever een ubersedan de Phantom willen ipv een Maybach.
@agera: Wat jammer was aangezien ie vanbinnen (zeker bij introductie) beter en luxueuzer was uitgerust dan de Rolls…
@Dimglor: Het is toch niet moeilijk als je kan kiezen tussen een Phantom en een Maybach. In elk opzicht zou ik kiezen voor de Phantom.
De Maybach is een rijdend kantoor oke, maar het design van de Rolls is met niks te vergelijken. Maybach is een grote S-Klasse, maar de Phantom is geen grote 7-serie. Een Phantom is apart en uniek heeft iets wat geen enkele 4-deurs heeft namelijk een inmense presence.
@agera: De présence heeft de Rolls inderdaad wel, maar voor wat/wie koop je zo’n wagen? Toch voor jezelf? En als je dan de wagen met het best uitgeruste interieur wil, dan was volgens mij de Maybach de betere keus… Alhoewel hij op het einde toch wel wat verouderde… Mja moeilijk te discussiëren over zo’n wagens… Geen van beide heb ik echt van dichtbij grondig kunnen bestuderen… ;-)
@agera: precies.. heel jammer dat het failliet gaat..
Doet me denken aan die verbouwde Maybach van Jay-Z… Heerlijk was dat (ook de plaat zelf) :D
Een 2e hands Phaeton W12 rijdt net zo goed…en kost € 17K…
@Megakix: Yup true, de Phaeton doet ook niks onder voor een S of een 7. Moet ook wel hij deeld dezelfde onderstel met de Bentley Continental Flying Spur. Deze Bentley is zeer onopvallend, maar wel ongelofelijk bruut. Een wolf is schaapskleren. In feite is de Phaeton een halve Bentley, maar ja die VW logo doet het hem niet voor de meesten. Als de Phaeton een andere logo gehad zou hebben, zou het misschien wel de best verkopende auto zijn in zijn klasse.
Zijn in de VS toch vooral leasebakken.
:O ga m morgen meteen ff halen!
Wedden dat de Maybach als Duits SuperDeluxe Automobiel onder de Daimler AG group terug wordt opgestart na de officiële verdwijning van Dr. Dieter Zetsche !
Dit omdat er in stilte al tal van vooral toekomstige klanten en bestaande klanten hem persé willen en er enkele Superrijken zijn die het merk Maybach willen opkopen, maar Daimler dit niet zal toestaan, en ze hem uiteindelijk ergens begin 2013 terug zullen in productie laten gaan, dat is wat de zakenwereld er over denkt, vermits Maybach meer dan perfect voldoet aan de huidige normen van de zakenwereld.
En niet te vergeten, een Maybach is ook het vervoermiddel bij uitstek voor de artistieke wereld, onopvallend, maar intern voorzien van het juiste comfort en luxe, iets dat zelfs artisten evenzeer apreciëren als zakenmensen.
Zelf ben ik zinnens om er mss wel 20 van te bestellen als mijn planning goed verloopt als zeer toekomstig kasteeleigenaar.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).