10 halen, 8 betalen; een gloednieuwe Audi RS6 Avant

Auteur: , 42 Reacties

Steeds verrassend, semi-voordelig!

10 halen 8 betalen voor een gloednieuwe Audi RS6 Avant

Bij Carlink hebben ze weer eens een gekke actie lopen. Het Nederlandse autobedrijf heeft 10 gloednieuwe Audi RS6’en ingekocht en ze mogen weg met 20 procent korting. Of, zoals Jeroen van den Berg zelf zegt: koop er 10, betaal er 8.

Het is niet de eerste keer dat Carlink stunt met de hete station uit Ingolstadt. Zo had de ondernemer in 2016 achttienmaal een RS6 Avant staan, die wederom met een fikse korting werden aangeboden. Eind vorig jaar was de RS6 Avant voor een tweede maal onderdeel van een actie. Zo kon je een eigen RS6 Avant ontwerpen aan de hand van Audi’s configurator. De deelnemer met de meeste likes op zijn of haar ontwerp op sociale media kon een ritje in de samengestelde auto winnen.

Dus je weet wat je te doen staat. Zoek naar een oude sok en regel 10 vrienden met wat spaargeld. Stem vervolgens de bedragen met elkaar af en je kunt met een fikse korting een hagelnieuwe RS6 Avant rijden.42 reacties

-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

Jammer dat je in de configurator zo beperkt word dat er eigenlijk geen gave keuzes mogelijk zijn.
@dutchdriftking: Logisch toch, je zit dan ook bij het verkeerde merk te zoeken! ;-)
@lekbak: Is dit gewoon een beetje VAG-bashen of ben je écht niet op de hoogte van het bestaan van Audi Exclusive wat alles mogelijk maakt inzake kleur keuze interieur en exterieur?
Niet interessant voor een tuner om er 10 op te kopen? Je geeft ze de gebruikelijk 7 miljoen pk’s (ongeveer) en verkoopt ze voor meer dan de nieuw prijs.
Na een jaar heb je er alsnog 8 omdat er 2 uitgefikt zijn in Amsterdam west
@sjonniedeluxe: Als je van allebei de dagwaarde krijgt uitgekeerd van de verzekering, heb je dus ongeveer nog eentje gratis! Man man man wat een actie!
Wat is dit voor een advertorial…. Gaan we nu alle acties van alle autohandelaren hier benoemen??
@yippiekaye: gebruik je een adblock? Zo ja dan is dit mede jouw schuld. Gebruik je er geen: door adblock lopen ‘websites’ als AB inkomsten mis. Dus het zou me niet verbazen als ze het op deze manier doen om inkomsten te vergaren.
@jamesbond007: ik kan je mededelen dat we hier geen rooie cent voor krijgen. Gewoon een ludieke actie van Carlink met een sportieve wagen. Dat trekt de aandacht!
@RubenPriest: dan is meteen de reactie van yippiekaye ontkracht :)!
@jamesbond007: je laat je toch niet doodgooien met reclame. Bedrijven proberen winst te maximaliseren. Logisch! Ze putten het alleen maximaal uit. En dat gaat ten koste van mijn tijd. Dus ik blijf adblocker gebruikeb
Wist gewoon dat die van Jeroen was
@porschepdk: ben jij bevriend met Jeroen?
@cpp1: ja klopt man
Het is duidelijk dat ze van die apparaten af willen. Het is niet meer politiek correct in Merkels Deutschland.
20% is wel veel. Iemand enig idee waarom ze dit doen? Ik weet niet hoe het bij Audi zit maar bij de dealer waar ik werkte zat er 12% marge op en konden we maximaal 10% korting geven. Het lijkt me dat ze hier geld op verliezen toch?
@kilum: door groot in te kopen. Daarom hebben ze vaak veel auto’s van het zelfde typen staan.
@kilum: Als je bij een dealer hebt gewerkt, weet je ook dat meer korting altijd mogelijk is voor speciale klanten en grote partijen.

Er zijn altijd bedrijven die handelen in bundels auto’s… dan kun je korting geven en er alsnog aan verdienen.
@kilum: deze deals gaan vaak via importeur en die heeft uiteraard wel veel meer marge.. werk zelf bij Renault maar daar gaat dat ook zo
@kilum: Op zo’n RS6 zit wel een dikke marge hor. In feite is het een opgedirkte A6. Ik verwacht niet dat de kostprijs van alle RS onderdelen tegenover een normale A6, Audi meer dan 30k.
@jorden: , Audi meer dan 30k kost.
@jorden: Dat is de marge van Audi zelf. Die gaat niet rechtstreeks naar de dealer of importeur. Die zullen vast óók meer overhouden aan een RS dan een A-model, maar geen 20% voor de klant.
@kilum: de A6 waar deze op is gebasseerd is uit 2010/2011 met de ‘update’ uit 2014. De vorige A6-en hebben het 7 jaar uitgehouden.
Ook hebben alle andere modellen van Audi bijv nu de virtual cockpit en dit model nog niet.
Daarnaast is er nu ook een nieuwe RS4, een nieuwe M5 (met 4×4) en een nieuwe E63 in verschillende smaken.
Kortom: er zal het een en ander mogelijk zijn bij Audi voor de A6/RS6.
@kilum: denk je dat carlink geld verliest?
@kilum: ja dat dacht jij, deze jongen heeft niet voor niks een chiron besteld. De RS6 loopt al een tijdje mee, dus verbaast me niks als de fabriek een flinke korting geeft als je er 10 besteld
Niet zo heel abnormaal. Heb hier verschillende offertes van Audi A6 liggen (3.0 TDI quattro 272pk) met meer dan 20% korting op (22,3 als ik nog goed kan rekenen) . Zonder dat ik veel moeite heb moeten doen. Uiteindelijk toch voor BMW gegaan.
@w0ut: De nieuwe 5?
@ibssr: Neen was in 2015. 330d met een hoop extra goodies.
@w0ut: verstandig
@w0ut: daar kreeg je vast geen 20%
@rovadepo: Geen 20% bij BMW wel 13%. Maar de prijs zelf lag ook 10k lager.
Bijna einde van het jaar, ze moeten er vanaf voor 31-12
”De deelnemer met de meeste likes op zijn of haar ontwerp op sociale media kon een ritje in de samengestelde auto winnen.”

Wat is het resultaat?
En? is er al iemand ingelogd bij carlink om de te bekijken?
@mda: ben ook wel benieuwd naar de vraagprijs
Kortingen van 20% hoezo is Audi premium?
Audi rijden is als sex hebben met een net echte sexpop, je komt aan je trekken, geen soa’s en lekker efficiënt maar echt geil wordt het nooit.
@bartsmit: Aldus de ervaringsdeskundige.
@phaeton: yep – vind het eigenlijk wel een hele goede vergelijking. Of ben je nog maagd? ;-)
Als iemand 10 vrienden regelt, moet er één persoon teleurgesteld worden; 9 vrienden lijkt me handiger …
Al was t 10 halen en 1 betalen dan hoefde ik nog niet zo’n schroothoop.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).