23-jarige dronkenlap sloopt gehuurde Lambo

Auteur: , 16 Reacties

Dit joch zit diep in de problemen.

23-jarige dronkenlap sloopt gehuurde Lambo

Een 23-jarige gozer uit Marysville, USA denkt hopelijk een tweede keer na bij het zien van alcohol. De jongeman was in de nacht van zaterdag op zondag op stap met een 20-jarige meid in een gehuurde Lamborghini Huracán. Hij was onder invloed van alcohol en dacht waarschijnlijk indruk te maken op zijn meisje.

Politieagenten zagen de Lambo enkele Stop-borden negeren. De agenten gingen de auto volgen en plots stopte de Lambo midden op de weg. Ze zagen dat de inzittende een blikje bier in de hand hield en de agenten besloten poolshoogte te nemen. Ze sommeerden de bestuurder om de Huracán aan de kant te zetten.

De 23-jarige held had andere plannen en ging er als een haas vandoor. De politie kon de Lambo niet bijhouden, maar dat was geen probleem. Niet veel later troffen ze de Huracán namelijk aan. Een gedeelte van de voorkant lag in puin. De bestuurder verloor kort daarvoor de macht over het stuur met een crash tot gevolg.

Beide inzittenden werden aangehouden. De jongeman werd aangeklaagd voor rijden onder invloed en het negeren van een stopteken. De 20-jarige dame werd aangeklaagd omdat ze als minderjarige in het bezit was van alcohol. De supercar werd gehuurd door de broer van de bestuurder voor een evenement, eerder op die dag.

Lambo

Fotocredit: Edmonds Police Department via Facebook16 reacties

Ik heb ook een broer.
@desjonnies: Het komt wel heel dichtbij zo.
@desjonnies: Uitgesproken op de toon van wijlen Willy Walden?
@desjonnies: Bruur toch? Of broeder?
@desjonnies: Kleine wereld
Ga voor Goud! Parkeer die Huracan tegen de vangrail!
@str8six: tot zover zal joel je uitlachen om dit soort comments.
Blijft apart, het land waar (bijna) alles mag, behalve drinken voor je 21ste
@wimbraber: Die auto had hij ook nooit mogen huren. (vandaar dat zijn broer dat gedaan heeft waarschijnlijk). Onder de 25 doen ze zo ontzettend moeilijk daar. Wij moesten ieder jaar honderden dollars extra betalen om als 23/24 jarige een auto te kunnen huren.
@jollydodo: en we weten nu waarom.
@jollydodo: ‘zo ontzettend moeilijk’… Er is gewoon een underage drivers fee van gemiddeld 20$ p. dag. Ja kost wat extra als je jonger bent dan 25 maar zo moeilijk doen ze verder niet.
@pordon: daarnaast als je niet bij een v/d “grote” verhuurmaatschappijen huurt vallen de rates ook nog wel mee. Je rijdt dan alleen niet een 2017 auto maar een 2014 auto, gewoon prima.
Tja kan gebeuren hé, het zijn ook hele gevaarlijke auto’s, die Lambo’s, daarom zie je ze zo weinig.
Teveel naar de Wolf Of Wallstreet gekeken.
Volgens mij heeft vooral die broer een, financieel, probleem.
Lekker voor hem, moet je maar geen alcohol gebruiken. dat ie de rest van zn leven mooi mag blijven af betalen :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).